te rog sa ne spui si noua cat te tin delphi, eu va zic cat tin lemforder.
REPET, capetele de bara lemforder la 40000, erau bune, dar nu stiu unde sunt facute, pp ca turkey.
Bieleta Directie Sau Caseta Directie
Collapse
X
-
de asta zic ca e diferenta de aproape 200 de lei si poate nu se merita lemforder
unde am gasit oferta aceasta imi dadeau garantie pe ele si o luna de zile si mi-au zis din service-ul respectiv ca ei doar delphi au folosit pana acum si nu au avut probleme
de mers merg pe toate genurile de drumuri , inclusiv pe strada mea care se afla langa primarie dar nu e asfaltata
de masina trag pana in panzele albe de obicei , nu am foarte mare grija
acum cand le voi schimba imi pun delphi sa vad cum merg si cat tin , daca voi fii nemultumit voi alege lemforder alta data
Leave a comment:
-
Cautati, cu rabdare, capete de bara si bielete Lemforder made in Germany, si or sa va tina 50k. Diferenta de bani in plus, ganditi-va ca o veti plati la urmatorul schimb pe manopera si refacere geometrie roti. Nu se rezuma totul la pretul pieselor, calitatea mai buna se reflecta in economii viitoare.Last edited by mr.K; 7 December 2010, 11:24.
Leave a comment:
-
tu cam esti la "limita rentabilitatii", adica poti pune si delphi si lemforder, un prieten cu 1.4 are 80000, cu originalele, depinde si pe unde, cum mergi.
totusi este diferenta de 180 RON, per total.
Leave a comment:
-
eu merg undeva la 20.000 pe an
lemforder is 120 de lei
delphi is 60 de lei la capetele de bara
la bieletele de directie lemforder 90 de lei
delphi 61 de lei
acum daca cele delphi tin cu 10.000 de km mai putin decat lemforder isi merita banii daca nu ...mai ramane de vazut
Leave a comment:
-
la 60k mi-au schimbat capetele pe garantie, si mi-au pus lemforder(sunt made in turkey) nu stiu ce erau cele originale.
acum la 98k, schimband bascula stanga(am pus trw) si bieletele(am pus lemforder,italia) am schimbat si capetele(tot lemforder, turkey), cele vechi erau bune dupa aproape 40k, le-am pastrat caci daca cade una din cele noi, am cu ce sa inlocuiesc si fiind si aceeasi marca, credca e mai bine.
acum referitor la delphi cred ca sunt niste piese ok si ar trebui sa fie la un pret bun(mai mic decat lemforder); daca ai sti cati pun piese china, turcia, si alte rahaturi, pe langa care cele de asam sunt premium, te-ai ingrozi.
pe de alta parte daca mergi 10-20 k pe an (sunt multi care merg si mai putin) sunt super ok, chiar si asam.
Leave a comment:
-
ce ziceti de bieletele si capetele de bara delphi ? sunt bune ? isi merita banii ?
eu auzit ca ar fii bune si merg
masina mea e din 2004 fara servo , 80.000km , acum i schimb prima data capetele de bara si bieletele ...sper sa nu fie probleme pe la caseta ca mai bine vand masina
Leave a comment:
-
fericirea mea (ca am 164.k km cu caseta originala) am crezut ca ia sfarsit zilele astea cand a inceput sa bata ceva. bate infundat (nu metalic) la amandoua rotile la denivelari mici si scurte (pe piatra cubica de exemplu). dupe verificari in 3 servisuri s-a concluzionat ca-i caseta de directie. altceva ce putea fi ? capete de bara "lemforder" tapene, pivoti buni ...
deja strangeam bani pt caseta , dar un prieten a mers cu mine azi si mi-a zis ca poate nu-i din caseta ci din bucsele din capetele barei stabilizatoare care se prind pe brat. maine va zic. daca-s alea de vina sa incercati si voi care credeti ca-i caseta.
Leave a comment:
-
Casetele mecanice au un singur surub de reglaj ? Cel de pe partea stanga ?
...Sau mai exista si altele locuri pe unde poate fi reglata caseta ?
Leave a comment:
-
Incercati sa mergeti la alte unitati service pentru alte expertize,alte pareri...cum naiba sa schimbi doua casete si sa se strice la fel de repede.Poate exista o problema la masina!Dumnezeu stie!Cereti expertize complete la statiile ITP ale service-urilor unde mergeti.Acolo trag ei de toate rotile si e imposibil ca masina sa nu '' spuna'' tot. Bafta fratilor!!!
aici sunt de acord cu tine 100%.Nu cred ca troncanitul e din caseta.
Leave a comment:
-
revin la 7400 cu servodirectie , culoare metalizata , inchidere centralizata cu telecomanda dublu erbag si casetofon cu doua boxe si track care ma coastat 7mil daca nu-l vroiam nu imi dade culoarea ..........sunt niste excroci
]
Leave a comment:
-
la toti cunoscutii care vroiau sa-si ia luat logan ambiance, le-am zis sa dea bani in plus sa-si cumpere preferance, decat sa dea banii pe caseta(manopera e mai scumpa ca piesa), la cineva in 100000 a schimbat-o de 3 ori, sau chiar laureat ca avea aer.Last edited by vllad; 21 November 2010, 15:46.
Leave a comment:
-
nu e ghinion! e realitate. asta e calitatea care ne=o ofera mai nou Dacia. si eu fac parte din grupul acelora care au aceasta problema, legata de caseta.Originally posted by nikuniku View Postmare ghinion 2 casete defecte la o masina ia suna la vocea clientului si spunele de pataniile tale
...oricum nu conteniti si reclamati, poate totusi intram in lumea civilizata si se rezolva ceva!Last edited by ciomp; 20 November 2010, 01:01.
Leave a comment:

Leave a comment: