Bieleta Directie Sau Caseta Directie

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• mr.K
    replied
    Bieletele le-ai schimbat? Alea ce intra in caseta de directie.

Leave a comment:

• iulyfigm
    replied
    Salut!

O intrebare tot despre trancanituri.
    Se aud un zgomot undeva sub volan (sau cel putin asa mi se pare mie), nu intotdeauna, doar pe drum de tara si daca e cu multi bolovani si mai ales daca e frig afara (se mai contracta putin fiarele).
    Am schimbat capetele de bara si acum trancane mai putin dar tot se aude. Pe sosea nu se aude nici un zgomot nici macar la denivelari.
    Am acum cam 84000 si nu am schimbat, dupa cum am zis, decat capatele de bara.

Aveti ideie ce ar putea fi?

Multumesc!

Leave a comment:

• Il Dottore
    replied
    ms de raspuns, credeam ca scap mai ieftin dar se pare ca nu am incotro....

Leave a comment:

• IancuMIC
    replied
    Nu se inlocuieste; se schimba caseta de directie.

Leave a comment:

• Il Dottore
    replied
    stiu asta, ideea e daca se poate inlocui/repara acel semering sau tb schimbata caseta cu totul?

Leave a comment:

• IancuMIC
    replied
    Are un simering acolo; ca sa te convingi desfa prinderea burdufului de pe caseta.

Leave a comment:

• Il Dottore
    replied
    salutare!
    de cateva zile, cu ocazia ridicarii masinii pe elevator am constatat pierderi de ulei in zona casetei de directie, in partea stanga cum te uiti la compartimentul motor, pe la acel burduf care "imbraca" bieleta directie.
    cum as putea remedia problema?trebuie schimbata caseta de directie sau exista alta solutie?
    am doar 62 mii, mi se pare prematur.
    am completat lichidul de servo la maxim si monitorizez cat de repede se pierde.
    Last edited by Il Dottore; 7 March 2012, 23:57.

Leave a comment:

• IancuMIC
    replied
    Verificarea in urma careia se poate trage o concluzie mai clara asupra jocurilor din caseta de directie se face cu capul de bara desfacut; cu volanul virat maxim si cremaliera in pozitie extrema.

Leave a comment:

• gogoasha69
    replied
    salut am un laureat 1.4 cu servo ... pivoti , capete bara , bielete antiruliu ok ... cand trag de roti si ti mana pe cremaliera simti joc in ea, se misca ceva in ea. sau cand iau stanga dreapta pe loc se aude tot asa troncanitjos. sa fie dusa caseta ? am 215000km

poate fi de la bucsa de teflon ?
    Last edited by gogoasha69; 14 December 2011, 00:30. Reason: Automerged Doublepost

Leave a comment:

• user2000
    replied
    nu, nu am joc in volan ... , scuze de intarziere , dar nu mai gasesc topicurile pe unde am postat , am schimbat TOT in afara de bascula , si tot se aude , capeti de bara , bielete antiruliu , amortizori , flanse , nu stiu ce are :|

Leave a comment:

• Octavian
    replied
    Simti usor troncanit in volan, si cand este foarte uzata ai joc in volan.

Caseta este ultima piesa in care poti simti troncanit in volan, pana acolo pica restu pieselor pe rand.

Leave a comment:

• user2000
    replied
    imi zice si mie cineva cum se schimba ? eventual niste poze , sau print screen-uri la manualul de service ? eu nu am gasit nimic de genul , este greu de schimbat ? trebuie sa fac din nou unghiurile ? si cum se manifesta uzura acestei piese ?

Leave a comment:

• Octavian
    replied
    Ca a spus mecanicu si gata...
    Ce are defapt caseta de directie?

Leave a comment:

• cristtt5
    replied
    Este caseta de directie....am fost la un mecanic...

Leave a comment:

• zeegermans
    replied
    capete bara... cine stie. cel mai bine du-o la un elevator sa vezi bine.

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google