Discutii Amicale Despre Politica

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Sa incerci sa ai un schimb de opinii argumentate cu unii useri e ca si cum ai incerca sa scoti apa dintr-o barca cu o galeata fara fund.
    Mult succes.
    "ana pauker si cu dej au bagat spaima-n burgheji".

    Comment


    • Originally posted by gecmc94 View Post
      Gil, situatia mafiotului din Medias nu este cum a fost speculata de propaganda.
      ...
      Cat despre scandalul din Medias, eu nu prea pot sa fac diferenta dintre victima si criminal. Care-i mafiotul? Ca mi se pare ca acolo s-au luat la bataie mafiotii intre ei.
      Spuneam aceste lucruri la momentul bataii din bar. Propaganda fake news de tipul Adevarul scria "Recidivistul din Alba care a înjunghiat mortal un tânăr la Mediaş". Ca si cum tanarul ucis tocmai venea de la piata cu tramvaiul in care cedase locul unui om cu probleme.

      A aparut ieri in presa transcrierea unei conversatii a criminalului care a fost inregistrat de cel cu care discuta.
      „Cred că o murit fraieru ăla, b….-aș p… în m……i lui… Era să mă omoare pe mine acolo, numa picioare, cu ranga cu scaunul mi-o dat. Am căzut jos și cât mi-o dat.. Nu am văzut cine i-o adus, numa i-am văzut acolo… O vrut să mă omoare ei pe mine.. B……..-aș p… în g… lor de zdrente…
      Din prostii aia de atunci, dinainte de Craciun, cu unul de acolo din prosti. Dar nu stiu cine l-a adus.... Ala care are bani multi, nu stiu cine-i ala ... Concescu ala ... nu stiu cum ii zice ... si mă caută garda”, se aude pe înregistrare.

      Comment


      • Si se pare ca incompetenta de Codruta este favorita la sefia parchetului (ma rog...procuror sef) al parlamentului european. Buei, toti sunt impotriva PSD_ului...soros, parlamentul europaean, tarile europene, profesorii de economie...toti persecuda partidul asta care doreste doar binele...intr-un cuvant: mania persecutiei...si de regula este cauzata de schizofrenie...si tocmai am definit PSD-ul.
        Noroc ca nu sunt foarte inteligenti PSD-istii

        Comment


        • Acum toate piesele s-au aliniat si actiunile incep sa aiba sens. Proasta de Kovesi a acceptat (altii din Europa de Est nu au muscat) si servit un plan european de control al coruptiei locale si ignorand coruptia si lobby-ul occidental.

          Actiunea initiata la CEDO este doar un exercitiu de PR, fiind tardiva, depusa pe 28 dec 2018 dupa ce Kovesi isi depusese candidatura. Depunerea acelei plangeri are ca scop doar sa arate ca nu este de acord cu acuzele aduse.

          La fel, CSM a amânat pentru 20 martie decizia cu privire la acţiunile disciplinare în cazul Laurei Codruţa Kovesi. Secţia pentru procurori în materie disciplinară a Consiliului Superior al Magistraturii era aşteptată să se pronunţe miercuri cu privire la două acţiuni disciplinare ale Inspecţiei Judiciare vizând-o pe fosta şefă a DNA Laura Codruţa Kovesi. O cercetare disciplinară, care îl vizează şi pe procurorul Marius Iacob, a fost declanşată de IJ în luna ianuarie, în urma înregistrărilor dintr-o şedinţă a DNA apărute în spaţiul public. O alta a fost deschisă în septembrie, Kovesi fiind acuzată că a inserat într-un comunicat date confidenţiale dintr-o anchetă derulată de către procurorii din subordine, ceea ce înseamnă ”nerespectarea confidenţialităţii lucrărilor care au acest caracter, precum şi a informaţiilor de aceeaşi natură de care a luat cunoştinţă în exercitarea funcţiei”. Spre deosebire de precedenta şedinţă, din 5 decembrie, şedinţa de miercuri are loc în contextul în care Kovesi a atacat la CEDO decizia de revocare a sa din funcţie şi pe fondul informaţiilor referitoare la candidatura sa pentru funcţia de procuror-şef european.

          Ghita a depus plangere penala contra lui Kovesi in cazul extradarii lui Popa din Indonezia, Ghita platind privat transportul.

          Deci, Kovesi primeste un post cu imunitate din partea stapanilor ei occidentali care o retrag din tara unde ar fi fost acuzata de abuzuri in serviciu.

          Comment


          • Da...am inteles...EU este impotriva PSD-ului, amercianii, profesorii de economie, toata lumea comploteaza impotriva PSD-ului. Doar ei sunt buni si vor binele poporului, haibar n-0au ce vorbesc si nu au specialisti si oameni pregatiti, doar psd-istii sunt singurii din lume ce au specialisti...restul toti sunt prosti...ca de aia sunt cu 100 ani inaintea noastra, au renuntat de mult la cocean si se folosesc de hartie, de mult la ei mortalitatea infantila este la minim...si gradul de alfabetizare este imeens fata de electoratul PSD. Deh...discutam cu un medic psihiatru...de regula mania persecutiei este asociata cu paranoia...si are ca baza schizofrenia (ptiu...pot jura ca am descris un psd-ist perfect).

            Comment


            • Ce profesori de economie visezi? Gasca citata de Adevarul fake news sau alte fituici idioate? Uite aici din Congresul American. Vorbeste exact despre politica economica dusa de PSD. Marirea salariului minim si avantajele aduse in economie.

              Comment


              • Da da da..gasstele alea care se pricep in economie. In combinatie cu primitivii din EU...care habar n-au de nimic...doar vor sa saboteze PSD-ul...de fapt...s-au nascut cu scopul de a sabota PSD-ul.
                Mai baieti...tratamentul trebuie respectat...pls...face minuni

                Comment


                • Uite aici din Congresul American. Vorbeste exact despre politica economica dusa de PSD.
                  Ei nu inteleg romana si tu le arati in engleza?
                  In combinatie cu primitivii din EU...care habar n-au de nimic
                  Ba au habar cum sa faca din Romania o tara de sclavi pentru ei. Ia uite cum vrea EU sa ne civilizeze cum i-a civilizat imperiul roman pe Daci! Cum vine unul care face ceva in favoarea Romaniei si pentru romani, hai sa-i dam in cap ca nu asa e democratia noastra, sclavilor! "Romanii" aia care denigreaza tara in parlamentul european sunt mai destepti decat orice pesedist. Pai pesedistii ieste asa de prosti ca nici nu stiu cat de bine le merge romanilor si cat se scalda ei in lux. Pentru romani salariul de doi lei e prea mare, nici nu le trebuie asa salarii, ce fac ei cu atatia bani? Romanii au drepturi ceea ce inseamna ca au lux. Asa zicea cineva din guvernul ciolos ca drepturile romanilor sunt un lux. Pai ce atata lux/cap de locuitor? Mai taie, da-le dreq!

                  Comment


                  • Originally posted by bolovan View Post
                    Mai baieti...tratamentul trebuie respectat...pls...face minuni
                    De ceva timp am o banuiala si ma "roade" curiozitatea.
                    Nick-ul tau e nume sau renume?

                    "ana pauker si cu dej au bagat spaima-n burgheji".

                    Comment


                    • Nick-ul tau e nume sau renume?
                      Eu cred ca e prenume.

                      Comment


                      • Am sa va las sa va ganditi pana gasesc eu o urma de inteligenta in PSD-isti...

                        Comment


                        • Originally posted by gecmc94 View Post
                          Actiunea initiata la CEDO este doar un exercitiu de PR, fiind tardiva, depusa pe 28 dec 2018 dupa ce Kovesi isi depusese candidatura. Depunerea acelei plangeri are ca scop doar sa arate ca nu este de acord cu acuzele aduse.
                          Si pana la urma se pare ca CEDO a admis plangerea si i-a dat si prioritate in solutionare.

                          Originally posted by gecmc94 View Post
                          Deci, Kovesi primeste un post cu imunitate din partea stapanilor ei occidentali care o retrag din tara unde ar fi fost acuzata de abuzuri in serviciu.
                          Nu stiu cum sa calific teoriile astea. Se incadreaza la ultimul paragraf al lui bolovan , fara suparare.

                          Originally posted by gecmc94
                          Marirea salariului minim si avantajele aduse in economie.
                          Se vorbeste de marirea tarifului minim pe ora. Ei se raporteaza la ora muncita si nu la un salariu minim fix ca la noi.

                          In alta ordine de idei, scrie acolo cumva si de marirea celorlalte salarii, la stat, fara un calcul de impact si o baza reala de sustinere? Si de introducerea de noi taxe peste noapte din pixul lui Valcov? Si lista continua.

                          I have no special talent. I am only passionately curious.

                          Comment


                          • Silviu, unii incearca sa justifice prostiile "alesilor" lor. Poate si din un oarecare interes.
                            Trendul este dat de Daddy si transmis prin armele sale principale: Valcov, Orlando si Tudorel. Tanti Viorica habar nu are pe ce lume se afla. Tariceanu si mica camarila trag si ei ce foloase pot.
                            Argumentam, "ievaluam", "iexplicam" si ii radem pe toti care nu sunt cu noi pentru binele nostru si bastanilor nostrii.

                            Comment


                            • Originally posted by bolovan View Post
                              Am sa va las sa va ganditi pana gasesc eu o urma de inteligenta in PSD-isti...
                              O sa ma gandesc pana gasesc o urma de inteligenta sau de logica in bolovani.
                              Se vorbeste de marirea tarifului minim pe ora. Ei se raporteaza la ora muncita si nu la un salariu minim fix ca la noi.
                              Ia lamureste-ma si pe mine cum se face ca norma de ore lucrate lunar depinde de cate sambete, duminici si sarbatori legale exista in luna respectiva dar salariul este acelasi. Adica: in luna X orele lucrate ca norma insumeaza 142 de ore pentru care iei 5 lei salariu, iar in luna Y orele lucrate ca norma insumeaza 160 de ore pentru care iei tot 5 lei salariu? Cum e mai bine?
                              Last edited by Fanez; 6 February 2019, 20:05.

                              Comment


                              • Fanez, doar explicam ce e in documentul citat. Nu stiu cum e mai bine, as zice ca plata sa se faca in functie de cat muncesti. De regula si la noi orele muncite in plus, peste baza, se platesc "la ora".
                                I have no special talent. I am only passionately curious.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google