Loganul iarna - dezamagitor?
Collapse
X
-
Intrebare simpla: credeti ca racletele pot zgaria parbrizul? putem apasa cu incredere cand e stratul de gheata gros?
Leave a comment:
-
Am gasit apa demineralizata(un fel de apa distilata) 1.20RON/l in supermarket, nu ma asteptam sa gasesc asa ceva. Multumesc pt sfaturi si sugestii !
Leave a comment:
-
Ca sa stai linistit, amesteca-l cu apa distilata (demineralizata, dedurizata).
Leave a comment:
-
Eu la asta ma gandeam in special, la depuneri. Orificiul din stanga cam "tzarcaie" cred ca e infundat si nu stiu cum sa il curat(am incercat cu un ac dar cred ca e prin furtun ceva), ma gandeam ca daca pun apa de la robinet o sa il infund si mai tare
.
Leave a comment:
-
Calcarul...mare dusman. Sunt atat mici orificiile de purjare a lichidului, orice depunere le afecteaza.
De ce nu apa distilata? Sau solutii antitartru?
Leave a comment:
-
Pune apa de la robinet si pune-l de acum.Originally posted by lord_wader View PostDupa ce am cumparat lichid de spalare parbriz de iarna la -20grade, am facut rost de un lichid de spalare(made in Germania
) care rezista la -40. Pe eticheta scrie ca se poate face cu apa 2:1 si rezista doar pana la -24grade, 1:1 rezista -15 etc.
Sa il las asa si sa il pun in ianuarie? sau sa pun apa sa il folosesc acum? Ca nu as pune apa de robinet, de care trebuie? dedurizata, plata, distilata etc ? Multumesc!
Leave a comment:
-
Depinde si pe unde circuli cu masina, intr-un oras aglomerat e cam deranjant sa ai geamurile lateral spate aburite ca si asa nu prinzi bine in oglinzi zona aia si e dificil cand vrei sa te incadrezi pe benzi, nu mai zic cand dai cu spatele in locuri inguste mai trebuie sa mai arunci cate o privire si pe geamurile alea. La nevoie pui pasagerii din spate sa dea cu o carpa.
Leave a comment:
-
pai eu-s mai pretentios de felul meu ( nu spuneti ca pentru asta trebuia sa cumpar alta masina
) dar si pentru pasagerii din spate e nasol, ca si eu mai stau in spate cateodata
ma gandeam ca se poate ceva...totusi cu conductele pentru spate nu s-ar rezolva? :-?
Leave a comment:
-
E putin deranjant sa mergi cu aerul dat drumu pe treapta 3 sau 4...Totusi iti bate in fata.Singura solutie o vad doar pus pe aerotoarele circulare de sus,iar alea doua din mijloc sa fie inchise sau sa bata in alta parte decat in fata.Asa ai putea dezaburi geamurile din spate.Dar ca idee,cu ce te deranjeaza daca se aburesc geamurile spate?
Leave a comment:
-
am aer conditionat dar nu l-am folosit niciodata iarna
si de obicei folosesc maxim treapta 3, nu 4, o sa incerc de-acu cu aerul blana sa vad daca functioneaza
))
Leave a comment:
-
daca te urci ud pe haine,sau cu zapada pe galosi se vor aburi,eu ma scutur bine ca un caine,inclusiv bocancii,dar dau la treapta 3 aeroterma,circulatia aerului sa vin din afara si gata,se dezaburesc instant, nu am aer conditionat,decat aer de smeker,vara tin geamul deschis sa imi falfaie urechea
Leave a comment:

Leave a comment: