Intalniri Loganclub Cluj
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
dorule, vreau sa-l vand, doar ca cine trebuia sa il aduca nu a mai venit, si modelul nu il stiu, avand in vedere ca e la timisoara. o sa-l retrag de pe lista cu scuzele de rigoare.
Leave a comment:
-
...un romantic incurabil
)
PS: interioru ii de KISS FM, al tau ii PRESTIGE => nu-i masina lui cezar
Leave a comment:
-
cezar nu o zic din rautate...dar tind sa cred ca in pozele alea nu e masina ta!!!
Leave a comment:
-
Aici tine de gusturi. Daca tie iti plac veiozele in loc de leduri atunci intradevar poti spune ca pentru tine a apus era ledurilor. Mie personal imi plac mai mult ledurile in masina
. Glumesc doar, sa nu te superi.
Leave a comment:
-
Era ledurilor in plafoniera apune...
Leave a comment:
-
Hai ca incercam sa le mutam atunci de la ora 19... poate avem mai mult succes.. macar pe timpul verii.
Leave a comment:
-
Cobra, sincer ma gandeam ca la o regionala as avea mai mult sprijin din partea clubului :|
Leave a comment:
-
Ca sa vezi cu cine vrei sa faci tu Regionala Razvy...
Eu nu am putut veni pentru ca am fost la etapa CNIA de la Bucuresti si am ajuns tarziu dar cu siguranta ne-am fi vazut ieri daca eram in Cluj. Oricum aceeasi 3 oameni ne-am intalnit in ultimele dati...
Leave a comment:
-
19 cred ca e prea tarziu, 17-18 e minunat. Oricum Keanule, eu te sun sa vi dupa mine, ca GPS-ul l-am dat la cineva imprumut :|
Fraţilor, pe unde sunteţi? Sincer ma coc de 15 minute şi nu văd urmă de loganist.
Sent from my HTC Wildfire using Forum Runner
Been there, see nothing. Fraţilor, sunt profund dezamăgit! Nu pot sa cred că L.C. Cluj a ajuns asa
Nu credeam că o sa stau o ora aiurea, dar asta e! Vă astept in continuare la in grătar in valea draganului. Poate ajungeţi weekend-ul următor. Am 2 camere libere, este şi net in cazul in care vă uitaţi stickurile acasa
Sent from my HTC Wildfire using Forum Runner
Leave a comment:
-
Nu ar fi mai bine putin mai tarziu...ora 19:00 poate ajungem mai multi asa
Leave a comment:

Leave a comment: