Loganul iarna - dezamagitor?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• nikuniku
    replied
    @CataFOF ABS-ul se comporta la fel indiferent de conditiile meteo ploaie,uscat,zapada masina fiind echipata cu cauciucuri corespunzatoare pe polei daca vrei sa opresti masina trebe sa ai ancora de pe Titanic so arunci in urma ca nici mama ABS-ului nuti opreste masina cum se opreste pe zapada sa zicem si-n chestia cu condusu lasai pa altii sa te laude e mai bine

Leave a comment:

• CataFOF
    replied
    sunt al mai mare sofer din corporatie , asa ca fa`mi loc sa ma dau cu sania.
    eu ti`am zis ca nu ai citit tot ce am scris , sau citesti doar ce`ti convine tie.
    abs-ul da , e chiar folositor in majoritatea cazurilor , dar pe zapada mareste distanta de franare fata de alta masina fara abs. ( este strict parere mea )

Leave a comment:

• D-FENS
    replied
    CataFOF ESTI UN MARE SOFER DAIA MA DAU LA O PARTE DIN CALEA TA
    ...........

Leave a comment:

• madi
    replied
    @ octavian Am spus ca sunt doua cazuri particulare. Eu in astea doua ierni de cand am luat masina nu am schimbat cauciucurile , am ramas pe Continental de vara , care pe zapada e de rau cu ele, indiferent daca ai ABS sau nu. Iarna pe asfalt uscat franeaza bine.

Leave a comment:

• nikuniku
    replied
    CataFOF ESTI UN MARE SOFER DAIA MA DAU LA O PARTE DIN CALEA TA

atunci la ce naiba sa inventat ABS-ul doar ca sa ia niste bani in plus daia masinile de afara au ABS din fabrica indiferent de gradu de echipare?
    Last edited by nikuniku; 17 November 2010, 23:54. Reason: Automerged Doublepost

Leave a comment:

• Octavian
    replied
    Din pacate unii ar putea intelege din treaba asta (ca fara abs iarna franeaza pe distanta mai scurta) ca e si mai bine/eficient iarna sa n-ai abs.
    Poate va mai vin si idei... ))

Leave a comment:

• 89.MIR
    replied
    subscriu la catafof, pe zapada te opresti mai repede fara abs, dar pierzi controlul directiei!!!

Leave a comment:

• CataFOF
    replied
    sanius....

Leave a comment:

• nikuniku
    replied
    CataFOF am citit postul tau 542 dar ai zi daca stii care franare e mai eficienta prin rostogolire sau prin alunecare(sanie)

Leave a comment:

• CataFOF
    replied
    citeste mai bine tot ce am scris si pe urma posteaza.
    asa , sa te feresti sa`mi faci loc sa trec.

Leave a comment:

• nikuniku
    replied
    CataFOF a fost facut sa mareasca distanta de franare Daca tu asta crezi despre ABS zine si noua ce numar ai la masina sa ne ferim de tine cand esti tu pe strada

Leave a comment:

• madi
    replied
    Masina fara ABS opreste mai repede pe zapada pentru ca se strange zapada in fata cauciucului ,atunci cand se blocheaza roata ( aceasi chestie se intampla si pe pietris , tot asa se strange pietris in fata rotii), dar pe gheata unde nu are ce sa se stranga, tot dracul ala e.
    Am masina cu ABS si iarna fara cauciucuri adecvate e tare naspa, dar macar nu m-am rotit niciodata oricat ar fi carait ABS-ul.
    Last edited by madi; 17 November 2010, 19:05.

Leave a comment:

• CataFOF
    replied
    Originally posted by samy0388 View Post
    Bai frate , toti sunteti testeri ? nu acum serios draga catafof si ovy22, ia zi tu , pentru ce a fost facut ABS ?
    a fost facut sa mareasca distanta de franare (pe zapada , ca eu aici bat)

Leave a comment:

• AGENTUL NYT
    replied
    Originally posted by samy0388 View Post
    Bai frate , toti sunteti testeri ? nu acum serios draga catafof si ovy22, ia zi tu , pentru ce a fost facut ABS ?
    imi permit sa ma bag si eu(miez )pt aia care ii uita Dumnezeu cu piciorul pe frina si mai inchid si ochii in caz de pericol,dar si pt siguranta,mentine pozitia masinii in caz de franare,micsoreaza distanta de franare,dar pe gheata poti sa ai cele mai sofisticate sisteme,daca nu stii sa te si folosesti de ele,eu cred ca sunt degeaba,aici ma refer la masinile cu cutie de viteza manuala,unde cand se pune frana se calca si ambreiajul,iar asta anuleaza multe elemente de siguranta,iar pt unii sunt prost intelese aceste sisteme de siguranta si de aici ei devin mai viteji,vezi Bezmeticu,intr-o proportie statistica a accidentelor,cele mai multe sunt facute de tineri cu varsta aproximativa 25 ani,care au masini capabile din toate punctele de vedere,sisteme siguranta,cai putere,dinamica...si inca o chestie,daca ti-e scris in frunte ca esti alesul,poti sa ai tu cea mai cea si cel mai tare sistem de orice fel,asa ca revin la ce am scris mai sus,ca cel mai bun sfetnic e prevenirea si mersul civilizat si cat de cat in proportii regulamentare,iar daca toti ar tine cont de astea,nu ar mai avea astia ce stiri sa dea la TV...eu zic ca nu am scris nimic aiurea,iar daca am zis ceva aiurea,sa mi se taie capul

Leave a comment:

• 827sam
    replied

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google