Probleme Tehnice Logan II

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Am mai zis si ma repet. Motorul de 1,2 benzina de pe noul Logan are acelesi siptom ca la cele de pe Logan 1, 1.2, 1,6, 1.6 16v cand s-a trecut la norma Euro 5. De acolo e problema, nu de la baterie. Loganul merge cu o baterie de 45A fara nicio greata, la cel de 1,2 ma refer. Mie din fabrica pe 1,6 16v mi-au pus de 45A si merge de 3 ani fara nicio prbl. Cred ca cel de 1,2 merge si cu o baterie mai slaba.

    Comment


    • nu-i vorba de baterie ... e vb ca dureza cate secunde pana isi face motorul tot "confortul " adica se regleaza la relanti ....e solicitat prea mult curent dintro data si atata tot ....asta nu e un impediment ...cine a condus o dacie 131o stie ca prima oara dupa ce o prneai erai atent sa nu iti moara motorul si apoi sa dai din volan ...eu cred ca unii nici nu dau cheie si vor sa si plece ....unde e atata graba ....pana si un televizor cand il deschizi din telecomanda astepti 3 - 5 secunde pana apare ceva pe ecran

      Comment


      • Tinuletz, am condus mult timp dacia 1300, 1310 si 1307 care o mai am inca am condus de cand am luat carnetul. Nu stiu ce masina ai avut tu de trebuia s-o accelerezi atat de mult, dar mergeau bine. Pe gaz mergeau si mai bine ca nu condesa gazul in carburator iarna cum facea benzina. Apoi am avut supernova care avea un motor foarte bun si apoi logan 1.4 cu gaz aftermarket.

        Ideea ca moare motorul la masina atunci cand se decelereaza sa intre in regim normal dupa ce dai la automat este o eroare de proiectare si trebuie remediata. Tu, ca si detinator al unei masini ar trebui sa raportezi toate aceste probleme sa fie remediate ca atunci cand dai acei bani s-o iei de noua si nu la second, sunt ca sa iei ceva fara defecte sau erori de proiectare.

        Sper sa nu fi un individ care lucrezi in uzina si vrei sa musamalizezi una din multele mizerii ale managementului defectuos pentru a scoate masini proaste pe banda. Va taiati singuri craca de sub picioare ca va pierdeti din vanzari si apoi ramaneti someri.

        Toate cele bune.

        Comment


        • cell1 ...ca sa fiu mai explicit am condus si reparat dacie 1310 timp de 8 ani pana anul trecut cand mi-am luat noul logan ....eu am facut proba chiar azi cum ai zis tu ....daca dai la automat si invarti de volan in acelasi timp sau la o secunda moare instantaneu ...iar daca invarzti dupa 3 secunde imi creste turatia la 2000 de ture instantaneu ...nu musamalizez nimic si nici nu tin cu ei ...eu..adica parerea mea consider ceva normal ca pana masina intra in ritm sa o lasi 3 secunde pana isi regleaza mersul ...nush ce sa zic ...daca reuseste omul sa faca ceva la garantie pt ca eu nu-l consider a fi un defect sau impidiment !

          Comment


          • acu am testat si eu faza asta, de vreo 5 ori in toate ipostazele,si nu a murit motorul niciodata!

            Comment


            • Bucuraţi-vă de maşini şi lăsaţi volanul la locul lui când le porniţi!

              Comment


              • eu nici nu bag in seama asta ..am facut testul si gata e oke ..... e ceva nesemnificativ ...sa nu fie alte probleme ...oricum se stie ca nici uleiul nu ajunge in 3 secunde peste tot in compartimentul motor ...asa ca restul e can can

                Comment


                • Ok. Aceasta este prima faza cu volanul. Sa zicem ca nu este un impediment pentru ca astept sa intre motorul in regim normal. Am invatat lectia.

                  Dar uneori, poate sunteti intr-o intersectie sau sens giratoriu si vreti sa plecati dupa loc fara sa fi oprit motorul intre timp. Obisnuiti s-o accelerati cum este normal ca sa plecati dupa loc in care nu moare motorul.

                  Cand dati sa plecati dupa loc trebuie sa luati volan in acelasi timp ca sa nu intrati in rondul de la sensul giratoriu si surpriza...., moare motorul pentru ca acum trebuia accelerata mai mult decat erati obisnuiti. In cazul acesta este chiar suparator. Presupun ca o sa spuneti sa fi intotdeauna mult mai tare accelerata ca sa nu moara motorul.

                  Spun acest lucru ca intr-un topic se vaitau ca moare motorul uneori cand da sa plece dupa loc cu motorul cald si pornit de mult. Acest lucru s-a intamplat de 2-3 ori si la mine, pur aleator si nu-mi explicam de ce. Acum mi-am dat seama ca este de la consumul excesiv al servodirectiei.

                  Numai bine si sper sa gasim solutii la toate acesta.

                  Comment


                  • cell ...masina face numai la pornire asa pana intra in mersul ei .. in rest poti sa invartzi de volan cat vrei ca iti creste turatia motorashul pas cu pas ...asta e ideeaaa ...poti sa fii in oricare sens ca o pornesti si pleci de de pe loc chiar daca o opresti ...acuma daca ti sa oprit motorul in sensul giratoriu doar nai sa pleci cu scartzi si sa mai si virezi ...de acuma nu facem drifturi

                    Comment


                    • Asa cum am promis am sa postez la fiecare 10 mii km efectuati ce probleme au mai aparut.
                      Ieri am implinit 70.000 km si pana la ora actuala nu am avut nici o problemata tehica.
                      Va urez tuturor acelas lucru.
                      sigpic

                      Comment


                      • stimate domn Stoicanu, eu nu am decât 9.000 km (de prin iulie 2013), dar pot spune că am o sumă bogată de probleme tehnice! Din păcate nu reuşesc să postez fotografiile, nici să fac "comentariile" atunci când trebuie! Mă laud cu scârţâit de scaune, "mieunat" de geam... rugină... şi.. încă câteva minunăţii...
                        Ceea ce mă deranjează cel mai mult este faptul că mi-am aruncat un carneţel în torpedou unde am notat pentru forum tot felul de observaţii... dar.... vă vine să credeţi.. evident că nu... nici eu nu aş crede... nu-l mai găsesc! hm! adică, am câteva în minte, dar nu le mai ştiu chiar pe toate "cele notate"!

                        stimă

                        Comment


                        • ....

                          in mod sigur mai e si vorba de norocul fiecaruia ...dar totusi parca sunt prea multe probleme aparute la acest logan 2 .
                          la 60 k s-a prajit calculatorul 1,2 16 v . masina numai este in garantie pt ca s-a pus instalatie de gpl.
                          problemele vin de la reducerile masive de costuri.

                          Comment


                          • Putem spune că modelul Logan 2 este încă relativ nou în piaţă, cele mai vechi exemplare vândute neavând mai mult de 1 an şi 5 luni vechime!
                            Să mai treacă încă pe atât şi vom vedea mai bine cum stau lucrurile în materie de fiabilitate.

                            @danpetrovan: Mai fă-ţi un carneţel de notiţe şi postează după aceea toate problemele cu care te confrunţi!

                            Comment


                            • Din cate am observat majoritatea problemelor tehnice se regasesc pe variantele echipate cu motoare de 1.2 16v sau poate sunt cele mai vandute si de aici procentajul este in favoarea acestor echipari.
                              sigpic

                              Comment


                              • Eu am luato in decembrie (Sandel) am 3200 km nici o problema pana acum ma tenteaza sa pun gpl dar toti zic sa stau sa iasa din garantie.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google