B 20 riw

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ninjoaca
    replied
    Ft faina masina. Sa o stapanesti sanatos.

Si multi km fara probleme.
    Last edited by ninjoaca; 29 August 2013, 10:34. Reason: Automerged Doublepost

Leave a comment:

• mihai.85
    replied
    RsA: 1070 RON incluzand absolut tot ce trebuie. in banii astia au intrat si un set nou de faruri, iar pe cele de origine le-am pastrat. ia legatura cu userul m.daniel76, care este tot din Bucuresti. el este maestrul lupelor

loloatevistul: imi pare rau ca nu am facut poze din timpul montajului, dar iti explic in 2 cuvinte, pentru ca nu este greu absolut deloc: am folosit o banda waterproof de 10 cm cu 6 SMD-uri rosii. am scos de tot suportul original al becului (acela gri) si am prins banda in jurul brichetei, pe care am fixat-o cu un colier mic de plastic. te legi la firul negru (-) si firul albastru (+) si cam asta e tot. spor la treaba

vyalli: un tub de spray negru mat de la duplicolor. a costat cam 25 de lei, nu mai retin exact...
    Last edited by mihai.85; 3 June 2013, 21:48.

Leave a comment:

• vyalli
    replied
    ce vopsea ai folosit sa vopsesti consola centrala?

Leave a comment:

• loloatevistul
    replied
    Cum ai facut ingineria cu bricheta? Vreau si eu

Leave a comment:

• RsA
    replied
    Mihai poti sa imi spui si mie cat a costat toata afacerea cu lupele? Adica lupele+xenon+demontat faruri+vopsit interior negru + lipit si unde le-ai facut ca am un logan la fel ca al tau si m-ar tenta si pe mine lupele.

Leave a comment:

• mihai.85
    replied
    daca te referi la maciulia de prestige, o am de aprox. 20.000 km si deocamdata se prezinta bine. iar mansonul pe care l-am pus acum pare a fi de calitate. cand o sa fie necesar, se schimba. stii cum se spune: nimic nu e vesnic

Leave a comment:

• Nimeni
    replied
    Salut Mihai . Vezi ca maneta aia dupa un numar de km o sa fie "cachi" . Si ce e pe ea numai piele nu se poate numi (pe cele de origine) . Mai bine o dadeai pe cea de plastic la cineva care sa ocupa cu piele auto (interioare , etc..) si cu 50ron iti zic ca faceai ceva mai de calitate. Parerea mea .

Leave a comment:

• mihai.85
    replied
    si ca sa nu ma plictisesc, am vopsit cu spray negru consola centrala, am inlocuit mansonul de la schimbator cu unul din piele (de la userul cosminache) si am schimbat cauciucurile originale (Barum Brilliantis) cu Continental Conti Eco Contact 3. inca nu am scos-o la drum lung, dar din primele impresii se pare ca a mai scazut un pic zgomotul la rulaj si s-a mai micsorat distanta de franare. sper ca am facut o alegere buna...
    Attached Files

Leave a comment:

• mihai.85
    replied
    atasez si pozele despre care vorbeam. avem asa:

- cele 4 butoane albe de pe consola + panoul de climatizare + butoanele pentru incalzirea in scaune made by razvanamza (care stie meserie, dar pana acum a tacut )
    - butonul de avarie + iluminarea brichetei made by me.

urmeaza si display-ul + ceasurile, dar momentan caut inele de "daster" la un pret cat de cat decent...
    Attached Files

Leave a comment:

• logan21cdc
    replied
    Problema nu apare atunci cand te opreste politia si verifica actele si timbrele de pe geam. Daca sunt ok d.p.d.v. legal nu au ce sa zica, chiar daca se vede ca e mai inchisa. Problema este atunci cand te opreste RAR-ul si iti pune opacimetrul pe geam si iese altceva decat scrie pe geam.

Leave a comment:

• unknown
    replied
    [QUOTE=unknown: sigur ca se poate. exact asa am facut si eu. am pus folia mai inchisa peste cea legala. trebuie doar sa il rogi pe baiatul care iti va pune folia sa iti arate mai multe grade de transparenta si tu sa ti-o alegi pe cea care iti place. pe mine m-a costat 20 de lei/geam. un pret destul de ok, zic eu.[/QUOTE]

un pret mai mult decat ok..

Leave a comment:

• kkhheelloo
    replied
    mai da-o naibii
    asa rai sunt astia din bucuresti?
    ce chestie, am folie 20% fata spate de vreo 5 ani, merg zilnic prin bucale si inca nu mi-a fost luat talonul din cauza asta
    si cred ca mai sunt si singurul oprit de 3 ori intr-o noapte de filtre de la rutiera

Leave a comment:

• B997NDL
    replied
    "ii f...reaca grija" pentru ca se intalnesc pe sosea cu cei ca tine, cu "xenoane" aftermarket care te orbesc, sau fac accidente din cauza celor care "nu i-au vazut" din cauza de folie cu 5% transparenta, pe fata, pe timp de noapte...
    tu de ce crezi ca "ii f...reaca" ? sau de ce crezi ca sunt ilegale ?!

Leave a comment:

• mihai.85
    replied
    vyalli: multumesc frumos! esti printre putinii care gandesc asa. foarte multi (mai ales de pe celalalt forum) gandesc ceva de genul: "are lupe si folie? sa i se ia talonul nesimtitului". nu prea inteleg eu de ce ii f...reaca grija atat de tare de integritatea talonului meu, dar fiecare cu problemele si obsesiile sale...

Nostradamus: multumesc mult!

gaboneygg: am vorbit la tel. iti multumesc pentru sfaturi si mai ales pentru ca ai avut rabdare sa imi explici anumite detalii

Leave a comment:

• gaboneygg
    replied
    bravo mihai ! ai vazut ca ai reusit pana la urma cu iluminarea. astept sa vad cum iese si bordul. roaga-l pe razvan sa-ti puna led pentru ace si al 3-lea smd pentru bord.

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google