Intalniri Loganclub Cluj

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cobra7
    replied
    Ia sa-ti aduci deseara dorule acaretu' s-aud si eu zgomotul ala "infernal".
    De parca nu aveti radio sa-l dati mai tare!!

Leave a comment:

• doru-90-dru
    replied
    lasa ca nu ii mare chin...tot faceti atata tam tam pentru un amarat de rulment)

Leave a comment:

• vikkmanu
    replied
    si eu care credeam ca numai mie imi suna rulmentul ) deja nu mai pot

Leave a comment:

• doru-90-dru
    replied
    da cine se da mare? nu mai umblu cu 3 cilindri diesel)
    sper ca ne onorezi cu prezenta maine seara la OMV!!!! da de nu vi cu loganu nu are rost sa apari)

Leave a comment:

• mishu_wrc
    replied
    Ce agresiv ii doru asta...tu vorbesti de dat mare, tu ala care te dai in 3 clindri diesel )))))

Leave a comment:

• doru-90-dru
    replied
    nu iti afecteaza performanta masinii)
    da te zgarie pe creier cand il auzi...ii un tacait continuuuuuu si cand apesi ambreiajul nu se mai aude

Leave a comment:

• Cobra7
    replied
    @savaionut87
    Asa era vorba parintilor/bunicilor ca Daca Ai Cap Ia-ti Alta dar daca ai cap si nu ai bani iei troleul!
    Zgomotul ala iti afecteaza performanta masinii in vreun fel?

@LC Cluj
    Sunteti vreunul interesat de fonomin pentru izolatia fonica a masinii?

Leave a comment:

• doru-90-dru
    replied
    e de la rulmentul de presiune...banuiesc ca e 1,4 nu? ca imi zicea de la reprezentanta ca 80% din motoarele de 1,4 au problema asta....si mi-au zis ... daca vrei sa schimbam ambreiaju il schimbam, da tot asa va fi. Si asta cam asa e)...da nu are nimic
    @ domnule mr danutz care te crezi cam tare in parcare)))) nu vii la intalnire joi seara la OMV marasti? ca acolo ne cam adunam de la ora 20:30)

Leave a comment:

• Mr. Danutz
    replied
    Intradevar sunt masini modeste, dar chiar bune la drumurile noastre. Eu am facut peste 200.000 de km cu Loganul si nu am avut nici o problema mare.

@savaionut - eu zic sa mergi la un service sa vezi ce-i cu bataia aia, nu sa o lasi asa ca "doar e logan".

Leave a comment:

• savaionut87
    replied
    Aha ms dorule deci si loganul atuncea, ii vorba aia, cum era pe vremea lu ghita."Daca Ai Cap Ia-ti Alta"DACIA".deci tot asa o ramas vorba si cu loganele noastre.

Leave a comment:

• doru-90-dru
    replied
    bataia aia ii de la rulmentul de presiune...stiu ca si eu o am de cand am luat masina...si mi-a fost schimbat ambreiaju in garantie si tot o am...deci e logan)

Leave a comment:

• Mr. Danutz
    replied
    Daca vii la ora 17 - 17:10 sigur o sa ne vezi in mijlocul parcarii la Sala Sporturilor. Daca vii mai tarziu posibil sa fie numai masinile in parcare si noi sa fim la un suc in birturile alea de acolo

Leave a comment:

• savaionut87
    replied
    Bn o sa vin la intalinire dar cand si unde.Ca am fost duminica trecuta , nu ieri ,aialalta si nu am vaz pe nimeni.numai un logan rosu cu nr de im crs dar nu era nimeni langa masina.Deci cam in ce loc va intalniti

Leave a comment:

• Cobra7
    replied
    Da' bineinteles. Poti sa vii numai cu rezervorul!

Leave a comment:

• Cobra7
    replied
    Mai bine vii la intalnire s-auzim si noi bataia aia...

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google