Intalniri Loganclub Cluj
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ms pentru info.pentru Dimensiunile de cauciucuri.As mai avea o intrebare.Dupa ce se incalzeste motoru are un sunet, o bataie.Cand calc ambreajul nu mai este bataia aia.Daca o patit cineva asa ceva sami spuna si mie.
-
Daca o zis razvan cu vrea sa fie mai multe logane, eu m-am retras :p
Leave a comment:
-
Facem facem
De la 5 la sala sporturilor ! acuma dau mesaje !
De data asta incercati sa venim mai multi cu logane ( sa ii batem pe astia cu masini aftermarket)
)
Bine ma danutz dapoi tu zici si tu nu vii?
Leave a comment:
-
Si eu am pe rotile de vara 195/65 R15 si eroarea e de -5km/h indiferent de viteza(de ex. 100km/h la ac sunt 95km/h reali-GPS). Nu uita ca ai si eroarea de fabrica tot cu "-".
Daca pui doar 2 cauciucuri o sa-ti stea masina un pic suie... 195/65 R15 inalta cu ~1cm.
Senzatia pe care o vei avea e ca vei simti mai acut denivelarile si gropile.
Leave a comment:
-
da mi-s originale telescoapele.stiti ca prin localitati poti mere cu 59 si ma gandeam ca daca pun gumele astea mai mari sa nu cumva in loc de 59 cat vad eu pe bord sa merga cu 65 spre ex.
Leave a comment:
-
a mea are cauciucuri de iarna 195/65/15 si sincer sa fiu nu simt nici o diferenta nici la kilometraj, nici in alta parte
Leave a comment:
-
Da, dar destul de putin.
Ce suspensie ai pe ea? E stock?
Uite-aici un calculator: http://www.miata.net/garage/tirecalc.htmlLast edited by Cobra7; 15 November 2012, 16:20.
Leave a comment:
-
gume
Am si io intrebare ca vadca numai aicea mai zice cineva cate ceva.Am doua gume de 195/65/15 daca le pun pe logan se vede undeva diferenta adica la kilometraj.
Leave a comment:
-
Sambata, 17.11.2012, ora 10:00 ne intalnim la Dacia Feleac sa vedem noua gama si poate si un test drive?
Leave a comment:

Leave a comment: