Logan III - Probleme Tehnice

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Este de ajuns sa sucesti cu mana clema sa stea paralela cu marginea scaunului.Chestia asta e de la L1.

    Comment


    • Corect, confirm ce spune madi, la mine pasagerul mereu o lasa aiurea si acelasi lucru l-am observat si eu, daca o sucesc sa stea in pozitia ei naturala totul e ok, nu se mai aude nimic.

      Comment


      • De cand au scazut temperaturile a inceput sa mearga timoneria mai greu, cam agata la rece. Dupa ce se incalzeste e ok.

        Comment


        • asa patesc eu din prima zi... am fost cu ea, cica e ok. doar treapta 1 cand e rece, intra mai greu... si parca "zgarie", nu e untoasa schimbarea. parca e metal pe metal fara ungere. daca le spun asta la service se uita ca vitelul la poarta noua...

          Comment


          • Cand e cald afara merge bine, schimb vitezele cu un deget dar acum e destul de mare diferenta. Am postat anul trecut si pe youtube cum se simte dimineata. Am crezut ca e ceva in neregula dar se pare ca asa merge timoneria, e destul de sensibila la temperatura.

            Comment


            • eu ajunsesem la stadiul de a schimba uleiul din cutie, daca nu e suficient.... daca e prost ... si m-am lasat pagubas

              Comment


              • Originally posted by mircionesb View Post
                ....se pare ca asa merge timoneria, e destul de sensibila la temperatura.
                Să vezi cum o să fie la -10 sau -15 grade..., o să ai impresia că a turnat cineva melasă în cutia de viteze...
                Logan III Comfort ECO-G 100, Iulie 2021, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălzite+Climă, P. Comfort, P. Parking 2, volan piele, geam. el. sp.

                Comment


                • dar nu se poate face ceva gen alt ulei care sa fie mai iertator cu diferentele de temperatura?

                  Comment


                  • Salutare ,detin un logan 3 fabr octombrie 2021 eco g ,de ceva timp am o problema cu frana de mana automata ,pana cum vreo luna frana automata se debloca singura la plecarea de pe loc (plecare lina ,nu In trompa )acum nu vrea sa se mai deblocheze automat decât dacă plec mai tare de pe loc (spatele masini se lasa In jos ),dacă o acționez din buton se deblochează fără probleme,

                    Comment


                    • Eu evit sa folosesc aceasta functie din varii motive (de ex: sa nu fortez motorasele, uzez prematur franele, etc)... m-am obisnuit sa o dezactivez singur la fiecare plecare de pe loc. Dureaza 1 secunda sa apesi butonul in jos si mi-a intrat in instinct. La fel si partea de Start-Stop... la fiecare pornire deja mana e setata spre buton.

                      Comment


                      • eu las SS doar pe benzina. daca merg pe gpl, cred ca invarte 2 secunde pana porneste la semafor.

                        Comment


                        • Pana acuma nu am avut problema cu frana de parcare automata ,dacia a prezentat un video pe youtube cu detalii despre frana de parcare automata,frana de parcare se elibereaza automat cand vehiculul pleaca de pe loc ,doar In cazuri exceptionale se foloseste butonul cel putin asa zice In video,pana acuma la mine a functionat dar acum nu mai functioneaza corespunzator

                          Comment


                          • Originally posted by Mihai2k4 View Post
                            eu las SS doar pe benzina. daca merg pe gpl, cred ca invarte 2 secunde pana porneste la semafor.
                            Acelasi lucru l-am observat si la mine, de la o vreme pe GPL porneste mai greu, ai idee ce poate sa fie? Luna viitoare trebuie sa fac revizia, o sa ma plang atunci celor din service.

                            Comment


                            • Originally posted by mecanicosu View Post
                              Pana acuma nu am avut problema cu frana de parcare automata ,dacia a prezentat un video pe youtube cu detalii despre frana de parcare automata,frana de parcare se elibereaza automat cand vehiculul pleaca de pe loc ,doar In cazuri exceptionale se foloseste butonul cel putin asa zice In video,pana acuma la mine a functionat dar acum nu mai functioneaza corespunzator
                              Folosesc zilnic frana de mana electrica, functioneaza ca la prima folosire... la tine clar s-a intamplat ceva, mergi la service, poate trebuie doar recalibrat modulul.

                              Comment




                              • catelullego

                                este normal. probabil porneste pe benzina si trece instant pe gaz, de aici si pornirea mai grea(SS). asa face de la inceput. m-am obisnuit sa il folosesc strict pe benzina.

                                PS: azi mi-a "tusit" si mie prima data in 32 mii km, la pornire. a invartit cred 5 secunde pana a pornit... toata ziua nu a mai facut. sper sa nu devina un obicei(benzina este 98 cu 100 amestecata) sper sa nu fie volanta buclucasa care tot pica pe la altii...

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google