Bieleta Directie Sau Caseta Directie

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• vllad
    replied
    Dar de Swag stie cineva , ceva, de exemplu cica ar face parte din grupul Bilstein, sper ca nu-s cam aceleasi produse cu Febi.
    La Lemforder stiu ca mai fac si prin Turcia.
    Doar intreb asa ca astept orice pareri.

Leave a comment:

• Renault
    replied
    Nu trebuie sa o schimbi decat daca are joc. Si moog sunt bune(desi am citit undeva nu sunt sigur, ca moog numa ar ambala bucse etc dar sunt facute de altcineva sau era vorba de febi bilstein ma rog nu mai tin minte exact) dar trw si lemforder sunt peste.

Leave a comment:

• vllad
    replied
    si eu ma gandeam la fel, mersi de raspuns.
    sa schimb bascula si pe stanga??
    am mai gasit bielete si capete de la moog(federal mogul) si automotor(franta- astea-s putin mai ieftine)
    alte pareri??

Leave a comment:

• Renault
    replied
    Pivotul se poate schimba separat dar iti recomand sa il schimbi cu tot cu bascula pentru ca de obice dupa ceva timp se duc si bucsele de la bascula. Iti recomand sa iei bascula trw sau lemforder. Da schimba si capetele de bara si bieletele pentru ca daca le schimbi separat va trebui sa faci unghiul de fuga de 2 ori si oricum cu directia nu te juca deci schimba absolut tot ce are joc. Aici iti recomand tot bielete+capeti de bara trw sau lemforder.
    Last edited by Renault; 5 November 2010, 19:11.

Leave a comment:

• vllad
    replied
    am fost la un service cu ITP, deaorece in viraj la dreapta cateodata se auzea un zgomot de pe dreapta fata.
    au facut baietii jocul pe fata (pp ca se face doar pe fata, sau si pe spate?) si concluziile au fost:
    - bielete st+ dr
    -pivot dr
    - si parca si capat de bara dr.

Acum va intreb:
    -am intrebat de pivot la un magazin de piese si mi-a spus ca e capsulat pe bascula si se schimba cu totul, pe de alta parte am gasit pe net de la powerdrive doar pivot.
    Ce-mi recomandati sa schimb cu totul sau doar pivotul, in mod corect cum ar trebui?

Daca schimb bieletele sa schimb si capetele de bara , ca tot trebuie facuta geometria si au deja 45000 KM sau nu??

Daca schimb un pivot (bascula), ar fi recomandabil sa-i schimb pe amandoi(nu cred, dar intreb)?

Astept raspuns, eventual cu recomdari de marci, cele de origine sunt cam scumpe, nu le vreau neaparat pe cele mai ieftine, sa fie de calitate mai intereseaza.

Leave a comment:

• cyrusmddd
    replied
    Am fost pe linia itp si am spus ca nu au fost descoperite jocuri si nu scotea nici un zgomot. Despre ce grup din cutie este vorba? E normal sa faca usor poc poc cand e in viteza?

Leave a comment:

• AGENTUL NYT
    replied
    Originally posted by cyrusmddd View Post
    Salutare. Am niste pocnituri pe partea stanga: la plecare cu volanul virat maxim, in mers la trecere peste denivelari, uneori la franare. Am ridicat masina pe cric si am lasato in viteza: la miscarea rotii stanga dreapta se aude un usor poc din zona una intra planetara in cutie. Sa fie planetara, cutia, sau zgomotul descris anterior e normal, iar pocnituri descrise la inceput provin din caseta? Mentionez ca au fost verificate toate articulatile fata-nici un joc. Loganul e ambiance, f servo
    pt linistea ta,daca masina e ridicata pe cric sau elevator nu vei simti mare lucru,asta ti-o garantez eu,daca doresti sa verifici intradevar masina,mergi la un service care are si atestare pt I.T.P.,acolo au o chestie care iti trage de roti ca si cum masina ar fi pe sosea,atunci iti vei da seama ce bate si de la ce...cand masina e ridicata,doar daca sunt aproximativ duse defintiv piesele se pot simti la mina,exceptie face capatul de bara si bratul acestuia care vine din caseta de directie...mai poate fi si din cauza placutelor care fiind probabil alta natie decat cele de origine pot avea joc,aici poti pune la socoteala si acele arcuri din tablita otelita care in timp se decalesc...planetara nu e exclusa nici ea,la rotirea stanga dreapta a rotii, nu planetara faca poc poc ci grupul din cutie,dar poate face si planetara,ai huruit in timpul mersului,ca planetara huruie daca e spre deces total,dar ma indoiesc sa faca fite la 30.000 km,depinde de cat de tare ii dai forja pe viraje,ca sincer cam atunci se duce planetara...respect maxim!
    Last edited by AGENTUL NYT; 5 November 2010, 10:37.

Leave a comment:

• cyrusmddd
    replied
    Mersi. As fi mai bucuros sa fie un pivot sau in cel mai rau caz planetara si nu caseta. Voi mai face o constatare si in alt service. Deci dupa dpvdv cutia de viteze e excluza?

Leave a comment:

• Costi-bc
    replied
    nu e din caseta. parerea mea. pivot as crede...

Leave a comment:

• nikuniku
    replied
    ia verifica si suruburile de la bascule,pivoti,capete de bara si vezi daca tot asa face ca tot spre planetara inclin sa cred ca este

Leave a comment:

• cyrusmddd
    replied
    Originally posted by nikuniku View Post
    dupa descrierea ta poate fi planetar.cati km ai cu masina??
    masina are 5 ani si 30000 km, nu a fost mult rulata si nu mia pus probleme pana acum. Am fost la o constatare, pe elevator nu sa descoperit nimic, iar pe linia itp dupa vreo 5 min de zdranganeala nu sa auzit nimic, dar sau pronuntat ca ar fi totusi caseta. Eu insa nu sunt f convins deoarece pocnitura se manifesta si in mers si uneori la franare. Daca rotesc volanul pe loc, e liniste, cum pui masina in miscare, la viraj maxim stanga, pocnitura, trecere peste denivelari de drum sau gropi, pocnituri cu intensitate mai mica, la franare e mai mare. Caseta e destul de scumpa si nu sunt convins ca ar fi de acolo

Leave a comment:

• nikuniku
    replied
    dupa descrierea ta poate fi planetar.cati km ai cu masina??

Leave a comment:

• cyrusmddd
    replied
    Salutare. Am niste pocnituri pe partea stanga: la plecare cu volanul virat maxim, in mers la trecere peste denivelari, uneori la franare. Am ridicat masina pe cric si am lasato in viteza: la miscarea rotii stanga dreapta se aude un usor poc din zona una intra planetara in cutie. Sa fie planetara, cutia, sau zgomotul descris anterior e normal, iar pocnituri descrise la inceput provin din caseta? Mentionez ca au fost verificate toate articulatile fata-nici un joc. Loganul e ambiance, f servo

Leave a comment:

• danyel
    replied
    Am tot vazut anunturi pe net cu aceasta bucsa si costa in jur de 50 ron.Daca a schimbato cineva sa ne dea si noau detalii: unde, cu ce pret si daca a scapat de troncaneala.Offf...pana atunci muzica tare fratilor.

Leave a comment:

• Macs
    replied
    Stii cumva unde? Cine ?

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google