Logan Cu Motor 1.0 Sce Pareri

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • @darksun nu o sa o faci cu nici o masina (incarcata vs goala). Poate doar daca discutam de motoare de peste 200cp
    @horatiuc cam pe unde incurci? Ca eu pe unde am mers...cam lumea se limiteaza la 110-120km/h. Rar am vazut persoane care depaseau viteza asta (si aici ma refer la: Italia, Austira, Ungaria,, Croatia, Polonia). Adevarat...mai aparea cate un racer...dar in 50% din cazuri avea numere de RO

    Comment


    • Nu e adevarat ce spui, toata lumea merge cu 130 pe banda 2 si cu 90 pe banda 1. Am mers de multe ori la consum la 110-120 si trebuia sa schimb banda tot la 30 de secunde. Aia merg cu cat e limita, fix. Toti. Daca limita e de 120 sau 100, merg cu atat. Foarte putini sunt cei care depasesc si cum spuneai, in general sunt romani.

      Mai putin in Germania, aia merg cu 200. E cam ametitor.

      Comment


      • Oricum, toate motorizarile Dacia sunt lesinate, dar, in mod relativ, daca 0.9 si 1.5 dci sunt lesinate, 1.0 sce e mort de-a dreptu', doar ca face galagie.

        Comment


        • @initiator
          Ai primit cel mai corect si obiectiv raspuns in postul anterior. Orice zicem noi de acum incolo este irelevent, sentinta a fost data si este irevocabila. Mai strange niste banuti si cumpara alta masina decat Dacia, care poate avea tot motor de 75 CP sau 82 CP. Nu se compara, caii romanesti sunt lesinati sau pe cale sa-si dea duhul, pe cand caii nemtesti, frantuzesti, cehesti, japonezi sau oricare altii in afara Daciei sunt grasi, frumosi si vioi. Sigur ca daca iei o masina tot cu 75 cai, dar nu romanesti, o sa zburzi pe autostrazile din vest (indiferent de cat o sa o incarci) sau prin muntii Europei.
          Last edited by gabrieln1960; 27 September 2017, 13:13.

          Comment


          • Lasand la o parte ironiile ieftine, initiatorul si-a cumparat deja masina, deci sfaturile primite de acum inainte nu-i mai folosesc.
            salut ! am cumparat loganul cu motorul de 1.0 sce

            Comment


            • Originally posted by catalin109 View Post
              salut ! am cumparat loganul cu motorul de 1.0 sce si pot sa spun ca e aproape similar ca putere cu vechiul meu logan de 1.4 mpi .tendinta e sa schimbi viteza la o turatie mai mare fata de ce iti indica calculatorul masinii. am versiunea logan plus si nu imi arata consumul de carburant dar o sa revin cand o sa-i fac consumul.am cumparat masina pentru taxi deci va rula cel mai mult in oras , pe viitor probabil ii voi monta si o instalatie gpl.nu pot sa spun deocamdata multe lucruri despre ea intruca am doar 130 km,ce pot sa spun e ca e ok chiar o masina reusita la dizain atat exterior cat si interior .eram nedumerit in alegerea unui motor de 0,9 tce su cel de 1.0 sce , dar am decis sa iau 1.0 deoarece e un motor mai simplu fara turbo deci mai fiabil (sper) si mai ieftin. sigur ca cel de 0.9 e mai puternic (90cp) dar cred ca pt oras cel de 1.0 e ok.
              asteptam impresii legate de gpl cand o sa-i pui!

              Comment


              • Corect, in privinta initiatorului am gresit. Era vorba de altcineva care a pus intrebarea cu cateva zile in urma (@horus_bds).
                In privinta ironiei, va asigur pe toti ca nu este in intentia mea sa fiu ironic la adresa nimanui dar atunci cand vine un raspuns atat de documentat si de corect de la un membru al forumului, care in paranteza fie spus, niciodata nu ironizeaza si mai ales nu jigneste pe nimeni, nu ramane decat sa-mi vad de treburile mele.

                Comment


                • Originally posted by mr.K View Post
                  Oricum, toate motorizarile Dacia sunt lesinate, dar, in mod relativ, daca 0.9 si 1.5 dci sunt lesinate, 1.0 sce e mort de-a dreptu', doar ca face galagie.
                  Din pacate tu faci mai multa galagie pe aici si decat un 2.0 ... si nu ajuti cu nimic pe nimeni. Am inteles, nu-ti place Dacia, ghinion, move on.

                  Darksun, nu poti compara masina plina cu masina goala. Indiferent de motorizare. Eu am 1.0 si am mers constant cu 130 km/h cu 4 persoane adulte si 2 copii . Aproximativ 250 de km si am facut si depasiri. Cu portbagajul plin si AC pornit non-stop. Masina merge mai mult decat decent si nu mi s-a parut deloc lesinata. Da, nu te baga in scaun cand accelerezi dar e mai mult decat ok. Am facut si un drum singur cu portbagajul plin si portbagaj deasupra si i-am dat 150 km (maximul) si a fost ok. Nu am mers mult asa ca ma scotea din sarite fluieratul portbagajului de deasupra.

                  Comment


                  • Am inteles, ti-ai luat 1.0 pentru ca esti sadic. Cu tine insuti.

                    1.0 aspirat e 1.0 si atat. Punct. Masina preponderent de oras. Ca unii pun pe ea casa, o echipa de fotbal inauntru, si merg si cu 150/h, asta nu inseamna decat ca poporul roman are talent la povestit.

                    E dreptul fiecaruia sa cumpere ce doreste, dar cand ai 1.0, e bine sa te rezumi la realitate cand descrii dinamica masinii.

                    1.0 aspirat pe orice masina nu e decat ceva ce pune masina in miscare, ca sa nu ne referim doar la Dacia.
                    Doar ca nu multi mai pun asemenea motorizari pe masinile lor, cine pune 1.0, ii pune si turbina.
                    Last edited by mr.K; 28 September 2017, 11:10.

                    Comment


                    • eu am mers putin cu un 1.0 si pt oras, chiar cu aerul conditionat pornit, mi s-a parut decenta. adica merge. vrei sprint, senzatii (ma rog, in limita motorizarilor), iti iei 0.9tce sau 1.5dci. in mod evident nu e masina de drum lung. am mers cu 1.2_16v pe autostrada si urlau dracii in pistoane. 1.0 are cutia si mai scurta. daca masina merge maxim 150, 135-140 nu e viteza de croaziera la care a fost gandita sa mearga. ocazional, da, dar nu sa pleci in concediu 1000km cu ea. pastrand proportiile, cu 1.6_16v ar trebui sa mergi uzual 160-165, cu 1.5dci 155-160. nici astea n-au fost facute sa mergi asa cu ele, dar un 120-130 il sustin mult mai usor si pt mai mult timp decat 1.0 sau 1.2. avantajul e intr-adevar consumul mic, iar faotul ca ai spatiu destul si se misca decent pana in 100-120, o fac o masina de oras foarte buna.
                      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

                      Comment


                      • Originally posted by mr.K View Post
                        Am inteles, ti-ai luat 1.0 pentru ca esti sadic. Cu tine insuti.

                        1.0 aspirat e 1.0 si atat. Punct. Masina preponderent de oras. Ca unii pun pe ea casa, o echipa de fotbal inauntru, si merg si cu 150/h, asta nu inseamna decat ca poporul roman are talent la povestit.

                        E dreptul fiecaruia sa cumpere ce doreste, dar cand ai 1.0, e bine sa te rezumi la realitate cand descrii dinamica masinii.

                        1.0 aspirat pe orice masina nu e decat ceva ce pune masina in miscare, ca sa nu ne referim doar la Dacia.
                        Doar ca nu multi mai pun asemenea motorizari pe masinile lor, cine pune 1.0, ii pune si turbina.
                        Parca altfel te vad acum cand incerci sa spui ceva si nu doar sa poluezi forumul.

                        Mi-am luat 1.0 deoarece merg preponderent in bucuresti ( cum ai spus si tu) si pe mine ma multumeste motorul. Nu simt nevoie de 1.5 sau altceva mai puternic.

                        Acum ca tu nu crezi pe cineva care are acest motor, merge cu el si relateaza exact ce si cum , e problema ta.

                        Oamenii intra aici si cauta pareri/impresii in principal de la cei care detin motorizarea asta pe marca asta (vezi userul de mai sus pentru mcv). Nu stiu cat de relevante sunt parerile tale aruncate sub forma de invective.

                        Comment


                        • Oamenii intra aici si cauta pareri/impresii in principal de la cei care detin motorizarea asta pe marca asta
                          Detin/utilizeaza/conduc.
                          Boala romanului e proprietatea.
                          Nu poti avea o parere despre un hotel daca nu e in proprietatea ta?

                          Comment


                          • multumesc pentru opinii.

                            Offtopic, la faza cu caii lesinati, ma gandesc numai la Branzoi din Las Fierbinti, cand si-a luat BMW si i-a zis Celentano ca i-au murit niste cai sub capota .)))))

                            Comment


                            • Astept pareri de la utilizatorii cu 40 - 50 000 Km, inclusiv in legatura cu costurile de intretinere. Este cineva care se apropie de 100 000 Km?

                              Sau pareri de la cei care au facut macar 10 000 Km.
                              Last edited by abc; 10 October 2017, 23:05. Reason: Automerged Doublepost

                              Comment


                              • Cam greu 100k...totusi motorul nu are nici macar un an.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google