isi da cineva cu parerea la ce am intrebat ?
Sistem audio Logan
Collapse
X
-
Scaderea intensitatii luminii farurilor, concomitent cu scaderea usoara a relantiului este explicata prin cererea foarte mare de putere intr-un timp relativ scurt; daca ECU nu corecteaza acesta stare risti sa parjesti alternatorul; in acest caz recomand reducerea decibelilor.Originally posted by Adizel View Postpai cand e la relantiu imi scade intensitatea si in faruri !Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
Probabil o fii de la ecu , dar nu am fost atent la relantiul dar stiu ca nu scade , doar intensitatea lumini , se vede ca absoarbe foarte mult amplificatorul. SI oricum e destul de mare are 1200 RMS.... ce pot face ?Originally posted by IancuMIC View PostScaderea intensitatii luminii farurilor, concomitent cu scaderea usoara a relantiului este explicata prin cererea foarte mare de putere intr-un timp relativ scurt; daca ECU nu corecteaza acesta stare risti sa parjesti alternatorul; in acest caz recomand reducerea decibelilor.
Comment
-
Astfel de intrebari ere mai bine sa ti le fi pus inainte de a achizitiona acest amplificator, care, dupa parerea mea e un mijloc sigur de a-ti pierde, incet dar sigur, auzul; iti dai seama ce presiune acustica se creeaza in masina?Originally posted by Adizel View PostProbabil o fii de la ecu , dar nu am fost atent la relantiul dar stiu ca nu scade , doar intensitatea lumini , se vede ca absoarbe foarte mult amplificatorul. SI oricum e destul de mare are 1200 RMS.... ce pot face ?
Acum a vorbit un ...tata, nu te supara; electricianul spune;
La o asemenea scula ai nevoie de cel putin 100A, ceea ce la 750 rpm, putine alternatoare pot sustine o asemenea putere; despre alti consumatori nu mai e loc de discutie; in acelasi timp ti-ar trebui si o baterie performanta cu o capacitate marita. Ce sectiune au conductoarele care alimenteaza acest amplificator?
Un condensator cat mai aproape de sursa...va filtra alimentarea si, poate compensa lipsa tensiunii, deci un mic acumulator, dar in acest caz, in mod sigur nu poate compensa curentul de care are nevoie acest urias consumator.Originally posted by kubala7 View Postpune condensatorDegradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment

Am cerut un sfat...poate a facut cineva....
Comment