Diagnoza Si Activari Functii Cu Clip Si DDT4ALL

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Mea culpa: cu putin timp in urma discutam pe PM despre FreeShift si mi-a ramas "intiparit", scuze, dar acelasi lucru ramane valabil pentru TripComputer si tot ce este in acel ecran.

    Comment


    • Adica acestea:
      (grija si atentie!!!, un back-up este recomandat pentru fiecare calculator inclusiv TdB, inteles ce\cum si efecte, comunicare corespunzatoare cu softul masinii, fara erori, etc… si mai ales NU trebuie bazat pe “sa avem noroc )
      Attached Files

      Comment


      • De ceva timp a ”aparut” si CanClipV214, pentru cine doreste am urcat si o arhiva pyrendata_V214 pentru PyRen\PyClip pe: https://gofile.io/d/LUeeqz

        Comment


        • The 5 changes in v214 are not relevant for any Dacia.

          Comment


          • S-a mai discutat asta referitor la bazele de date, apoi am scris destul de clar "pentru cine doreste" (daca nu doresti aceasta baza de date e foarte simplu: o ignori, iar postul tau oricum nu ajuta pe nimeni cu nimic).

            Comment


            • Pentru ca s-a cerut repetat pe PM am urcat ultima baza de date CLiP V216 full Dacia\Renault\Alliance pe: https://gofile.io/d/lNH8ye
              Fiecare isi poate extrage ceea ce doreste, am inclus si o arhiva pyrendata_V215 prelucrata pentru PyRen\PyClip.

              Comment


              • Multumim tare mult Gil26 , mereu ne-ai venit in ajutor!

                Comment


                • Sunt posesorul unei Dacii Logan 2 Acces din 2014, as dori sa știu dacă dacă se poate activa functia computer de bord care sa arate cat este consumul de combustibil la 100 km , si daca trebuie obligatoriu sa schimb ceasurile de bord cu display mic cu ceasuri de bord care au display mai mare ca si pe versiunile superioare de echipare.

                  Comment


                  • La ambele intrebari raspunsul e da
                    http://www.imbunatatiri-logan.weebly.com

                    Comment


                    • Salutare pasionați de dacia !
                      Daca nu e bine aici postat rog frumos un moderator mai intelegator sa il mute.

                      Cum am citit de la prima pagina pana la ultima în speranța ca o sa găsesc repede răspunsul, dar am găsit aici o grămadă de lucruri noi pe care nu le știam, multi pasionați și întotdeauna săritori! Urmează un post lung, sper ca nu negru, dar sper ca dacă dau mai multe detalii, va fi mai ușor, mai repede înțeles, și poate se și rezolva!

                      Se prezintă o dacia sandero laureat, 2015, cu volanul pe partea cu "șanțul" (dreapta) cumpărată la un preț mic, după buget, cu ceva defecte, și vreau sa o folosesc zilnic, Golful meu 4 și ala tot cu volanu pe dreapta da semne mari de bătrânețe, vreau sa îl pensionez cât de curând.

                      Mașina a avut ceva lucrări mecanice pe la niște servisuri de talibani si tot nu ia dat de cap, ca nu știu ei sa rezolve "boliduri romanești". Au schimbat ei ambreajul, nu stiu ce ambreaj au pus, si cablul de la ambreaj, dar au strambat si swichul ala de la ambreaj, ca nu mai facea contact cu pedala, de aici si prețul mic, merge rau de tot si mirosea a ambreaj. L-am indereptat pe pozitie, si vad ca acuma merge bine. Din cate am înțeles, abreajul se reglează el singurel dar trebuie sa meargă sandwichul. acuma vad ca merge binișor, încă nu pot sa merg pe drum cu masina pana nu le rezolv si pe celelante probleme.

                      Eu cum multa mecanica nu știu, apelez am un prieten aici în UK care ma ajuta, mașina mai are bonus si ceva probleme electrice random, o sa explic intai pe scurt, cand plec de pe loc cu masina apare semnul rosu de electrical fault. Cum cred ca o sa ma descurc pe partea electrica va cer ajutorul.

                      Am 2 jucări cel mai probabil clone de elm mini pentru telefon, si una elm327 usb interfață, sa pun ceva poze. Pe mini il folosesc in general si nu prea am multa inceredere în el, dar pe cel de al doilea l-am luat repede în graba sa vad ce zice cu ddt4all dacia, nu stiu cata incerede sa am in el, Am descarcat cred de pe site lor oficial, nemodificat, șă îl pun pe laptop și vad ce erori electrice are, dar sunt random, ba pe antena, ba pe fuel gauge, ba pe nu stiu ce, nu am screenshot la toate dar, asa sa va faceți o idee, o sa pun câteva poze. Daca ieri aveam o alta eroare azi le am pe cele din pozele atașate.



                      Ce ar fi de făcut, va rog sa i-mi dați ceva sfaturi pe care sa le încerc, cum aici nu sunt la furat, ci student, buget mare de service nu am, și as prefera sa încerc ceva practiv de la voi! Am citit ca voi folosiți alte baze de ecu, sa încerc si eu cu alea? Sunt mai noi, ma ajuta si pe mine, sunt mai detaliate codurile DTC? Mașina e din 2015 nu mai e noua.

                      Eu va mulțumesc anticipat, sunt sigur ca poate nu e asa greu de reparat, si daca e tot incerc sa o fac, sunt roman si trebuie sa o repar si eu cum pot ! )

                      You do not have permission to view this gallery.
                      This gallery has 12 photos.

                      Comment


                      • Buna ziua.

                        Am o Dacia Spring cu medianav mn3 1.0.15.3.
                        As dori sa fac urmatoarele modificari cu ddt4all:
                        1) activare boxe spate
                        Masina nu are boxe pe usile din spate si nici cablajul aferent.
                        Am vazut insa ca ar fi posibil sa se activeze, din medianav, canalele boxelor spate.
                        Am activat boxele spate atat cu Micom cat si cu ddt4all dar este insuficient.
                        Am inteles ca trebuie inscrisi cu ddt4all niste parametri pentru a avea semnal pe boxele spate.
                        Pteti sa ma ajutati cu acesti parametri si unde trebuie ei schimbati?
                        2) modificarea intervalului stergatorului de parbriz
                        3) modificarea timpului de licarire a semnalizatoarelor spate pentru cand intra in avarie astfel incat sa pot monta becuri led.
                        Sunt incepator in ale medianav-ului si in ddt4all dar sunt dornic sa invat. Este prima data cand detin o masina cu medianav.
                        .
                        Multumesc.

                        Comment


                        • Am curățat și eu clapeta de accelerație din cauza fluctuațiilor la relanti(Logan 0.9 2019),se poate folosi dd4all pt reinitializare motorașului pas cu pas?A rămas cam turat motorul in anumite momente,credeam că se reinitializează singur după câteva porniri,cum era la motorul de 1.4.

                          Comment


                          • Multi useri pe multe forumuri tot scriu din pacate ca multe lucruri din injectie sunt "adaptive", eu am recomandat tot timpul ca mai bine este sa se faca resetarile \reinitializarile corespunzatoare si mai ales conform.

                            Comment


                            • Gata și-a revenit la normal,cred că trebuia doar lăsată mai mult timp,acum nu mai fluctuează relantiul nici când pornesc clima.

                              Comment



                              • (ex atasat)
                                Attached Files

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google