If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
sa-ti dea banii inapoi!! ) nu ti-i da la orice electrocasnica sau orice altceva , dar la o masina crezi ca mai vezi banii aia ?
acum sincer imi pare rau pt voi si va doresc sa rezolvati problema si sa va bucurati de masina dar tot nu cred ca o caseta originala se poate strica asa repede si fara motiv.
Suntem mai multi cu aceeasi problema. Si eu sunt la a 2-a caseta care troncane, si ma tot cert cu ei...ma tot amana , cred ca vor sa treaca perioada de garantie. Acum 2 saptamani am fost ultima oara la service ,si de atunci astept raspuns...
revin prima oara ma sunau ei la 1000km daca totu e bine vrajeli dinastea si tocmai bine mau mai sunat dupa ce am schimbat prima caseta la 3650km si le-am spus eu tot ofu meu si de atunci ii sun lunar chiar si acum la 10000km dupa ce am schimbat cea dea doua caseta , dar nu ai cu cine sa te certi sa ceri socoteala doamna care raspunde habar nu are de mecanica ea mia spus ca doar noteaza si da mai departe la departamentul tehnic. am sunat acum doua zile si mia spus ca voi primi raspuns in 48 ore sa vad . Va intreb pot sa fac in asa fel incat sa le zic "luati-va loganul inapoi si ori imi dati altul ori vreau bani inapoi 7400euro nu mai zic si de cei 500 taxa de poluare si asta o mare pacaleala si vrajeala dar asta este altceva. va multumesc .
masina a fost achizitionata cu banu jos
Last edited by DinTulcea; 19 November 2010, 17:13.
Reason: Automerged Doublepost
Salut
, am si eu un preferance 1.4 aprilie 2010 si la 3000km am schimbat caseta de directie pentru ca auzeam zgomote in viraje pe piatra cubica . la 3500km dar din nou au aparut aceleasi zgomote si la fel am cerut celor de la reprezentanta sa-mi schimbe caseta dar sa o analizeze si pe cea defecta , dar datorita faptului ca era august , concedi, mi-au schimbat-o acum o saptamana la 10600km. Nu am ajuns acasa si la fel aceleasi zgomote se aude si pe dreapta si pe stanga in viteza sau nu la fel am fost la reprezentanta si mi-au spus ca intradevar e aceiasi problema ,am inebunit, intrebarea me este ori ei nu sunt buni tehnicieni , ori nu folosesc piese de uzina ori situatia ii depaseste. Prima a costat 21mil iar cea de a doua 34 mil. Va intreb si pe voi ati avut si voi probleme asemanatoare ?
ce imi recomanda-ti ?
sal ....am si eu o problema....am un ford in 2000 si am o bataie pe dreapta....cand merg pe drum denivelat ..am fost la un mecanic...si mi-a zis ca am joc in caseta....dar nu prea imi vine sa cred....ca , mi-am facut geometria ...si baietii de acolo au zis ca totul e in regula...si cu capetele de bara bieletele.....sunt schimbate recent....poate sa fie amortizorul????sau sa faca asa din cauza casetei????cand virez total sau iau stanga dreapta de volan nu am nici o problema...nu am nici un fel de trepidatii in volan...etc....
Azi am fost la Auto Marcu's in Pantelimon si spre fericirea mea am rezolvat repede troncanitul din stanga fata care initial a fost pus pe seama casetei de directie.EI BINE...cap bieleta stanga...inlocuit;geometrie refacuta;achitat 452 ron si plecat acasa fericit si fara troncaneala.Cei de la service au spus ca loganasele cu caseta de directie cu servo nu au cum sa troncane in caseta...asta asa ca fapt divers...nu garantez ca asa este...ufff..mi-am luat o piatra de pe inima.Succes si voua!
brat 206, bieleta 92, cap de bara 109, total 608; in plus la peste 600 RON un bon cadou de 50 RON.
Manopera 50 RON(bieleta + cap) x 2; brat 50 RON, bracaj 70RON, cu piesele de la ei, daca le luam din alta parte, +20% la manopera.
Daca vrei sa-ti schimbi in GL, ai drum pe aici iti spun si service-ul.
@ vllad : Imi poti spune, te rog, cat te-au costat piesele si de unde le-ai luat ? Respectiv, cat costa manopera si la ce service ai efectuat schimbul ? Merci
Imi cer scuze nu moog era cu ambalatu ci swag si si febi astia doi am inteles ca doar ambaleaza si distribuie bucse etc. Lemforder e posibil sa faca si in turcia anumite componente da cred ca totusi in mare parte fac in germania gen ca capete de bara, pivoti etc.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Leave a comment: