Logan III - Comanda și Termen de Livrare

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Originally posted by RoYeti View Post

    Ai primit serie?
    Update: da, cu productie final de mai

    Comment


    • Comenzile pentru Logan intra in producție,! incepand cu lunile iulie .- octombrie vor avea loc livrările

      Comment


      • Originally posted by christi1923 View Post

        Update: da, cu productie final de mai
        Cine te-a anunțat? Eu am comanda făcută pe 17 decembrie si inca nu am primit serie/estimare data livrare. Ce-i drept e cvt, iar de la reprezenta mi-au zis ca cvt-urile sunt mai "rare" la capitolul comenzi.
        Toate cu un scop ..

        Comment


        • Am intrebat la reprezentanta.
          Last edited by 77sky; 14 April 2022, 19:44.

          Comment


          • Sallutare, cand ai intrebat la care reprezentanta? Eu am sunat la vocea clientului si inca nu au alocat seria de caroserie la comenzile din ianuarie. Multumesc.

            Comment


            • Dacoserv saptamana trecuta.

              Comment


              • Am văzut că Dacia a scos cutia in 6 trepte de pe motorul ECO-G, din configurator. Există doar posibilitatea pentru cutie in 6 trepte pentru motorul Tce 90, pentru 200€ in plus. Mărturisesc că eu când am luat mașina aceasta cutie in 6 trepte era in standard, chiar și pe ecog. Știe cineva care ar fi motivul acestei schimbări?

                Comment


                • Motivul este să mențină prețul de vânzare la un nivel acceptabil.
                  Logan III Comfort ECO-G 100, Iulie 2021, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălzite+Climă, P. Comfort, P. Parking 2, volan piele, geam. el. sp.

                  Comment


                  • Vă salut! Sunt foarte dezamăgit legat de comanda pentru noul logan... am primit seria in 9 februarie cu data de fabricare pe 25 mai... pana aici totul ok, mai tarziu am aflat ca ma tot amana cu termenul de livrare, ba pe 29 iunie, ba pe 13 iulie si la 2 zile diferenta am aflat ca s-a dus pana pe 29 august si nici aceasta data nu e garantata, asa mi-a spus dealerul... voi sunteti in aceeasi situatie? Am platit avans la sfarsitul lui noiembrie 2021... ca si dotari full, tce gpl...
                    Last edited by andrei1dacia; 20 April 2022, 16:26.

                    Comment


                    • Dacă vrei mașina va trebui să ai MULTĂ răbdare, situația actuală - cu criza de semiconductori, de plastic, de tablă, de containere, războiul, China cu politica stupidă de Zero COVID, etc. - nu e deloc favorabilă producției de mașini.

                      Logan III Comfort ECO-G 100, Iulie 2021, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălzite+Climă, P. Comfort, P. Parking 2, volan piele, geam. el. sp.

                      Comment


                      • Originally posted by andrei1dacia View Post
                        Vă salut! Sunt foarte dezamăgit legat de comanda pentru noul logan... am primit seria in 9 februarie cu data de fabricare pe 25 mai... pana aici totul ok, mai tarziu am aflat ca ma tot amana cu termenul de livrare, ba pe 29 iunie, ba pe 13 iulie si la 2 zile diferenta am aflat ca s-a dus pana pe 29 august si nici aceasta data nu e garantata, asa mi-a spus dealerul... voi sunteti in aceeasi situatie? Am platit avans la sfarsitul lui noiembrie 2021... ca si dotari full, tce gpl...
                        Eu unul sunt resemnat, macar sa mi-o dea anul asta ) . Eu am facut comanda mult mai tarziu , in februarie anul asta si prin toamna mi-a zis dealer-ul ca o sa vina. Asta se intampla pentru ca sunt multi factori nefavorabili si comenzi multe. La Dacia inca e bine , la alti dealeri sare de un an timpul de asteptare, eu unul mai bine iau sh decat sa stau un an jumatate dupa o masina ....

                        Comment


                        • ddaniel toți care am comandat Logan spre sfârșitul anului și la inceput avem aceiași problema eu după aproape 4 luni n-am serie de caroserie din ce mi-a spus la vocea clientului când am sunat mi-a zis în felul următor toate Daciile Logan se vor livra in lunile .( iulie -- octombrie ) !

                          Comment


                          • Asta e ! Speram sa am mașina în vara dar se pare că mai aștept până în toamnă

                            Comment


                            • Am fost astazi la Dealer sa ii platesc 2 tickete de rabla si mi-a spus ca exista posibilitatea sa iasa nasol , adica sa pierd banii .
                              A patit cineva asta sau ait auzit ca a patit cineva ?
                              In ala ordine de idei mi-a spus ca nu stie cand o sa primesc seria , ca are multe decalaje si amanari la masini aproape terminate dar la care ii lispesc cateva piese sicare nu mai vin .....
                              Last edited by ddaniel; 21 April 2022, 20:08.

                              Comment


                              • Salutare,mie reprezentantul, mi-a spus că îmi bagă tichetele rabla când este alocată seria de caroserie. Tocmai ca să nu pierd banii. O seară bună.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google