Astazi am dat o fuga la Cascioarele, la socri, sa iau un copan de porc si alte maruntisuri. Am plecat pe la 9 din Calarasi si pana la Manastirea numai zapada afanata 8-10 cm, numai buna sa iesi in decor! Dealtfel erau 2 ghinionisti intre Canton si Gradistea, iar pe la Rasa unul cu o Dacia 1300 a facut niste stanga-dreapta, stanga dreapta..Noroc ca in momentul ala nu venea nimeni din fatza! Dupa Manastirea, drumul bun, am mers cu 50-60 km/ora. La intoarcere drumul bun, ca intre timp s-au trezit si cei de la Drumuri din Calarasi si si-au facut treaba.
Circulatia Rutiera In Calarasi
Collapse
X
-
Circulatie ingreunata in municipiu, datorita faptului ca in intersectii e zapada afanata si/sau gheatza; nu s-au bagat utilajele de deszapazire pe strazile laterale; proprietarilor de autoturisme le vine grreu sa dea zapada din jurul propriilor masini, preferand sa "fure" locurile de parcare ale celor care au muncit sa le faca...LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!
Comment
-
Naspa... sper ca nu s-a lasat cu bara sparta sau alte pagube.
Comment
-
Am mers astazi prin oras si am ramas "placut "surprins de frumusete de cratere ce au aparut pe minunata noastra strada Bucuresti !
Daca dupa o prima ninsoare arata in halul asta ma intreb cum va arata la primavara ?
A si mare grija la primavara cind se va usca pe afara sa nu va prinda vreo furtuna de nisip ca au folosit fffffff mult pina acum
Comment
-
Asa e asfaltul ''electoral'' , tine tot atat cat tin minte alesii promisiunile din campanie
Comment

Drum greu practicabil in spre ambulanta intre blocuri,sa speram ca vor binevoi domni de la primarie sa bage lama mai adinc.
p.s.Intra in BAZA DE DATE si da un telefon daca vii, poate ne vedem!
Nasol,imi pare rau pentru bara,dar iai facut parastas la ciine?,sa-i dai ceva de pomana.
Comment