Diagnoza Si Activari Functii Cu Clip Si DDT4ALL

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • 9.57 MB, conține doar ECU DACIA, fără celelalte modele RENAULT. E cu CLUSTER V5.0. Verifici calculatoarele și dacă apar cu verde e ok....dar la mine LOGAN 1.0SCE din 2018 sunt compatibile toate...deci în mod sigur e ok și pentru tine.....Apropo ce dorești să faci cu acest ECU? Poate ai scris mai sus...scuze da n-am citit....cred că baza de date o am de la Gil26 sau de la @escoboy, sper să nu-i greșesc numele celui din urmă....
  Last edited by 77sky; 16 June 2022, 20:44.

  Comment


  • Da, baza aceasta de date este una OK, a fost prelucrata \modificata si oferita public de colegul eastcowboy , cu multumirile de rigoare, iar colegul markbobocel o are deja, desigur insa ca depinde de el cum o foloseste.

   Comment


   • Da, cum spuneam la mine a mers 100%...doar dezactivare sunet centură de siguranță nu merge....da nu m-a interesat...am dezactivat asta la o cunoștință cu PyRen și a mers perfect. Și scuze că am scăpat o literă la numele colegului de forum eastcowboy...dau mielu...

    Comment


    • Multumesc cbota...mi-a trimis gil26(multumesc inca o data) o arhiva cu tot ce trebuie...dar nu am avut succes

     Comment


     • Vezi prima parte a postului#610, baza de date este una OK pentru majoritatea L&S2 dar mai trebuie putin "prelucrata" (inclusiv autoidents) si pentru restul calculatoarelor de pe masina ta, atasat o captura mai veche cu aceeasi baza testata pe masina mea.
      Attached Files
      Last edited by Gil26; 17 June 2022, 13:54.

      Comment


      • I have only opened the ECU xml in the text editor and updated with my actual ECU data.

       AutoIdent DiagVersion=" " Supplier=" " Soft=" " Version=" "

       Comment


       • Adica sa fac ce a facut omu'?

        Comment


        • Da, trebuie "corelat" fisierul xml din baza DDT corespunzator cu ce este pe masina (asta se poate vedea \verifica si in CLIP), o alta solutie e sa folosesti un program derivat care identifica dupa mai putini parametri \criterii ex 2, etc...pe masini diferite pot sa fie si versiuni asemanatoare dar si diferite de soft, important insa este ca fisierele sa fie cele corespunzatoare altfel pot aparea si diferite "probleme"...

         Comment


         • Program derivat...adica Pyren sau Pyclip?

          Comment


          • PyRen cu modul DDT este destul de OK.
           LE: desigur avand bazele de date corespunzatoare si respectand recomandarile dezvoltatorilor acestor programe....
           Last edited by Gil26; 17 June 2022, 17:31.

           Comment


           • A aparut si o versiune PyDDT pentru Android a modului DDT din PyRen dezvoltata de Shr-lnm, o consider interesanta si o buna optiune \varianta pentru ddt4all sau EcuTweaker ale lui Cedric Paille, are multe alte optiuni si posibilitati plus multe lucruri deblocate din DDT2000, atasez si cateva capturi ca exemplu, cu multumirile de rigoare dezvoltatorului acestei aplicatii.
            Attached Files

            Comment


            • Pentru cine doreste am urcat aplicatia PyDDT pe: https://gofile.io/d/DO89sj
             Aceasta se poate instala pe versiunile Android mai mari de 4.2, este similara modului DDT din PyRen dar are si cateva ”add-on” interesante, cu multumirile de rigoare dezvoltatorului, toata stima si tot respectul pentru munca sa, se foloseste o baza de date corespunzatoare (nu este inclusa) iar arhiva DDT2000data_xx_yyyy.zip se pune in folderul aplicatiei pyddt.
             Lucru pe CAN cat mai util!

             Comment


             • Salut.
              Am cumparat si eu un cablu RenOLink de pe AliExpress si nu reusesc sa fac sa mearga interfata, imi scrie "Interface not connected".
              Are cineva un alt crack sau exista vreo alta metoda de-al face sa functioneze?
              Multumesc!

              Comment


              • Am ajutat cativa colegi de forumuri care au avut ”Interface not connected” sa se conecteze cu clonele chinezesti OBDLinkSX, atasat una din metode, toate explicatiile\detaliile sunt in capturi.

               PS: insa recomand cu caldura interfetele OBDLinkSX originale, diferenta de pret nu cred ca este prea mare, consider ca se merita, plus ca sunt si update de firmware, bugs fixed, etc...
               Attached Files

               Comment


               • Python2 este deja ”istorie”, acum se lucreaza cu Python3, cu ceva timp in urma Cedric Paille a facut si un release pentru asta dar contine multe bugs (nu recomand sa se foloseasca) si se pare ca a renuntat sa mai dezvolte ddt4all. In schimb pentru PyRen si PyClip au aparut noile versiuni Pyren3 care foloseste Python3.7+ , deasemenea si Pyclip care ruleaza sub Qpython3 iar instalarea este mai simpla (decat cea veche cu instalarea separata SL4A, etc.) acum este o aplicatie .apk care se ”ocupa de toate” trebuie pusa doar baza de date atata tot (ultima baze de date aparuta este V220).
                Cu multumiri dezvoltatorului dar si TUTUROR (si subliniez asta) celor care au lucrat \lucreaza la imbunatatirea Python3.
                Atasat si trei capturi din QPyRen3, noua versiune se instaleaza separat si nu "interfereaza" cu cea veche (eu deocamdata le folosesc pe ambele, insa apoi va ramane doar cea cu Qpython3).
                Attached Files

                Comment

                Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google