Logan III - Probleme Tehnice

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mulțumesc, deci le strâng la 24 Nm

Comment

• Verifica inainte si asta:

Technical Data
      Manufacturer NGK
      Model NGK ILKAR7V7D
      Type Iridium IX
      Thread size M14 x 1.25
      Thread length 19mm
      Wrench size 16mm
      Heat range 7
      Electrode gap 0.7mm
      Resistance 5kΩ
      Application Gasoline engines
      Last edited by Gil26; 11 hours ago.

Comment

• Probabil daca le strâng la 20 e bine. Am văzut că unii le strâng după "simt".

Comment

• Nu ai inteles. Spor si bafta!

Comment

• Recunosc. Mulțumesc.

Comment

• Originally posted by Bizone View Post
              Va salut. Stie cineva cu ce cuplu se strang bujiile la L3? E vorba despre acest model nou de bujie>224019960R.
              Le am cumparate, am si cheie dinamometrica, dar nu stiu la cat se strang? Multumesc.
              Verifica ceea ce ai cumparat, pe piata romaneasca se vand si bujii cod OE 224019960R cu filet M14x1.25, iar unii vanzatori de piese auto habar NU au ce vand, NGK ILKAR7V7D si ILKAR7V7 sunt diferite:
              Attached Files

Comment

• Vezi si ce filet ai pe masina, asa cum am scris bujiile cod OE 224015145R NGK ILKAR7Q7 pentru motorul H4D 480 1.0 ECO-G 100 (2021-2022) au filetul M12 x1.25 mm:​

Producator: OE RENAULT
                Cod producator: 224015145R
                Detalii tehnice:
                Bujie: 1-Electrod masa
                Distanta dintre electrozi [mm]: 0,75
                Dimensiune filet: M12x1,25
                Lungime filet [mm]: 26,5
                Tehnica de cuplaj: SAE
                Tip ambalaj: Cutie
                Deschidere cheie: 14 mm
                Moment strangere [Nm]: 20

Comment

• Am cumparat asta:
                  Cod produs:
                  224019960R

Cod ean:

Producator:

RENAULT
                  Mai scrie si UV1 pe cutie, si Made in Japan.
                  Banuiesc ca sunt NGK, desi pe cutiuta scrie Renault.
                  Filet M14x1.25 mm, lungime filet: 19 mm, dimensiune hexagon 16 mm.
                  Pentru ele insa, nu am gasit nicaieri informatia despre cuplul de strangere.
                  Masina e din 2021. Cand am dat comanda, mi-au cerut in formular sa completez seria sasiu, deci ma gandesc ca nu mi-ar fi trimis bujiile daca nu se potriveau. Acu, sper sa fie bine, cum mi-a fi norocu.
                  Cred ca inainte le aveam pe cele model vechi, care nu mai sunt recomandate.
                  Multumesc pentru ajutor.
                  Last edited by Bizone; 35 minutes ago.

Comment

• Da, acum am vazut poza de la tine, Gil, sunt exact ca si cele din poza din stanga. Deci, help, please, sunt bune? Daca da, la cat sa le strang? Thx.

Comment

• Nu stiu ce si cum au verificat dupa seria sasiu, dar modelele 2021-2022 si 2023-2024 sunt diferite, la fel si codurile OE plus filetele M12 ×1.25 si M14 x1.25 sunt diferite, cupluri diferite, etc. ... (iar ca sa se stranga la cuplu in primul rand trebuie sa se infileteze /monteze)
                      Last edited by Gil26; 19 minutes ago.

Comment

• Doamne, acuma sunt in ceata total! Trebuie sa le scot pe cele existente, si sa vad de care erau, daca voi putea sa imi dau seama uitandu-ma la ele. Nu credeam ca si la bujii sa fie asa complicat si sa tot schimbe standardul si filetul. Dar daca le aveam pe acestea inainte: Cod producator: 224015145R​, atunci de care ar trebui sa cumpar, ca am inteles ca astea vechi nu se mai monteaza?

Comment

Working...
                        X
                        Anulare DPF
                        Politica de Securitate Google