Logan III - Comanda și Termen de Livrare

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Originally posted by mihai_ban View Post
    Salutare,mie reprezentantul, mi-a spus că îmi bagă tichetele rabla când este alocată seria de caroserie. Tocmai ca să nu pierd banii. O seară bună.
    Hmm deci la asta se referea cu se poate intampla sa piedeti banii.. se poate intampla ceva pe partea de comanda , nu pe partea de rabla .. Ok ... Incepe sa imi cam para rau ca am dat comanda ...

    Comment


    • Salutare,nu comanda, rămâne valabilă, când va fi alocată seria de caroserie,se va introduce tichetele rabla. Sunt cazuri când mașina este sosită in reprezentantă și nu o poate ridica,plati până nu finalizează programul rabla. O zi bună să aveți.

      Comment


      • @mihai_ban Inteleg ce spuneti , mie nu de comanda imi e frica , ci de banii dati pe ticketele rabla , eu am cumparat de la dealer 2 tickete cu 3000 de lei adica 6000 de lei in total . Dealerul abia la cumpararea ticketelor mi-a spus ca, citez" Daca sa intampla ceva trebuie sa stiti dinainte ca banii acestia ii pierdeti pentru ca omanii care va cedeaza ticketul deja au casat masinile" . Eu aici am intrebarea , ce se poate intampla ca sa pied banii ? In ce circumstate s-ar putea intampa . Daca stiam de la inceput refuzam programul rabla si plateam pretul intreg , va dati seama ca nu imi convine sa pied 6000 de lei ...

        Comment


        • Mult ai dat pentru 2 tickete... eu am platit pt. doua 5000 lei...

          Comment


          • Originally posted by ddaniel View Post
            @mihai_ban Inteleg ce spuneti , mie nu de comanda imi e frica , ci de banii dati pe ticketele rabla , eu am cumparat de la dealer 2 tickete cu 3000 de lei adica 6000 de lei in total . Dealerul abia la cumpararea ticketelor mi-a spus ca, citez" Daca sa intampla ceva trebuie sa stiti dinainte ca banii acestia ii pierdeti pentru ca omanii care va cedeaza ticketul deja au casat masinile" . Eu aici am intrebarea , ce se poate intampla ca sa pied banii ? In ce circumstate s-ar putea intampa . Daca stiam de la inceput refuzam programul rabla si plateam pretul intreg , va dati seama ca nu imi convine sa pied 6000 de lei ...
            Probabil se refera ca nu cumva sa te razgandesti, datorita asteptarii foarte mari pana vine masina, 6-9 luni.

            Comment


            • Salut,vorbeste cu dealerul sa nu bage tichetelle pana nu are termen de livrare, am inteles ca au o valabilitate de 3 luni. Sau daca are o masina refuzata de cineva si corespunde cerintelor tale si poate sa te ajute. Mult succes!Ne tii la curent cu ce se intampla in aceiasi situatie suntem si noi.Paste fericit.

              Comment


              • Sunt 240 zile in care dealarul trebuie sa-ti livreze masina de la aprobarea actelor .Si un citat "conform art. 4 lit ș) din contractul de participare în vederea decontării pe care dealerul l-a încheiat cu AFM, în situaţia în care achiziţionarea autovehiculului nou nu se realizează din culpa sa exclusivă, dealerul este obligat să ofere solicitantului înscris, în maximum 90 de zile de la data expirării valabilităţii notei de înscriere, posibilitatea achiziţionării unui autovehicul nou, din al cărui preţ de comercializare, cu TVA, se va scădea cuantumul primei de casare" .Daca e nevoie voi pune linkul de unde l-am extras..

                Comment


                • Eu am luat masina prin Rabla anul trecut. Nu stiu conditiile de anul acesta, dar anul trecut:
                  - in momentul in care dealerul deschide dosarul in aplicatia PSIPAN la AFM trebuie sa spuna acolo ca ddaniel vrea sa cumpere exact aceasta masina (VIN), are datele acestea SI are dovada ca s-au casat urmatoarele (anexeaza certificatele de distrugere). De asemenea, nu poate introduce datele daca nu sunt fonduri disponibile.
                  - dupa acceptarea dosarului (datele sunt verificate si sunt valide) fondurile sunt cumva rezervate iar dealerul are un termen (anul trecut era jumatate de an, parca) sa livreze si factureze masina noua. Altfel se pierdeau fondurile iar acestea erau realocate.

                  Va recomand sa cititi ghidul oficial de finantare de pe siteul afm.ro, ca sa stiti exact cum decurg lucrurile. Dupa cum am mai spus, poate de anul trecut s-au mai schimbat lucrurile.
                  De asemenea pe psipan.afm.ro vedeti situatia fondurilor.

                  Comment


                  • Referitor la achiziție ? prețul mașini la plasarea comenzii + avansul oferit in contract poate fi altul la livrare

                    Mă refer la faptul că în ianuarie prețul era într-un fel acu prețul e altul

                    Sa nu ma trezesc că am comandat o mașină de 13000€ iar la livrare să-mi spună că tre sa dau 14500€

                    Comment


                    • Din nou, nu stiu cum mai e anul acesta, dar anul trecut, o data cu achitarea avansului de 5% si semnarea actelor pretul s-a batut in cuie. Pana a venit masina a mai fost o marire de pret, dar eu am platit pretul initial. Si am beneficiat si de ofertele din momentul respectiv (CASCO gratuit un an). Oricum ar fi bine sa citesti ce scrie in contractul acela pe care l-ai semnat cand ai facut comanda si ai platit avansul. Ce scrie acolo e valabil pentru tine.
                      (In general numai in Romania se intampla asta, dupa stiinta mea, fiindca aici masina e vanduta direct de catre Dacia, dealerul apare numai mentionat pe factura. In alte tari, de exemplu in Germania, masinile sunt vandute de catre dealeri - factura emisa de ei - si acolo sunt alte conditii, stipulate in contracte, dar de obicei nu exista protectia de pret)
                      Last edited by paul_damian; 23 April 2022, 19:53.

                      Comment


                      • Bună seara, prețul,pe care le-ai plătit, odată cu comanda emisă că este vorba de 5%sau mai mult, rămâne valabil până la livrarea mașinii.

                        Comment


                        • Multumesc mult pentru raspunsuri , baieti!
                          Referitor la pretul platit la precomanda , asa am inteles si eu de la dealer. Chiar daca se scumpeste noi pretul stabilit atunci il platim.
                          Cred ca acelasi lucru este valabil si la dotari , unele dotari fiind scoase intre timp .
                          Paste fericit !

                          Comment


                          • paul_damian ce acte semnate că n-am semnat nimic am achitat avansul după actele primite pe what's up că era pandemie și mi le trimis pe what's up factura si și tot ce trebuia e stipulat prețul pe factura nu cred că se mai poate schimba ceva și din câte știu dealerului Dacia nu-i mai permite sa facă aproape nimic totul ajunge pe serverele de la Dacia și ei emit factura odată ce sa făcut comandă

                            Comment


                            • A semnat cineva vreun contract ? La comanda făcuta din câte știu îți scoate un bon de comandă și contractul îl semnezi la livrare mașini și plată integrala
                              nu cred că poți semna un contract de vânzare cumpărare atât timp cât nu ai mașina în fața ta o fi prin programul rabla chestia asta la mine e cash iar comandă a fost înregistrată de către cei de la Dacia prin banca aviz de plata și tot ce trebuie și cum sa mai scris nu dealeru vinde mașina ci Dacia o vinde noi facem un acord direct cu Dacia nu cu dealeru

                              Comment


                              • Sa vina mașina mai întâi și pe urmă vedem daca sa modificat prețul

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google