Si atunci,doar aspectul e de ele?
Faruri Dacia Logan "Angel Eyes"
Collapse
X
-
gata mam mai linistit
) sunt fainute dar tot le lipseste ceva nus ce dar le lipseste ,la fel si la stopurile pe spate
ym! dorinu2005@yahoo.com
BARBATII ADEVARATI PREFERA 1.5 DCI
Comment
-
Scuze ca intervin, un lucru am sa spun si eu:
daca puneti xenon sau bec h1 de100 riscati sa luati foc in maxx 20 minute (eu mi-am pus bec de 100 pe faza scurta si mi sa topit suportul la lupa) deci am aruncat undeva la 9 mil imediat ;)) la montarea de xenon este bine sa luati ceva care nu se incinge daca gasiti daca nu ramaneti pe 55 ca doar sunt si becuri pe strada
sigpic
Comment
-
Un bec xenon de 55w emite radiatii cat un bec cu filament de 21w deci unul normal de 35w este nesemnificativ,daca bagi un bec xenon in apa nu se intampla nimic,eu am incercat,pe cand unul cu filament pocneste imediat.Din cate am vazut eu la farurile mele suportul becului si al lupei este metalic,cum sa se topeasca,in cel mai rau caz se poate topi geamul farului cand becul nu este tratat.Becurile de 100w se folosesc numai la competii sportive in afara drumurilor publice.Originally posted by online24hh View PostScuze ca intervin, un lucru am sa spun si eu:
daca puneti xenon sau bec h1 de100 riscati sa luati foc in maxx 20 minute (eu mi-am pus bec de 100 pe faza scurta si mi sa topit suportul la lupa) deci am aruncat undeva la 9 mil imediat ;)) la montarea de xenon este bine sa luati ceva care nu se incinge daca gasiti daca nu ramaneti pe 55 ca doar sunt si becuri pe strada
LOGAN-->
<--TOYOTA
Comment
-
mai sunt "piloti" competitivi care iti baga cate un 100 w in ochi de nu stii pe care parte sa o iei...Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Proiectoarele nu trebuiesc trecute in talon si costa pana in 250 ron.
Vezi aici mai multe detalii.
Comment
-
ci exact ca cele originale daca nu eram multumit de ele le montam pe cele originale inapoi(orice discutie negateiva este o bagatela)
Comment
-
Are si omu' o fixatie.Originally posted by Cristi_Xp View Postvoua nu vi se pare ca se balangane becurile la gropi ?
Comment

Comment