TIPURI DE DISCURI DE FRANA - Ce Folosim ?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• B997NDL
    replied
    epiesa.ro e cel mai serios si are preturile cele mai mici.

Originally posted by tarnaveanu View Post
    ...La o cautare pe google nu ma duce spre ce am cerut , imi da alti producatori...
    uite aici... sus la producator selecteaza ate

Oferta variata de Discuri frana DACIA LOGAN (LS_) 1.5 dCi (LS0K) diesel 68 cai de la producatorii consacrati din industrie. Alege dintre variantele originale sau aftermarket, livrare rapida, factura si garantie.
    Last edited by B997NDL; 21 August 2017, 20:49. Reason: Automerged Doublepost

Leave a comment:

• Andyno
    replied
    e varza? dc ?)))

Leave a comment:

• Fanez
    replied
    Autokarma e varza. Epiesa.ro ar fi acceptabil.

Leave a comment:

• Andyno
    replied
    autocarma....

Leave a comment:

• tarnaveanu
    replied
    Studiind putin ultimele pagini ale subiectului am vazut ca ATE ar fi o buna varianta de firma pt schimbarea discurilor/placutelor pe fata. Puteti recomanda un magazin online de incredere, sau le-ati luat de la mag fizic?
    ...La o cautare pe google nu ma duce spre ce am cerut , imi da alti producatori...

Leave a comment:

• Andyno
    replied
    8000 km. Fata+spate ATE placute si discuri. Zero scartaieli ))...ma declar multumit. Santuri nu au facut...doar niste urme de la murdaria dupa drum...praf etc. Daca spal cu jet de apa, la primele franari discul este perfect curat fara nimic pe el.

Leave a comment:

• B997NDL
    replied
    da, asa are si dacia gama economy motrio, si prefer de o mie de ori ate, brembo...etc decat motrio.

Leave a comment:

• valioglu
    replied
    Off topic: vezi ca la VW ai economy parts, adica piese originale la pret accesibil. La cele aftermarket e loterie. Si ca la loterie de obicei nu castigi...

Leave a comment:

• Costi-bc
    replied
    am cautat discuri (si placute) pentrru passat 2006. pe brembo is 2 feluri (calitati). Am ramas la ATE(la mijloc fata de cele 2 brembo). calitate/pret bune cred.

Leave a comment:

• Fanez
    replied
    Brembo....
    Nu asa am zis?
    De zis am zis... de scris am scris...
    Ma gandeam la Rambo.

Leave a comment:

• IancuMIC
    replied
    Brembo.....

Leave a comment:

• Fanez
    replied
    Am schimbat discurile din fabrica cu Brambo + placute Brambo. N-am avut probleme dar nu m-a incantat cum s-au zgariat. Consider ca sunt o varianta buna low buget.
    Discurile din fabrica au fost distruse de placute Bosch (made in germany).

Leave a comment:

• Bujye
    replied
    La fel am patit si eu cu placutele TRW , dupa 20.000 si uzura pana in 50%, au inceput sa tiuie ingrozitor la ambele roti in timpul mersului. Plus ca mi-au facut niste santuri mici in discuri. Acum trebuie sa schimb placutele. Nu sunt hotarat, am de ales intre Textar (ar fi prima optiune), ATE si Ferodo.

scuze daca e off topic, dar am citit ce a scris colegul mai sus cu placutele TRW - si eu am "admiratori" cand merg cu masina - .
    Last edited by Bujye; 11 August 2017, 21:56.

Leave a comment:

• Andyno
    replied
    Chiar daca nu am Logan...impartasesc niste pareri legate de discuri si placute...ca deh, sunt facut din acelas material ptr toate gama cred. Nu vb de ozn-uri.
    Discurile pe fata au fost originale, masina avand in prezent 150000 km. Nu stiu ce natie erau, dar am gasit stantat vw.audi etc. Din cate am citit a venit cu Textar. Placutele erau tot Textar. Am mers cu placutele pana cand s a aprins martorul de uzura si le am schimbat cu TRW. NU am auzit nici un scartait in orice conditie meteo cu placutele Textar. Cand am trecut pe TRW dupa 2000 km se uita lumea pe strada la mine )) scartiau intr un mare fel...

Asa ca am schimbat toate discurile cu ATE + placute ATE. Am 5000 km cu si aproape zero scartaieli. Am mers si pe ploaie torentiala, franari destul de agresive de ieseau aburi...pana azi inca sunt in perfecta strare.
    Cost 700 lei 4 discuri + placute. Un pret decent. Dupa ce am schimbat discurile am schimbat si lichidul de frane tot ATE. Frana este mult mai ok decat before. Passat 2004

upload image no signup
    Last edited by Andyno; 5 August 2017, 16:34.

Leave a comment:

• andreyi
    replied
    Mersi. Astea vor fi.

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google