@vitriol Eram "mort" ...conducea prietena mea ...am vazut logan club si i-am zis sa-ti dea fleshuri ... multumesc
B-96-CGK "Albinutza"[CastigatorCampionat-Cea Mai Tiganita Masina Editia 2010/2012
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ieri la sedinta foto de la polivalenta am fost initializat ... multumesc Skandal si imi cer schuze joker k am furat o poaza !Attached Files
Comment
-
Imi place albina ta , simpla si de bun gust. Numai bineFacebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
Am uitat sa te intreb, ai repozitionat bucsele pe fata?
Comment
-
@ aleXpeed ... nu le-am repozitionat ...o sa le repozitionez sau nu..am auzit pareri si pareri... o sa vad !
@Christnacht : multumesc ..la fel si tie
@ Logan 4 ever : e criza deocamdata ,dar o sa fie bine si din albinutza o fac "viespe" ..multumesc!
Comment
-
Update :
-consola - multumesc lui Skandal
-folie cb intoarsa - multumesc lui Tomu
Comment
-
de ce e urata? Intradevar se vade restul scrisului dar nu mai deranjeaza la ochi atata alb... oricum vreau sa o modific ( fie sa o schimb cu una intoarsa din fabrica fie sa pun folie neagra peste ea sa nu se mai vada )Originally posted by CataFOF View Postda stau.
urata folia aia intoarsa cosmine
Comment
-
update :
- sigle logan club ;
- lumina sub capota motor legata la pozitii ...dar o sa o modific sa se aprinda cand se deschide capota ;
- lumina consola ( in spatiul de depozitare) ;
Comment
-
Sper sa nu se supere Cosmin ,dar am descoperit cateva poze de ieri de la polivalenta ...
Comment

Proasta impresie ti-ai facut despre mine!! Imi place albinutza..ti-am zis! keep going...

Comment