Bieleta Directie Sau Caseta Directie

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• cristtt5
    replied
    Masina are 60000Kms mers in regim normal. NU am schimbat decat brat/bascula partea stanga fata cand am bubuit-o si bucsi bara antiruliu. Altceva nu am schimbat...capete de bara sau pivoti.

Leave a comment:

• razvan_boss
    replied
    capetele de bara sunt bune?pivoti:?

Leave a comment:

• Vlad24
    replied
    Nu cred ca este caseta de directie,ci bieleta de dierectie ,dar e bine sa verifici in service.Cati km are masina?

Leave a comment:

• cristtt5
    replied
    Probleme Caseta De Directie Sau Bieleta???

Salutari,
    Problema mea e urmatoarea...
    Troncanit pe dreapta la denivelari mai alea cand virez stanga.

Am pus masina pe cric pe stanga si dreapta si am tras de roata stanga - dreapta.

La roata din dreapta - cand imping spre stanga spre masina se misca roata cam 2 cm spre interior, cand imping spre dreapta nu se intampla nimik.
    La roata din stanga e invers. Cand imping dreapta spre masina nu se intampla nimik si cand imping stanga spre ext masini se misca cam 2 cm.

Oare sa bulit caseta??
    NU am servo-directie.
    E logan 1.4 MPI.

Leave a comment:

• Octavian
    replied
    Da-le drac' de capete de bara, alea se pot verifica si fara sa schimbe altceva...
    Costuri aditionale de service...asa fac ei.

Sa vezi ce frumos te trateaza cand mergi CLAR cu problema, si spui ca asta trebuie schimbat.
    Se mizeaza mult pe nestiinta noastra de mecanica auto.

Leave a comment:

• a6roata
    replied
    Raspuns

Originally posted by Gozmin View Post
    Poate de aceea a fost vândut către tine. E posibil ca fostul proprietar să ştie de problemă !
    Nu, am cumparat-o de 8 luni, si totul a mers bine pana cand am luat Eu o bordura din plin in Afumatza, vechiul proprietar nu e vinovat cu nimik!

Leave a comment:

• Gozmin
    replied
    Poate de aceea a fost vândut către tine. E posibil ca fostul proprietar să ştie de problemă !

Leave a comment:

• a6roata
    replied
    Pozitia roatii - stramba!

Salut! Am fost la servisl celor de la Meridian Vest in Militari, si mecanicul lor s-a uitat pe sub masina la amortizorul stanga fatza ochiometric si a zis ca e indoit amortizorul stanga fatza!
    Solutia Mecanicului:
    1). Schimbat amortizoare fatza, dupa care facuta geometria. Rezulta: 135 RON + 498 RON(au Ei acum o promotzie la amortizoare)
    2). Daca tot nu iese geometria, mai trebuie schimbate si alte piese: fuzeta, cap bara.....

La intrebarea Mea daca poate sa determine ce piese sunt defecte, a zis ca dupa geometrie vedem.

Sper sa scap numai cu amortizoarele.

Leave a comment:

• nikuniku
    replied
    a6roata asteptam pareri despre meridian,ce tiau facut la masina,la ce bani si daca esti multumit?

Leave a comment:

• mr.K
    replied
    Tu ai 75w80, deci nu. Ia un litru de Dacia Extragear sau Elf ca nu-i asa scump si rezovi problema.

Leave a comment:

• vidican petru
    replied
    pot completa uleiul in cutie cu gl5 80w90 ? multumesc.

Leave a comment:

• a6roata
    replied
    Precizare!

In Urma loviturii de bordura, mi sa desumflat cauciucul, si imediat am pus rezerva, dupa care am inlocuit-o cu roata de baza dar cu alta janta. Oricum roata e,,cracanata'' e sub unghi.
    Miercuri m-am programat la Meridian vest service.

Leave a comment:

• nikuniku
    replied
    a6roata la prima strigare ar fi amortizoru stramb,dar mai pot fi afectate si bieleta directie/cap bara,si ce este mai grav,,fuzeta indoita,,poate ai noroc si este doar janta stramba,pune rezerva si uitete iar la masina,daca sta tot,,,cracanata,,, trebuie in sfat de la cineva care se pricepe,sa nu dai bani aiurea pe piese

Leave a comment:

• a6roata
    replied
    Problema unghi roata stanga fatza!

Salut Logan-isti!
    Am luat in plin un coltz de bordura(~200mm) in Afumatzi cu roata stanga fata, dupa care ulterior am observat vizual ca roata stanga fatza este inclinata(culcata) cu partea de sus a roti spre interiorul masinii iar partea de jos spre exteriorul masinii. Am facut aceasta comparatzie cu roata dreapta fata. Mentzionez ca am parcurs cu acest defect deaum 3500 km.

Am observat deasemenea ca atunci cind merg constant pe un drum neted, drept daca iau miinile de pe volan masina incepe sa vireze continuu spre drepta! Lucru care stiu ca nu trebuie sa se intample.

Intrebare: Credetzi ca acest unghi se poate regla la echilibrarea rotzilor, sau e nevoie sa fie schimbata vre-o piesa din sistemul de directie? Si daca stitzi care sunt si pretzurile la aceste operatiuni!?

Cu repect, a6roata!

Leave a comment:

• Bogdan_p
    replied
    Am bara stabilizatoare pe a mea, e versiunea prestige.

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google