Intalniri Loganclub Cluj

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• KeanuRev
    replied
    Azi ora 17 Intalnire LoganClub cluj ! in parcarea de la Iulius Mall de jos de la biciclete.

Varzaaaaaaaa totala... 5 masini din care 3 loganuri... deci varzaaaa totalaaaa..... De sapt viitoare schimbam locatia si sa speram sa fim mai multe. Deci intalnirile de duminica se vor tine la sala sporturilor ca inainte, s-au terminat si lucrarile la linia de tramvai deci nu va fi problema cu intrarea si iesirea de pe platoul... sa speram ca o sa fie mai multi.
    Last edited by KeanuRev; 10 June 2012, 20:28. Reason: Automerged Doublepost

Leave a comment:

• bogdy
    replied
    @ doru, stau

Leave a comment:

• doru-90-dru
    replied
    ce faci bogdy?

Leave a comment:

• bogdy
    replied
    @dany55wss cel mai bine mergeai sa declari incidentul la politie daca sti numarul masinii care te-a lovit.

Leave a comment:

• doru-90-dru
    replied
    vezi ca mai sunt inca vreo 100 de threaduri deschise pe cluj, posteaza si acolo)))))))

Leave a comment:

• dani55wss
    replied
    Salut !

Imi cer scuze ca postez aici dar n-am gasit un thread mai potrivit din zona cluj....

Am nevoie de un pic de ajutor daca se poate si stie careva dintre voi o adresa aproximativa a bizonului care poseda RENAULT CLIO ALB - CJ 08 ROL - care s-a gandit azi ca ar fi bine sa-mi infunde usa spate stanga si sa plece mai departe...

Peste o saptamana am drum la cj si as vrea sa-l felicit personal... Pt relatii fac o cinste !
    Drumuri bune si fara cretini in cale ! Multumesc.

Leave a comment:

• calin65
    replied
    Inca n-am murit,dar eu personal,chiar am avut unele treburi care m-au tinut departe de voi.

Leave a comment:

• doru-90-dru
    replied
    n-ati mai dat nici unde semn nici pe la intalniri nici pe forum...

Leave a comment:

• Mr. Danutz
    replied
    Referitor la ce?

Leave a comment:

• doru-90-dru
    replied
    ce se intampla cu restu?....calin, danutz, mishu, etc?

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google