Probleme Tehnice Logan II

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Uite aici exemplu: Renault "Taz" 1.6 dCi, EDC - discuri spate-fata uzate la cca 43400 km (!) sub cota de uzura maxim admisa (!) Masurate!
    Probabil o doamna soferita, Bucuresti preponderent.
    O cauza ar reprezenta-o "materialele ecologice",
    Vazusem un film despre acest subiect, acelasi sofer, stil de condus, placute de Clio cu care nu depasea cca 10 kkm de rulaj. Cu alte masini sarea de zeci bune de kkm.
    Asta e societatea de consum, desi tehnologic avem posibilitatea de a realiza piese care sa reziste absolut uimitor (aparent...), in realitate, ar conduce spre faliment o firma. Si se prefera sa se dea de lucru la producator, service, pravalii etc...
    Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

    Comment


    • Logan II 2016, discuri schimbate la 60000 Km, sub cota de uzura - masurate, la al doilea schimb de placute. Stil de mers batraneste.......

      Comment


      • Salut! Nu am Logan, am Stepway 0,9 Tce si am o problema: de ceva timp am observat ca pe drum drept, ca sa merg drept volanul trebuie sa stea cateva grade spre dreapta. Daca indrept perfetc volanul masina o ia spre stanga, spre axul drumului. Masina e iesita de 2 luni din garantie, am grija cu ea, nu am luat gropi mari, borduri, nu a suferit socuri puternice. M-am programat vineri la Meridian sa ii faca o verificare la directie, sa vedem..sper sa nu fie ceva foarte grav..

        Comment


        • Vezi sa nu fie tot de la frane, probabil placutele de pe stanga nu se ridica complet, freaca de disc si face sa te traga in stanga. Trebuiesc verificate ghidajele placutelor. De asemenea ai grija la roti, verifica presiunea. Schimba rotile fata cu alea spate. Pana la verificare directie pot fi multe cauze.

          Comment


          • am schimbat placutele de frana la ultima revizie, in noiembrie... presiunea poate varia in roti, asa este..o sa le cer sa refaca presiunea in roti inaintea verificarii directiei.

            Comment


            • Pai și la itp nu au verificat tot?
              Când a fost făcut itp-ul?

              Comment


              • Verifica temperatura pe discuri, vezi daca unul dintre ele e mai fierbinte ca celalalt.

                Comment


                • Originally posted by NeMar View Post
                  Salut! Nu am Logan, am Stepway 0,9 Tce si am o problema: de ceva timp am observat ca pe drum drept, ca sa merg drept volanul trebuie sa stea cateva grade spre dreapta. Daca indrept perfetc volanul masina o ia spre stanga, spre axul drumului. Masina e iesita de 2 luni din garantie, am grija cu ea, nu am luat gropi mari, borduri, nu a suferit socuri puternice. M-am programat vineri la Meridian sa ii faca o verificare la directie, sa vedem..sper sa nu fie ceva foarte grav..
                  Si la mine e la fel, tot Stepway. Acum 3 sau 4 ani a fost o rechemare in service, mi-au schimbat bieletele de directie dupa care au reglat si directia. Probabil nu a fost aliniat volanul corect atunci.
                  Last edited by liviunvl; 18 February 2021, 11:06.

                  Comment


                  • La toate e la fel. Si la alte marci. La mine cu cauciucurile de vara volanul e drept. Cu cele de iarna pe jantele originale e un pic decalat. Cateva grade. Asemanator face si masina sotiei.
                    Daca e vorba de cateva grade nu conteaza, dar puteti merge la verificat.

                    Comment


                    • Situatie: Schimbat seara la semnalizare becuri cu filament cu led (Led Auto Portocaliu BAU15S 12-24V, 30 SMD 3030 Epistar Semnalizare FARA EROARE -BTLE5005), Totul in ordine, functionat semnalizare cu frecventa normala separat pe ambele parti si pe avarii. Dimineata nu mai semnalizeaza pe partea stanga si nici la avarii. Nu gasesc nicio siguranta intrerupta.
                      Remediere?

                      Comment


                      • Scoți o bornă, pui becurile normale înapoi și pui borna înapoi
                        Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

                        Comment


                        • Originally posted by Silica View Post
                          Situatie: Schimbat seara la semnalizare becuri cu filament cu led (Led Auto Portocaliu BAU15S 12-24V, 30 SMD 3030 Epistar Semnalizare FARA EROARE -BTLE5005), Totul in ordine, functionat semnalizare cu frecventa normala separat pe ambele parti si pe avarii. Dimineata nu mai semnalizeaza pe partea stanga si nici la avarii. Nu gasesc nicio siguranta intrerupta.
                          Remediere?
                          tu ai dat 80 de lei pe un bec de semnalizare cu led? 320 de lei pe toate 4? care este motivul si/sau castigul? doar o curiozitate

                          Comment


                          • Diferenta de luminozitate nu se poate compara. Luminozitate crescuta pentru cei din spate care nu vad semnalizarea la viraj stanga cu cedare prioritate si au doar claxon in dotare!

                            Problema cu nesemnalizarea: Fara nici o alta manevra decat de pornire si oprire motor a revenit semnalizarea stanga.
                            Last edited by 77sky; 22 February 2021, 18:27.

                            Comment


                            • Bună ziua comunitate. De 2 zile nu mai merge dezaburirea lunetei. Am verificat toate siguranțele din panoul de sigurante(sunt bune toate), când acționez butonul ptr dezaburire se aude releul cum cuplează și oglinzile se dezgheață. Am verificat continuitatea între conexiunile rezistentei de pe lunetă și au continuitate. Am verificat dacă există masă și există, dar dintr un motiv sau altul nu vine +12 v. Întrebarea mea este, in afară de traseul cablurilor prin acel burduf de cauciuc (unde ar putea fi întrerupt firul) mai există vreun punct slab(mufă) pe traseu? Mașină este un sandero stepway 2016. Mulțumesc pentru orice ajutor.
                              Attached Files
                              Last edited by 77sky; 24 February 2021, 18:56.

                              Comment


                              • Originally posted by Silica View Post
                                Diferenta de luminozitate nu se poate compara. Luminozitate crescuta pentru cei din spate care nu vad semnalizarea la viraj stanga cu cedare prioritate si au doar claxon in dotare!
                                Tu vrei sa luminezi drumul cu semnalizatoarele sau sa indici intentia de schimbare a directiei de mers?. Indiferent de luminozitatea exterioara te asigur ca esti vizibil daca semnalizezi. Dar daca montezi becuri prea putermice devii deranjant noaptea. E ilegal oricum. Te-a claxonat unul si ai dat 320 lei pe becuri de 10 lei toate?

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google