Sistem audio Logan

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • daca te iei dupa aia din reprezentanta....dai foc la masina.

    Comment


    • Modelul este Pioneer CD USB MP3 Player model: pioneer DEH-2350USBW. Faza e ca eu l-am avut montat pe masina 1 an jumate si n-am avut probleme cu el. Intr-o zi l-am scos ca sa inlocuiesc un fir si a facut poc cand l-am bagat la loc in locasul din bord. Elimin orice varianta de scurt cu un fir desizolat. La garantie mi-au zis ca trebuia sa trag si firul de masa in spatele player-ului si ca de aceea s-a ars.

      Comment


      • Originally posted by troglodea View Post
        din punctul de vedere al cunoscatorilor care sistem de 16.5 cm ar fi mai ok pentru Logan, intr-un buget de 400 Ron?
        La 140 Ron gasesti Fusion en-fr 6530 de 16,5 cm se pot monta pe spate fara nici un fel de inele adaptoare pt. ca diametrul de inst. este doar de 130 mm nu 143-147 ca la alte difuri de 16-17 cm.la Silstar gasesti aceste difuri

        Originally posted by B997NDL View Post
        deci trebuie taiat din tabla? eu am vorbit cu cineva pt montaj dar am inteles ca n-are scule pt tabla. de unde sa iau pe cineva care poate face lucrarea? de fapt cat sunt cele stoc, 16 cm?
        o recomandare!fusion en-fr 6530 de 16,5 cm se poate instala fara inele !am facut chiar in zilele trecute difurile le gasesti la silstar in bucuresti online!
        Last edited by moldi1969; 20 November 2012, 22:24. Reason: Automerged Doublepost

        Comment


        • e clar...daca mie nu mi-au incaput MTX-urile de 16 in usi si cu inele tot atingeau pe fata de usa, astea de la silstar sunt calitatea 1-a. mai stii...ce tepe ne trag toti producatorii astia mai de marca.
          vorba neamtului:
          sunt prea sarac sa imi permit lucruri ieftine.
          scapa cine poate!

          Comment


          • Oricum trebe facuta o izolare a fetei de usa, daca pui difuri bune de 16-17 cm la volum ceva mai mare vibreaza ca dracu, zici ca ai membrana de la dif sparta.
            Vorbesc de o amplificare de sunet, nu ce scoate HU 10-15W fara distorsiuni.

            Comment


            • ce cd player recomandati pana in 300 lei cu usb si iesiri subwoofer.... SAu sa depasesca cu putin 300 lei... NOU!
              MY CLA

              Comment


              • Ceva de genu
                / Player Medii Digitale (iPod/iPhone, USB) fara mecanism CD compatibil Android Media v3.2 putere: 4 x 50 W MOSFET panou frontal detasabil port USB si AUX-in frontal 2 x Pre-o


                Altceva (Alpine) duce spre 400 lei.

                Comment


                • Părerea mea e că, dacă vrei sunet ceva mai răsărit pe toată gama de frecvenţe nu te mai chinui cu amplificator pt difurile montate în uşi şi în spate, nu te mai chinui cu antifonare şi nici nu mai cauţi cele mai performante difuzoare pe bass, le laşi pe ele pt medii şi înalte drept pt care nu mai ai nevoie de amplificator că pe medii şi înalte se descurcă playerul pt ca basul consumă cel mai mult de putere, nici antifonare că ea se face mai ales pt bas, iar banii care îţi rămân sunt tocmai buni pt un subwoofer. Dacă vrei spaţiu în portbagaj şi nici aşa mult bass nu trebuie să îţi iei ceva mare neapărat, un mtx activ de 20 de cm e chiar micuţ dar va da mai mult bass decât ai scoate cu difuzoarele din maşină antifonate şi amplificate. Nu mai spun că îţi poţi monta nişte difuzoare dedicate de medii şi altele dedicate de înalte ce se vor auzi mai bine decât nişte difuzoare de la care vrei şi medii şi bass.
                  http://www.youtube.com/watch?v=pvSt-c_YkTQ

                  Comment


                  • Ba imi pare rau sa te informez ca pe langa ridicarea nivelului de bass din masina, insonorizarea face si ce ii zice numele. Incearca sa vezi ce efect are o coala de insonorizant pusa in portbagaj pe oalele de la roti, pe oala rotii de rezerva, sau sub bancheta spate pe tabla de peste rezervor. Spatele masinii tace. Nu se mai aud nici pietrele ridicate de pe drum de cauciucuri si aruncate in caroserie. Naaaaais.

                    Comment


                    • @ionescu_liviu: nu ai dreptate. Daca omu-si permite, merita din plin amplificarea difuzoarelor din usa si antifonarea acestora!
                      Mai mult! Daca ai usile antifonate calumea si ai si niste difuzoare bune si amplificate si pozitionate cum trebuie, ca sa asculti oricefel de muzica in masina nici nu-ti trebuie mai mult.

                      Comment


                      • cu tine chiar ca nu pot sa fiu de acord. din principiu! nu ai cum sa scoti bassul ala adevarat fara difuzoare de calibru mare. inca nu am vazut boxele alea, nici de casa nici de masina.
                        in casa am doua boxe old school care baga rusinica in toate suburile pe care le-am vazut de la sistemele de home cinema cu enshpe canale si douaj'de certificari.
                        asta pentru ca au doua ceauane de difuzoare de bass cu magneti cat ele de mari si sasiu turnat, nu tabla ambutisata. si coboara pana pe la 20 si ceva de herti cand nu se mai aud dar se vad lucrand...
                        deci e bine cu insonorizare pentru ca tine afara zgomotele din exterior,
                        e bine cu amplificare pe medi-inalte ca sa nu le acopere wooferu si ca sa fie cat mai lejere difuzoarele, sa nu se chinuie saracul HU sa le duca in spinare ca si asa are niste distorsiuni cat casa de la jumate in sus.
                        si e si mai bine cand ai un porc de subwoofer sa reproduca joasele.
                        acuma depinde de gustul fiecaruia, ca am vazut si masini cu sisteme scumpe unde dintr-o melodie ramaneau doar buuum-buuum si tsssz-tsssszzzz si nu e prea placut. mie cel putin nu imi place neam asa o masina.

                        Comment


                        • Eu nu am zis nimic de bass.

                          Comment


                          • Doar ziceam.

                            Comment


                            • http://www.loganclub.ro/forum/vand_m...5.html?t=31405 Ce parere aveti despre acest cd player? Ce as putea cumpara second pana la 250 lei? Puneti un link
                              MY CLA

                              Comment


                              • La 250 lei mai pui 20lei si iti iei cv nou cu garantie siscapi si de enervantele duzine de cd'uri de prin torpedo . Cel putin eu la banii astia asta a'si fi preferat . http://www.be-loud.ro/produse/CD_Pla...eer/MVH-150Ui/

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google