Logan Cu Motor 1.0 Sce Pareri

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • george.sce mare dreptate ai. si mai si platim pentru asta. win win pentru Renault

    „Opiniile sunt libere, dar nu și obligatorii.”

    Comment


    • Plangeti ca fetitele pe forum, daca ai probleme mergi cu ea in service, zau ca nu va inteleg. Nu lucrez la Dacia si nu sunt nici in fan club Dacia dar daca te smiorcai pe forum nu se rezolva nimic. Doar nu o sa vina cineva si o sa iti dea solutia minune. Si uite ca nu "face toate asa", a mea are aproape 17.000 si nu face, vecinu are un MCV de la firma cu peste 40.000 si nu face asa si alt vecin il are facut taxi de aproape 2 ani si nu face asa.
      Asteptati sa vin unu si altu sa va dea dreptate ca ce de rahat e, ce teapa ti-ai luat... Foarte bine data viitoare nu mai lua teapa, cumpara Bemweu.
      Nu-ti convine garantia? Vinde-o si i-a altceva .

      Hai cu hate-areala...

      Comment


      • Bine zici d-nule sadicu. Toți vor o mașină nouă de 10,000 € cu veleități de Bugatti. Mașina mea are 25,000 km și merge perfect. Dacia e o mașină de incredere și fiabilă ,orice ar spune unul și altul aici pe forum. Cei nemulțumiți se marca sa le vanda și să își cumpere SH și să repare la ele până li se acrește.

        Comment


        • Daca nu erau probleme cu SH, multi nu ar fi luat Dacia. Asa am facut si eu in 2013, recunosc ca nu m-am asteptat sa intampin atat de multe probleme la o masina noua, chiar si low-cost. Am stiut ce cumpar si pretentiile mele sunt ca acel produs sa fie functional, adica piesele de pe ea sa nu dea rate-uri.
          Primele probleme au aparut la 2 luni dupa ce am cumparat-o, nu mai pornea la cald, apoi inca 6 luni de chinuri, ca nu se pricepeau. abia dupa 1 an, am aflat cauza, calculatorul de injectie la masina avea o versiune de soft anterioara decat altele masini, care culmea au fost comandate si ridicate inaintea mea. Apoi probleme cu rugina, scapari de ulei la carter, si altele. La 50000 km a crapat si burduful la cutia de viteze. Masina cat este noua si in garantie trebuie exploatata si rezolvata orice problema, chiar daca mananca timp, ca si banii muncitit de tine valoreaza. Solutia este sa mergi in service, reclamatie la anpc si totul o ia din loc. Aici nu prea e loc de ”capul plecat, sabia nu il taie”. Clientii reclamând problemele, o ajuta indirect si pe dacia sa maicreasca dpdv al calitatii si confortului.
          E usor sa cataloghezi pe unul sau pe altu când critica dacia, pana la urma nu trebuie toti sa strigam in cor ce buna e dacia, ca in felul acesta denaturam sursa informatiei.

          Comment


          • aris86 sunt deacord cu tine ,dar cei ce au probleme cu mașina lor,generalizează și cred că toate produsele Dacia sunt defectuoase. Problema noastră e a service-urilor, pentru că nu sunt suficient de calificați sau nu pun suflet în ceea ce fac. E doar un simplu serviciu pentru ei. Cei dedicați (iubitori de mașini) și-au deschis ateliere private și câștigă mult mai multi bani in felul asta și fac treabă bună.

            Comment


            • Exact, același lucru zic și eu, mergi la service că nu rezolvi nimic dacă plângi pe aici. Ok, e bine sa spunem dacă avem probleme, asta e rostul forumului dar sa nu generalizam aiurea. Am mai spus-o și o repet oamenii nu au așteptările setate corect. Cred că dacă un lucru e nou nu se strica și le face și cartofi prajiti
              Și cum bine zice danLaza problema o reprezintă și service-ul. Plus că toți românii se pricep la mașini...
              Last edited by sadicu; 20 February 2019, 17:35.

              Comment


              • Am sters posturile in balarii, cu diverse invective.
                Userul care a declansat seria nefasta de mesaje a fost sanctionat.
                Va rog sa reveniti la subiectul topicului.

                P.S. Va rog sa nu uitati ca moderatorii nu sunt obligati sa stea in permanenta lipiti de forum (unii mai lucreaza, in mijlocul zilei )
                Multumim pentru intelegere!
                Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

                Comment


                • deci sa inteleg ca nu am voie sa imi spun parerea despre masina??? ca este o masina slaba cu o droaie de probleme?? de ce sa nu vada si ceilalti cate probleme are masina???? nu e un forum pentru pareri????

                  doar o intrebare... cu cat te platesc astia de la Dacia sa stergi posturile care nu convin???? oare nu este abuz de moderator? poate bagi o ordonata de urgenta si ma si banezi ca am c...e sa-mi spun parerea cu argumente de altfel.....


                  bravo!!!

                  „Opiniile sunt libere, dar nu și obligatorii.”

                  Comment


                  • Parerea despre masina e una, sa urezi celorlalti sa aiba probleme e alta

                    Comment


                    • Le-am urat sa fie sanatosi.... si restul... in fine ... am inteles rolul acestui forum. o sa fac tot posibilul sa evit sa-mi spun parerea. ca vorba vine sunt trimis in vacanta )))))))))))))))))))))))))))))))))))) incepe sa devina penibila situatia , ca nu pot sa point-uiesc cine devine penibil ))))))))))

                      „Opiniile sunt libere, dar nu și obligatorii.”

                      Comment


                      • Originally posted by CostiC View Post
                        deci sa inteleg ca nu am voie sa imi spun parerea despre masina??? ca este o masina slaba cu o droaie de probleme?? de ce sa nu vada si ceilalti cate probleme are masina???? nu e un forum pentru pareri????

                        doar o intrebare... cu cat te platesc astia de la Dacia sa stergi posturile care nu convin???? oare nu este abuz de moderator? poate bagi o ordonata de urgenta si ma si banezi ca am c...e sa-mi spun parerea cu argumente de altfel.....


                        bravo!!!
                        Calm si civilizat te rog; nu spun de doua ori.
                        Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

                        Comment


                        • inteleg ca la voi cei mai aproape de este injuriile si civilizatia este altfel... nu trebuie sa faceti concurs de amenintari.... am inteles tactica pumnului in gura. nu trebuie sa ma rogi.. o sa ignor acest forum incepand din acest moment... cu exceptia a 1-2 utilizatori si cateva posturi de doamne ajuta nu prea merita efortul.... slab... asa ca nu am pretentii foarte mari nici de la 1-2 moderatori.. Doar conduc Dacia Logan... atat am platit atat am )))))))

                          „Opiniile sunt libere, dar nu și obligatorii.”

                          Comment


                          • Consider ca la 12000 de euro, cât costa o dacie, ar fi bine sa mai o îmbunătățească, ca a rămas tot o căruță nesigura (3 stele), slab insonorizanta, instabila în curbe și rugină. Într-adevăr pe partea de dotări și multimedia au ridicat ștacheta. Personal, nu m-am simțit vizat de postul lui Costi, pana la urma asta e mașina, la unii mere de rupe, alții stau cu ea în service. Pentru o cât mai buna redare a realității, domnii moderatori nu ar trebui sa fie partinitori și sa lase ca fiecare sa își exprime opinia, pana la urma Dacia trebuie sa culeagă informații de la utilizatori și sa îmbunătățească ceea ce trebuie și e cu adevărat important. Cei care v-ați simțit lezați, v-a rănit cumva ego-ul s-au nu ați vrut sa acceptați ca Dacia nu este perfecta. Fiecare om, cu banii munciți de el, își dorește sa ai parte de o mașină funcțională, omul nu a cerut nimic altceva. Presupun ca va fi șters acest post, însă mizez pe înțelegerea moderatorilor și libera exprimare pe care au câștigat-o oamenii la revoluție. O seara buna.

                            Comment


                            • Aris, a ramas in urma penru ca siguranta, insonorizarea si stabilitatea sunt la nivelul unei maisni de 7500-8000 de euro. Pana la 12000 de euro vorbim de alte motoare si alte dotari. Deci dpdv tehnic, masina nu este la nivelul uneia de 12000 decat cu dotarile. Multi zic ca o Fiesta sau o Fabia de 10000, 11000 de euro stau mai bine pe viraje. Dar nu iau in calcul ca acela e pretul lor de pornire. Din cauza asta ele au, de exemplu, si airbaguri cortina in serie. Si ca sa le configurezi precum o Dacie de 12000 de euro, te duci pe la 14000 de euro. Eu zic ca pentru cat costa si cum e gandita, Dacia chiar e ok. Eu nu prea am vazut un Logan 2 care sa fie oprit in drum si sa fie nevoie de platforma.
                              Iar constructorii auto nu dau nici doua cepe degerate pe parerea utilizatorilor, mai ales cand vorbim de masini ieftine. Pentru ei e important sa respecte niste cerinte impuse de autotaritati (de exemplu protectia mediului sau siguranta) ca sa poata sa le scoata la vanzare si sa vina cu argumente care sa te faca sa o cumperi (dotari, design, pret, garantie, servicii post vanzare etc.)

                              Comment


                              • Și cum se numește mașina care vede service-ul la 10000 cu 4 probleme diferite? Doar întreb.

                                „Opiniile sunt libere, dar nu și obligatorii.”

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google