Logan III - Probleme Tehnice

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Originally posted by ursamajor View Post
    Tipii aia chiar nu au habar. Pe bune. Chiar m-as fi bucurat sa fie scoliti in ale noilor Dacii. Dar, nu, limbajul trupurilor lor, modul in care se uitau ca viteii pe display-urile alea m-au convins ca habar n-au, ca m-am uitat la ei si i-am studiat. Erorile nu erau setate de fabrica. Erau erori care probabil ca avusesera loc la testarea masinii. In softul lor m-am zgait si eu si n-am vazut sa apara pe undeva cand s-a produs eroarea respectiva. N-am idee ce soft era, caci interfata nu lasa sa se vada asta. Era o interfata ciudatica.:
    Stiu ca n-au habar, de asta se si uitau ca viteii la poarta noua. Pentru a avea habar ar trebui sa fie trimisi de propriile service-uri la formari, lansari, organizate tot timpul de catre producator ( in cazul de fata, Dacia ) dar care sunt platite de catre sefii lor, patronii de reprezentante, si nu de producator. Ghici cati fac asa ceva sau cati au sansa sa mearga la asemenea formari. Iar cei care primesc sansa sa mearga, refuza pentru ca li se baga pe gat faptul ca dupa formare, o perioada X nu ai voie sa pleci. Iar patronii de service abuzeaza de chestia asta prin faptul ca in perioada de dupa formare, ciu-ciu marire, ca deh, nu vor muschii lor, fiind fortat sa stai pe salariul pe care il ai. De abia la finalul perioadei respective, pisibil sa se reia discutii legate de o posibila marire.

    De asta si dureaza o vesnicie orice rahat pe garantie, pentru ca aia calificati sunt la centru si nu in service-ul unde e masina, iar diagnosticarea se face de la distanta.

    Vehiculele, ba chiar ECU-urile, sunt testate atat pe linia de productie, cat si dupa ce ies de pe linia de productie, prin celebrul CTC. Inainte de a fi urcate pe trailer si livrate catre client, se conecteaza diagnoza la ele si se verifica erorile aparute, se documenteaza, se investigheaza si se sterg ( daca este cazul !). Adica nu aveai cum sa primesti o masina cu erori deja prezente, poate doar erori legate de baterie slaba, pentru ca a stat prea mult pana la livrarea efectiva catre un client. Mai exista de asemenea optiunea de self-cleaning, insemnand ca anumite DTC-uri/erori se sterg singure, in functie de prioritate, pentru a nu ocupa memoria inutil, dupa ce sunt indepliniste niste conditii.

    Este imposibil sa nu se poata vedea kilometrii, de cate ori s-a reprodus si alte detalii, cat timp arata ca in poza asta.

    Comment


    • Softul nu arata asa. Era o interfata chioara, fara nume. N-am idee ce au folosit ei. Oricum in raspunsul catre Dacia am reamintit faptul ca au procedat total neprofesional.
      ......................
      Lotul UCH-ului meu e 1522.
      Last edited by ursamajor; 4 August 2021, 15:44.
      Somnul adânc ajută la prevenirea îmbătrânirii, mai ales dacă dormi la volan.
      Nu goni mai tare decât poate îngerul tău să zboare!

      Comment


      • Un Renault CAN CLIP actualizat și pentru mașini post-2019 nu e ieftin deloc - unele reprezentanțe Dacia s-ar putea să dea la angajați diagnoze multi-marcă, generice, pe care le poți cumpăra și tu...
        Logan III Comfort ECO-G 100, Iulie 2021, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălzite+Climă, P. Comfort, P. Parking 2, volan piele, geam. el. sp.

        Comment


        • S-a trecut la ADT din 2019 !
          Attached Files
          Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

          Comment


          • Buna ziua. Nu știu dacă este chiar o problema tehnic ci mai degrabă de calitate a chederelor de la usa pasager si de la usa stanga spate. Mai exact sunt presate destul de ciudat.Si la voi este asa sau doar la mine este defect. Este vorba de un logan confort fabricație Iulie 2021.

            Comment


            • Poze ne poti atasa?

              Comment


              • Sper sa se vadă.
                Attached Files

                Comment


                • Si usa spate
                  Attached Files
                  You do not have permission to view this gallery.
                  This gallery has 1 photos.

                  Comment


                  • 86D41FDD-BB37-48AE-9C35-5E09FF3DA025.jpeg
                    You do not have permission to view this gallery.
                    This gallery has 1 photos.

                    Comment


                    • Originally posted by balcanic View Post
                      .... sunt presate destul de ciudat.Si la voi este asa sau doar la mine este defect. Este vorba de un logan confort fabricație Iulie 2021.
                      Fabricată 13 Iulie 2021 - chederele - la toate ușile - sunt drepte. E posibil să fi fost montate strâmb, în grabă și nu le-a văzut nimeni de la QA. Le poți trage și re-monta după ce vezi ce anume le împiedică să se fixeze drept.
                      Logan III Comfort ECO-G 100, Iulie 2021, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălzite+Climă, P. Comfort, P. Parking 2, volan piele, geam. el. sp.

                      Comment


                      • Ciudat, zici ca si-a pierdut chederul elasticitatea. La Stepway-ul meu arata normal, fara nici un fel de deformare, ar trebui sa mergi la dealer sa faci reclamatie.

                        Comment


                        • Am fost. Au facut poze si a rămas ca vor transmite la uzina. Sunt curios dacă vor da la înlocuit si cand se va întâmpla acest lucru. Ciudat este ca am văzut si la alta masina din show-room același defect.

                          Comment


                          • Si la mine arata la fel. Chiar zici ca si-a pierdut chederul elasticitatea! Chiar te rog sa transmiti ce vor face cei de la reprezentanta!
                            Multumesc!

                            Comment


                            • Asa arata la mine...
                              Numai cu probleme... noua generatie!IMG_20210806_202202~2.jpg

                              Comment


                              • Se pare ca este un lot de chedere cu probleme.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google