Diagnoza Si Activari Functii Cu Clip Si DDT4ALL

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Pai NU prea esti bunul samaritean dupa ce cu putin timp in urma ai fost lupul moralist si ai aruncat ”cu noroi”, tocmai de aceea am si ”punctat” asta, plus ca ai vrut sa ne spui si ca ” eu folosesc DDT pentru ca este mai safe ...” si apropo am o intrebare pentru tine despre asta: daca tot te-ai laudat ca folosesti DDT programul este cu licenta si lucrezi legal cu el (la Titu, prin grup, alianta, etc.) sau folosesti versiunea crack si atunci chiar tu te ”incadrezi” in hoardele celor cu gratis si bun ???
    Iar referitor la ce ai scris ca ”Gratis și bun am văzut numai la biserică, sâmbăta” daca citesti topicul acesta si nu numai poti observa ca programele acestea (CanClip si DDT2000 cu toate derivatele lor) sunt si gratis si bune, cu ajutorul lor multi colegi si-au rezolvat unele probleme cu masinile lor fara sa mai apeleze la reprezentante care ridicau din umeri sau la altcineva contracost, unii au facut si modificari, altii doar au urmarit parametri, diagnosticat erori, etc., la fel de adevarat este insa ca au fost si cativa (dar destul de putini) care au facut cateva mici ”bube” insa cu ajutor le-au ”reparat” destul de usor (desigur ca era mai bine daca le evitau) si tocmai acesta este si scopul principal si al acestui forum auto monomarca: sa ne ajutam unii pe altii. Asa ca mai usurel cu pianul pe scari pe care l-ai zdranganit absolut inutil, plus ca lauda de sine nu prea miroase a bine .

    PS: Pssst domnu' , pentru masina mea am foarte multe baze de date pentru toate programele pe care le folosesc, acestea (plus programele) le am modificate doar pentru masina mea, sunt doar cele necesare\ corecte si le folosesc functie de ceea ce doresc sa fac, dar utilizez si altele full cand ajut alti colegi.
    Iar pentru cine doreste atasez un fisier text (doar pentru membrii forumului) cu un link unde am urcat doar cateva:
    - pentru ddt4all ecu.zip compilat din baza de date noiembrie 2021
    - pentru PyRen si PyClip DDT2000data din 11.2021 si pyrendata din V221 (de ceva timp se gaseste si V223 dar nu am compilat-o inca din lipsa de timp) si V200 Dacia\Renault (pentru modele X52 sunt OK si baze de date mai vechi, in cele noi fisierele acestea nu au ”suferit” modificari), una doar pentru Dacia (nu mai tin minte daca am extras totul) din V202 plus un folder cache pentru Logan&Sandero (se dezarhiveaza si se pune folderul cache in C\...\PyRen\pyren in locul celui existent), celelalte arhive cu bazele de date se pun asa cum sunt in locatiile corespunzatoare
    Cine doreste si alte baze de date imi poate scrie pe PM, in limita timpului disponibil voi incerca sa raspund.
    Attached Files
    Last edited by Gil26; 7 January 2023, 07:49.

    Comment


    • LE: pentru cine doreste am urcat acum acolo (captura atasata) si pyrendata_V223.zip Dacia\Renault (netestata \nemodificata si chiar daca pentru modelele mai noi este o intreaga alta discutie ... )
      Attached Files

      Comment


      • Am primit sonda cu can clip V220. Probabil e putin mai lenta decat cea veche dar important e ca functioneaza. Deja m-a ajutat sa rezolv o problema incalcita pentru care la service as fi cheltuit multi banuti.

        Am gasit si eu niste link-uri care imi par utile. Din pacate stau destul de prost cu timpul pentru a le incerca.

        Шапка обновлена, все файлы выложены на Google-диск: Тема на форуме клуба Рено Диагностика своими руками Начиная с 21.11.2018 — обновлен скрипт PyRen до версии 0.9.n (beta), проект доступен на GitLa…




        https://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=6158301 - aici trebuie cont.


        Comment


        • Am dat like dar vreau sa te si felicit pentru achizitie si mai ales ca ai reusit cu asta sa rezolvi problema care ar fi implicat ceva costuri, timp si chiar nervi (din pacate sunt destule astfel de ”experiente” cu unele reperezentante). Dar nu neaparat sonda este mai lenta ci si programul CanClipV220, ultimele versiuni trebuie putin ”curatate” (inclusiv partea ”online”) pentru a rula mai rapid, insa asta ia ceva timp si mai ales trebuie stiut ce si cum.

          PS: daca nu folosesti DDT2000 (iti trebuie si sonda corespunzatoare) atunci nu ai nevoie de baza de date din ultimul link pe care l-ai pus, iar bazele de date DDT din 11.2021 pentru programele derivate le gasesti gata compilate in upload-ul pe care l-am facut, ex ecu.zip pentru ddt4all si pentru modul DDT din PyRen arhiva DDT2000data_2022.zip (ce se pune asa in folderul PyRen, si chiar ti-as recomanda sa folosesti asta).
          Last edited by Gil26; 7 January 2023, 14:43.

          Comment


          • Softul nu contează, contează că e clona unei alte clone - cine vrea face DSI (demontare și studiu individual) pe banii și timpul lui.

            P.S. Atenție la ce trimite chinezu, cam toate colcăie de troieni, keyloggere etc
            Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

            Comment


            • Conteaza si softul, lucru dovedit prin studiu individual (pe timpul meu) la ultimele versiuni CanClip pe clona veche "gold", de acord insa cu restul.
              Last edited by Gil26; 7 January 2023, 16:31.

              Comment


              • Eu vorbesc de clona din #640, unde nu contează softul, mai de parte e irelevant.
                Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

                Comment


                • Esti sigur ca (si) pe clona VCI din # 640 nu conteza softul, ai testat asta?
                  Pe clona veche Cypress este diferenta destul de mare intre un CanClip (ex 219 si 220 testate) nemodificat si unul "curatat", iar softul conteaza.
                  Last edited by Gil26; 7 January 2023, 17:08.

                  Comment


                  • E clonă după alte clonă, practic hardware cu licentă pentru un singur brand - că vine cu clip 219 (merge și cu 223 iar 224 e pe teavă) e irelevant, important e (softul ei) că e clonă.
                    Partea proastă nu știe de mașini mai vechi de 2005 și nici de DoIP (Megane Etech) - limitări hardware


                    P.S. Am tot ce trebuie pentru ea, nu merită banii calitate/preț/posibilități - cel puțin dpmdv (și am suficiente unelte)
                    Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

                    Comment


                    • Si eu am destule "jucarii" si nici macar nu "fac bani" din\cu ele, dar m-am uitat putintel si la clona asta, colegul o are cu V200 dar merge cu toate noile versiuni, peste drivere, etc ... si nici pe mine nu ma intereseaza (de aceea nu o voi achizitiona nici macar pentru teste), sunt multumit cu cea pe care o am.
                      Soft si hard conteaza pentru orice clona asta este foarte clar pentru oricine, insa nu neaparat ceea ce consideri tu irelevant chiar si este asa, poate pentru alti colegi este important \relevant, iar programul conteaza, vezi in noile versiuni (ex si V220) cat "balastru" inutil este pentru cineva care foloseste o clona (egal de care), iar daca se elimina toate acestea programul ruleaza mai fluent, si repet ca asta este testat, egal daca tu nu poti\vrei sa admiti acest lucru.
                      Last edited by Gil26; 7 January 2023, 20:19.

                      Comment


                      • Eu vorbesc doar de clona din #640, tu amesteci clonele de CLiP și clona din #640 adică compari mere cu afine.
                        Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

                        Comment


                        • Eu am scris despre noile versiuni CanClip si faptul ca ruleaza mai bine daca sunt "curatate" (destul de probabil si pentru clona VCI a colegului), am scris foarte clar ca asta este testat, tu ai dat-o pe mere si corcoduse cu "Softul nu contează...", si repet ca softul conteaza egal de ceea ce ai scris tu, daca chiar vrei testeaza si o clona VCI din # 640, apoi vezi daca softul e irelevant sau nu, altfel e doar

                          Comment


                          • t0rquemada​, am retinut din discutia cu tine ca e clona la clona. Mi-am asumat riscul ca e posibil sa iau alta balarie.
                            Proba timpului va spune cat de buna investitie a fost. Nu ma derajeaza prea tare ca lucreaza putin mai lent. O folosesc doar pentru interesul personal, nu fac bani din ea.



                            Comment


                            • Eu știu asta, tu știi asta, alții tot îi dau cu softul lui pește prăjit.

                              Oricum trebuia să intsalezi niște chestii fără de care NU merge niciun soft indiferent cât de curațat e

                              P.S Iar dau din casă, deși nu ar trebui, clona din 640
                              Attached Files
                              Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

                              Comment


                              • Si noile versiuni CanClip sunt "balarii" (sau ma rog, contin multe balarii inutile, mai ales pentru masinile \modelele mai vechi), egal de clona folosita ....

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google