Logan III - Comanda și Termen de Livrare

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Originally posted by milosevic View Post
    De fapt asta era nedumerirea mea: dealerul sa nu aiba nici-o informatie dupa 4 aproape 5 luni?

    Probabil in contextul actual de criza de semiconductori nu s-a alocat un lot de serii de fabricatie si de aceea nu are nicio veste reprezentanta.
    Din auzite masinile comandate in august-septembrie anul trecut s-au livrat dupa 7-8 luni (fara scaune incalzite), in cazul tau este posibil sa se ajunga la un termen de pana la 10 luni.

    Comment


    • Pe fondul crizei din Ucraina, Uzinele Dacia vor opri activitatea , între 4-8 aprilie.

      Comment


      • Configuratorul Dacia a luat-o razna 14 500€ daca îi adaugi : :culoare ,jenti și kyllees go !!

        Comment


        • Compania Renault e destul de mare sa mai demonteze niste cipuri de pe la alte mărci reno'" și să ne asambleze și nouă Loganurile comandate , așa e cand construiesti fabrici prin niste tari de mana a 4 "" la un moment dat pigmei se iau la bătaie și adio comenzi ajunse la timp

          Comment


          • Buna seara,
            O intrebare am, daca din momentul comenzii, trec 3 luni si nu primim seria caroseriei, cum cei de la Dacia se obliga in bonul de comanda (" in termen de 90 de zile se va comunica in scris termenul de livrare estimat"), ce putem face?
            Din data de 25 ianuarie cand am plasat comanda, cu promisiuni de la dealer cat si de la vocea clientului cum ca voi primi un termen de livrare spre sfarsitul lunii februarie, tot insist in ambele parti si nu primesc niciun raspuns concret, doar sa revin peste cateva zile... saptamani.. si ca masina va fi livrata conform programului rabla, in maxim 300 de zile.
            merci.

            Comment


            • Originally posted by Driver23 View Post
              Compania Renault e destul de mare sa mai demonteze niste cipuri de pe la alte mărci reno'" și să ne asambleze și nouă Loganurile comandate , așa e cand construiesti fabrici prin niste tari de mana a 4 "" la un moment dat pigmei se iau la bătaie și adio comenzi ajunse la timp
              Dacă, dvs , stimate domn, considerați Rusia și Ucraina, tari de lumea a 4, populate cu pigmei, cam pe unde credeți ca v.ati situa, în ierarhia lumii? Ca, atunci și Dacia e departe de pretențiile dvs.

              Comment


              • Originally posted by Driver23 View Post
                Compania Renault e destul de mare sa mai demonteze niste cipuri de pe la alte mărci reno'" și să ne asambleze și nouă Loganurile comandate , așa e cand construiesti fabrici prin niste tari de mana a 4 "" la un moment dat pigmei se iau la bătaie și adio comenzi ajunse la timp
                Asta e din ciclul habar n-am da' am citit io pe net.

                Pentru ăia care mai și caută ce fabrică Renault la ruși, se fabrică aproape 90% local, cu integrare maximă, astfel ai uch-uri, TdB-uri, radiouri(tip- Medianav) de ultimă generație și butoane de deschis portbagajul de pe vremea lui GM la LADA.

                Ce afectează și restul companiei e producția de motoare 1,6SCe, cutii de viteză JHx și divizia LADA-Dacia (mai nou e o sigură divizie, caroserii și modele similare) un downgrade pentru LADA care era situată peste Dacia, dar nu-i problemă deja pregătesc Logan III cu 1,6SCe și 1,5dCi euro5
                Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

                Comment


                • Originally posted by alex1ioan View Post
                  Pe fondul crizei din Ucraina, Uzinele Dacia vor opri activitatea , între 4-8 aprilie.
                  Din cate am inteles, se opreste activitatea partial la departamentul de presaj, nu toata uzina. https://epitesti.ro/stiri/anunt-neli...oada-urmatoare

                  Comment


                  • Originally posted by RoYeti View Post

                    Cum au montat folia? Au demontat ceva pentru a pune folia, fețe uși, chedere, geamuri, etc. Vreau sa pun si eu când vine mașina dar vreau sa stiu dinainte ce implică.

                    Da,se demonteaza tot ce ai enumerat tu...

                    Cum a spus si alex1ioan ,daca esti impotriva,cauta pe alti.

                    Acel service mi-a fost recomandat de catre dealer,de la Daperom Pitesti,au spus ca acolo monteaza si ei folia pentru ale lor...

                    Comment


                    • Eu am comandat pe la mijlocul lui Decembrie. Am sunat la "vocea clientului" si mi-au transmis ca nu am inca serie. Sa revin cu un telefon pentru serie la începutul lunii Mai. Dupa ce mi se aloca o serie o sa poata estima data de livrare. Masina este un logan cvt alb cu toate dotările, mai putin jenți aliaj si volan piele = 14.700 euro
                      Toate cu un scop ..

                      Comment


                      • In februarie am dat avans la un logan confort cu o anumita configuratie. Acum am vazut pe site (configurator) ca se schimba configuratia la confort, scoate din dotarile existente la confort si le adauga la optionale. Poate afecta configuratia comandata, in sensul sa imi vina masina confort cu actuala configuratie si cea comandata in februarie? A patit cineva asa ceva? Multumesc.

                        Comment


                        • Poate afecta configuratia comandata, in sensul sa imi vina masina confort cu actuala configuratie si nu cea comandata in februarie? A patit cineva asa ceva? Multumesc.

                          Comment


                          • Într-adevăr, pentru varianta esential, fără opțiuni durează cel puțin 8 luni. Acum am primit estimativ finalul lunii iunie pentru o mașină comandată în octombrie. E trist, dar adevărat. Sunt curios, există cineva care a pus comandă pentru Logan cu opțiuni în luna noiembrie și are termen înainte de iunie?
                            Last edited by mihai7; 6 April 2022, 17:46.

                            Comment


                            • Originally posted by ionut04 View Post
                              Poate afecta configuratia comandata, in sensul sa imi vina masina confort cu actuala configuratie si nu cea comandata in februarie? A patit cineva asa ceva? Multumesc.
                              De regulă vine EXACT ce ai comandat TU - modificările actuale sunt pentru comenzile făcute DUPĂ modificări.

                              Pot exista și excepții, când ce ai comandat TU nu se poate fabrica și atunci comanda ta deviază, fie se întârzie mai mult fabricarea (în așteptarea pieselor lipsă), fie accepți o modificare de echipare și se păstrează termenul de fabricație.

                              Chestiile astea le discuți cu agentul de vânzări de la dealer, respectiv cu Vocea Clientului.
                              Logan III Comfort ECO-G 100, Iulie 2021, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălzite+Climă, P. Comfort, P. Parking 2, volan piele, geam. el. sp.

                              Comment


                              • Salut, am dat avansul online pe 25 februarie pentru un Logan eco-g confort cu clima automata, livrare in iunie, mi-au dat vin-ul pe loc. Am sunat a doua zi la VC si mi-a dat 9 iunie ca iese din productie. Astazi m-a sunat de la dealer sa duc adeverintele de la ANAF si primarie pentru programul rabla din mai. Am intrebat despre termenul de livrare si mi-a zis ca o sa iasa din productie pe 5 iulie. Am sunat din nou la VC si mi-au dat termen de iesire din productie 20 iulie. Nu stiu care are dreptate, dar se pare ca nici la cele comandate online, deja configurate, nu se mai respecta termenul de livrare. Nasol, rabla o sa o casez doar cand am certitudinea ca intra in productie, daca nu o livreaza in iulie o sa caut un sh la 11-12 mii de euro, altceva decat Dacia.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google