Bieleta Directie Sau Caseta Directie
Collapse
X
-
Da a schimbat-o cineva de pe dacia club (poza e cu bucsa celui care a schimbat-o) si parca a spus ca i-a facut-o cineva.
-
De acord ca se poate schimba, domnu' Renault, ca doar nu e turnata acolo
. Intrebarea e: a schimbat'o cineva?
Leave a comment:
-
Da se poate schimba. Singura problema e ca nu stiu unde se gaseste de cumparat si daca se gaseste iar daca nu o gasesti trebuie sa apelezi la cineva care poate sa o faca. Vezi ca am pus o poza cu bucsa respectiva cu o pagina mai in spate.
Leave a comment:
-
Intrebarea este daca se schimba sau nu afurisita aia de bucsa din caseta.Am auzit tot felul de pareri.A schimbat cineva piesa asta sau nu???Este ea oare cauza troncanitului care ne macina nervii?Ce dracu tot troncanein casetele astea mai fratilor?Ajung sa cred ca o masina rudimentara cum era Trabantul le da rusine astora din zilele noastre.Offf...mama lor la toti...vorba cantecului
Leave a comment:
-
multe jocuri sunt si din bieletele de directieOriginally posted by EUGEN2008 View Postdispare putin din joc dar doar in partea stanga. Daca jocul e marit in partea dreapta atunci strangi degeaba. Oricum nu strange mai mult de un sfert de tura ca risti sa blochezi caseta
eu asa am avut
Leave a comment:
-
dispare putin din joc dar doar in partea stanga. Daca jocul e marit in partea dreapta atunci strangi degeaba. Oricum nu strange mai mult de un sfert de tura ca risti sa blochezi caseta
Leave a comment:
-
Eu am si joc in caseta. Si a ramas si dupa ce am schimbat bieleta si rotula axiala. Dispare si jocul dupa ce se strange acel tachet impingator ?
Leave a comment:
-
Eu mi-am strans tachetul ala impingator la un mecanic cunostiinta de a mea si nu mai troncane, asta fiind pe la 100.000 si acum am 142.000
I-am mai si infipt niste vasilina ca nu sa mearga pe uscat, altfel e risc sa se blocheze volanul.
Leave a comment:
-
inseamna ca fac o mare greseala dac-o schimb pe asta de 160k km...
Leave a comment:
-
Sunat la service Dacia: caseta de directie fara servo + manopera ~ 1800 ron.
Leave a comment:
-
aia cu schimbarea furnizorului de casete e fumata de mult!. la mine a trecut deja un an de cind mi-au spus asta. ne aburesc pina iesim din garantie si apoi...ne saluta din mers!
de reglat caseta, s-ar putea, insa daca nu faci reglajul cum trebuie bataia ramine! astia in service nu stiu sa regleze impingatoarele.
@costi-bc ..eu am probleme la caseta de noua! si mie imi pacane pe loc, la rotirea volanului.
Leave a comment:
-
pret caseta fara serco 1700...pret caseta cu servo 2300...piese de origine.Troncane si a mea ca dracu.Am fost si au mai strans ceva pe sub ea si nu mai revenea volanul...dar tot troncane.La Dacia mi-au spus sa mai astept pana in iarna si sa revin cu un telefon pentru ca vor schimba furnizorul de casete de directie.Asa sa fie?oricum am rezolvat troncanitul cu volumul muzicii...sa ne traiasca loganashele!!!
Leave a comment:

...o caruta de bani...
Leave a comment: