Functia ESP pe LOGAN 2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• t0rquemada
    replied
    Daca trag frana de mana putin..... senzorul frana de mana trasa nu este pus la masa?
    Ba da, dar frânezi ușor și roțile spate.

"erorile le pot sterge cu interfata OBDII (ELM327)?"
    Nu.

Evita scrierea nejustificata cu, culori; in cazul de fata recomand functia QUOTE.
    Last edited by IancuMIC; 2 January 2015, 19:58. Reason: corectare

Leave a comment:

• Oti
    replied
    Originally posted by t0rquemada View Post

........Există o cale de dezactiva tot blocul ABS-ESP-ASR-HSA prin frâna de mână, mai .........

Daca trag frana de mana putin..... senzorul frana de mana trasa nu este pus la masa? Nu cunosc sch electrica, pana la urmatoarea revizie nu as mai vrea sa fac modificari, erorile le pot sterge cu interfata OBDII (ELM327)?
    Cred ca pana la urma, iarna asta o las asa cum este, ma obisnuiesc la mersul pe drumurile grele cu ESP+ASR, sunt foarte rare cazurile cand trebuie deconectat. Multumesc pentru informatie.

Leave a comment:

• Oti
    replied
    Originally posted by aris86 View Post
    Jignesti masina, te pomenesti ca numai poti urca o bordura cu ESP-ASR activ.

nu am avut intentia....nu are legatura cu ESP+ASR, ci mai mult cu o senzatie de discomfort, am sa revin alta data cu detalii..... La multi ani!

Leave a comment:

• aris86
    replied
    Si eu am mai urcat borduri, dar nu imi place sa las masina suspendata pe doua roti pe bordura si doua pe asfalt. Am curat locul de zapada si am plecat azi pana la supermarket si si a tras masina din loc inzapezit pe locul curatat de mine. E greu sa dai la zapada in ziua de azi.

Leave a comment:

• t0rquemada
    replied
    Eu urc frecvent borduri, fără probleme.

Există o cale de dezactiva tot blocul ABS-ESP-ASR-HSA prin frâna de mână, mai precis prin punerea senzorului frână de mînă trasă la masă printr-un întrerupător cu menținere - din clip rezultă că intră în "avarie" și ia o pauză de 10 - 30minute.

Probleme: beep-uitul, în mișcare, RVLV nu mai funcționează, și dacă ABS ia și el o pauză risc de răsucire al mașinii la frânare puternică - în ciuda circuitului în X.

Leave a comment:

• aris86
    replied
    Jignesti masina, te pomenesti ca numai poti urca o bordura cu ESP-ASR activ.

Leave a comment:

• Oti
    replied
    corect! daca mergi cu el dezactivat poti sa o patesti, de aceea la masinile adevarate se reactiveaza automat daca depasesti 30-40 km/h, nu poti sa urci o panta cu nisip, pietris, noroi, zapada afanata cu o viteza mai mare..... (ma refer la ESP+ASR).....apropo .... a incercat cineva sa urce o bordura?
    Last edited by Oti; 31 December 2014, 16:24.

Leave a comment:

• dadan
    replied
    Pentru mine ESP-ul a fost un mare plus cand am cumparat masina, am cautat ca viitoarea mea masina sa aiba neaparat aceasta functionalitate. Eu am avut ABS pe vechea masina insa am avut cateva incidente pe gheata(rasucire de masina la intrare/iesire curbe) mi-am dorit mult aceasta functionalitate. Nu inteleg de ce unii se plang de ea sau vor sa o opreasca insa stiu ca sistemele electronice de asistare a condusului se opresc de obicei la masinile sport - Dacia este o masina tintita pentru familisti si nu are nici o pretentie de sportiva. Mi se pare un risc sa ai buton de Off pentru ca nu toti soferii stiu ce fac acele iconite din bord si ar risca sa mearga cu ESP dezactivat.

Leave a comment:

• t0rquemada
    replied
    Chiar vreau să văd topicul ESP-ASR dedicat Logan II.

Leave a comment:

• mr.K
    replied
    Revin.
    Orice nu are legatura cu ESP OFF, e off topic.
    Daca cineva nu a gasit butonul de ESP OFF pe bordul Logan-ului si nici alta modalitate ortodoxa de a-l opri , nu inteleg de ce se continua acest topic.
    Binefacerile ESP si ASR pot face obiectul unui topic dedicat.

Leave a comment:

• cosming
    replied
    Originally posted by Ampt View Post
    Ce "vină" are ESP-ul pentru manevra (bruscarea) aceasta?
    Daca ai tras frana de mana cum sa mai actioneze ESP-ul?

Leave a comment:

• Ampt
    replied
    Sigur că da, una lăuntrică!

Leave a comment:

• stoicanu
    replied
    E posibil sa aiba legatura frana de mana cu esp-ul

Leave a comment:

• Ampt
    replied
    Originally posted by hasserro View Post
    Nu va inteleg sincer )
    Poti sa te dai de "cur" si cu esp, am facut asta azi pe un drum izolat unde era oglinda pe jos. A 2-a pana la 70, tras stanga si frana de mana, am mers de a latul cu esp ul clipind vreo 25 de m.
    Ce "vină" are ESP-ul pentru manevra (bruscarea) aceasta?

Leave a comment:

• hasserro
    replied
    Cand am spus esp am inclus si asr-ul.

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google