Bieleta Directie Sau Caseta Directie
Collapse
X
-
Pai bieletele MOOG apar in cataloagele de piese Inter Cars si UNIX cu 63.5-65 lei / bucata, imi aplic singur un mic discount si rotunjesc la 60 lei / bucata. Manopera 10 lei = 4 doze de bere iar geometria de 50 lei e la unul din cele mai cunoscute locatii din Craiova.Last edited by Shakar; 18 June 2012, 19:40.
-
Caaaat?
Efectiv nu-mi vine sa cred ce preturi mici sunt in tara la manopera si la directie.
Daca ar fi sa compar ce preturi sunt la mine, ar insemna ca aici e salariul minim 2000 de euro......
Leave a comment:
-
Pus masina pe elevator, bieleta de directie de pe stanga (sofer) are putin joc, cea de pe dreapta nu are. Bucsile la bara stabilizatoare sunt bune, bieletele antiruliu sunt ok. Evident o sa schimb ambele bielete de directie, cred ca o sa fie MOOG (60 lei / bucata) + 10 lei manopera + 50 lei geometria =~ 180 lei.
Leave a comment:
-
Se gasesc si made in Germany, vazusem pe daciashop de exemplu. Eu n-am avut chef sa bat tot orasul pana gasesc nemtesti, asa ca le-am cumparat de la un magazin de langa service.
Leave a comment:
-
Capetele de bara pe care le-am luat au fost tot Made in Turkey. Au 20 si ceva de mii si sunt ok, nu stiu daca gasesti Made in DE la noi dar nu cred ca sunt ceva special fata de alea in TR.
Leave a comment:
-
Eu cand am schimbat capetele de bara, am cautat Lemforder made in Germany. Cum se gasesc rar, am pus Lemforder made in Turkey
, nicio problema pana acum. 93 lei/bucata.
Leave a comment:
-
Lemforder sunt ~100 lei, MOOG sunt aproximativ 60 lei. Una din ele o sa fie, TRW costa aproape cat Lemforder deci nu. O sa ma duc sa verific sa fiu sigur ca sunt bieleltele de directie dar altceva nu cred ca e.
Leave a comment:
-
Nu cunosc cu exactitate, dar nu ar trebui sa fie mai scumpe de 100 de lei.
La o adica intre 90-100 gasesti lemforder
Leave a comment:
-
TRW sunt multe facaturi ... lemforder direct fara sa stai pe ganduri
Leave a comment:
-
Moog sunt aproape la fel de bune calitativ ca si Lemforder. Si Meyle sunt bune, Febi mai putin, mai bine TRW.
Leave a comment:
-
Intru si eu in club, trebuie sa schimb bieletele de directie cat de curand (nu am verificat dar sunt aproape sigur ca ele sunt de vina).
Am aproape 75 000 km, pe la 50 si ceva de mii am schimbat captele de bara (Lemforder) si acum au inceput sa pocneasca bieletele. Deja acum fac enervant cand virez la viteze mici. As vrea tot Lemforder dar cum vine si revizia acum, o sa iau in calcul si alternative ceva mai ieftine - MOOG / Febi / Meyle (tind spre Moog in caz ca...). Aveti experiente cu producatorii astia ?
@ sobo - bieletele antiruliu le-ai verificat ?
Leave a comment:
-
Salutare
O sa postez aici problema mea
De curand am observat ca daca fac un sens, viteza normala totul ok, si daca cumva este o groapa mica sau o denivelare, cand da roata in ea, bate foarte urat si imi da in volan o bataie mare.Pur si simplu se misca si volanul.
Am fost la service, a zis ca e un pivot, am schimbat pivotul cu tot cu brat, si nu a mai facut o saptamana.
Astazi, am montaj alte roti, 205/45/17 si in acelasi sens, deja suna foarte foarte urat si joaca volanul.
Am in oras o zona in care este o curba pe care o abordez mai tare, iar cu rotile stock nicioadata nu a sunat nimic, iar astazi am intrat cu noile jante, si daca accelerez in curba bate urat ca in cazul cu sensul giratoriu.
Ce poate sa fie? Bratele sunt noi, unul schimbat de o saptamana, celalalt de vreo 4 luni.
Captele de bara nu au joc, bucsele la bara stabilizatoare schimbate.
Poate fi cumva din flansa de la telescop? Am vazut pe daciashop ca esti kit de reparatie.
Nu pot nici sa-mi dau seama daca suna sus sau jos, dar jocul in volan se simte foarte tare..
Astept o parere, orice. Multumesc
Leave a comment:
-
A scos Cristi ultimul tutorial chiar despre schimbarea bieletei de directie. Bafta...
Leave a comment:
-
Salut
De o vreme am sesizat o trancaneala pe drum denivelat la roata stanga fata.AM ridicat pe cric si am joc la bieleta de directie,se misca din caseta.Ce credeti ca ar fi problema?MAsina are servodirectie
Leave a comment:

Leave a comment: