Logan III - Comanda și Termen de Livrare

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Originally posted by Driver23 View Post
    Pe străzi sa văzut noul stepwey , cu stopuri pe led și navigație mai mare și mult mai moderna
    Trebuie să te dezamăgesc, Logan/Sandero III ph2 (facelift) nu va avea un sistem multimedia cu ecran mai mare - ce s-a văzut acolo e ecranul unui notebook care era conectat la mașină - pentru monitorizare parametrii.
    Logan III Comfort ECO-G 100, Iulie 2021, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălzite+Climă, P. Comfort, P. Parking 2, volan piele, geam. el. sp.

    Comment


    • Este cineva in situatia sa fi comandat un logan de pe site, deja configurat si cu serie de caroserie alocata din momentul avansului si sa fi primit masina conform datei de livrare afisata pe site? sau au avut intarzieri sau poate au venit mai devreme? multumesc

      Comment


      • Salut, am comandat în 8 martie sandero stepway cu serie și livrare luna mai. Ieri am fost informat de dealer că livrarea va fi la jumătatea lunii iunie.
        Last edited by 77sky; 7 May 2022, 00:35.

        Comment


        • Salut, eu am comandat un logan pe site pe 25 februarie, cu livrare în iunie, inițial mi-au zis ca întra în producție pe 9 iunie, acum mi-au zis ca întra pe 5 iulie

          Comment


          • Originally posted by DFA View Post
            Trebuie să te dezamăgesc, Logan/Sandero III ph2 (facelift) nu va avea un sistem multimedia cu ecran mai mare - ce s-a văzut acolo e ecranul unui notebook care era conectat la mașină - pentru monitorizare parametrii.
            Parca nu are loc in bord,sa puna o navigatie mai mare
            ​​​​​​

            Comment


            • Multumesc pentru raspunsuri. Eu am comandat pe 4 februarie de pe site un logan, cu serie de sasiu cu livrare in iunie (asta afisa site-ul). Dupa comanda in sistemul dealerul-ui aparea ca termen de iesire din fabricatie 17.05.2022, m-am incantat, iar in martie cand i-am dus actele de rabla s-a uitat din nou in sistem si mi-a zis ca acum apare iesirea din fabricatie pe 07.04.2022. Bucuros, la inceputul lui aprilie am sunat din nou la dealer , care acum mi-a spus ca ii apare ca termen de iesire din fabricatie 09.05.2002 si am sunat si la vocea clientului care mi-a spus ca termenul este 02.05.2022. Saptamana trecuta (la inceput de mai ) dealerul imi spune ca e in fabricatie si trebuie sa iasa, nu a mai dat un termen exact, iar vocea clientului zice ca termenul de iesire din fabricatie este 20.05.2022. Nu inteleg de ce initial mi-au zis termene mai scurte de iesire din fabricatie, ca apoi sa le prelungeasca iar si sa revina la termenul initial de pe site.Mentionez ca pe bonul de comanda am saptamana de livrare 22 (adica inceputulu lunii iunie).

              Comment


              • Apare termen de livrare pe bonul de comanda? Eu nu am văzut pe al meu, mai verific

                Comment


                • Da, pe prima pagina a bonului de comanda, in stanga jos, apare: "Termen de livrare estimat: saptamana 22"

                  Comment


                  • Buna ziua, la logan comandat in 8 aprilie nu mai scrie termen estimat. Scrie ca voi primi in scris, in termen de 90 zile, un termen de livrare estimat. Banuiesc ca spre toamna o sa am loganul. La momentul contractarii dealerul mi-a spus inceput de august.

                    Comment


                    • Mdea, eu la comanda online nu am bon de comanda, am doar confirmarea rezervării și factura pentru avans primite pe mail

                      Comment


                      • Termenul de comandă apare jos in pagina ,dar la ora asta termenul este relativ probabilitatea sa se respecte termenul de livrare este aproape de zero mai ales la comanda personalizata cu ecla mine eu am 4 luni și nu mi sa comunicat absolut nimic nici termen nici serie nimic
                        am văzut că lumea se orientează către comenzi online unde este un model deja preconficurat cu serie de caroserie inclusa
                        Sau dus 4 luni mai am 4 luni daca se respecta termenul de 8 luni la Logan

                        Comment


                        • Buna seara, se pare ca mai avem de asteptat, comenzile lansate in ianuarie,probabil ca in luna mai o sa aloce seriile de caroserie si in octombrie,noiembrie sau chiar decembrie sa livreze masinile. O seara buna.

                          Comment


                          • Daca tot astepti un an (ianuarie-decembrie), mai bine astepti inca o luna-doua si ai masina cu un an de fabricatie mai "proaspat".

                            Comment


                            • Bună dimineața,asta așa este,dar nu știm când o să le livreze,pot fi fabricate spre sfârșitul anului și livrate la începutul anului. Poate anul ăsta să intrăm în posesia mașinilor camandate.

                              Comment


                              • Am observat că la unele modele de Logan 2022 are indicator de benzină și temperatura și nu este digital ,e ca la bmw sería 3
                                am văzut pe "vlog Renault Dacia " o fi doar pentru afara sau se regăsește pe noile modele 2022

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google