Logan III - Îmbunătățiri

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • O luna și ceva așteptarea au ajuns!
    You do not have permission to view this gallery.
    This gallery has 1 photos.

    Comment


    • PS: gulerul acela, oare se monteaza usor? in sensul ca se apasa pur si simplu pe el in jurul gurii?

      Comment


      • Din fabrica e pus sub grila de plastic.

        Comment


        • aha. oare il pot indesa si eu asa? sau sa il las peste grila aia de metal?

          Comment


          • Eu l-am montat dedesubt,cum vine din fabrica. Se ridica usor de colt grila de la stergatoare, parca are si un bradulet acolo. Merge montat fara sa demontezi grila de tot, vezi ca e un tutorial pe Y pentru un Duster,procedeul e similar. Daca am reusit eu cu siguranta lucrarea nu necesita diploma de inginer.

            Comment


            • Am cumpărat un kit de camere de bord față-spate xiaomi 70mai. Am fost la Dacia să întreb dacă este o problemă dacă le montez singur și au zis că e ok atâta timp cât nu demontez nimic. Ceea ce e realizabil din câte am văzut, la plafon în față se introduce ușor cablul sub materialul plafonului, la fel sub chedere. Aș vrea să știu cei care ați montat astfel de camere, fie personal fie la vreun service, pe unde ați tras cablurile ca să fie ok optic și să nu încurce funcționarea altor componente ale mașinii ?

              Comment


              • Pentru camera DVR fata eu am "pozat” cablul pe langa oglinda, pe sub capitonajul plafonului, pe langa masca stalpului A pasager, cheder apoi pe langa torpedou pana la consola centrala, atasez si o captura in care am scos cablul la trecerea dintre capitonaj si masca stalpului (in poza am scos firul putin pentru a se vedea si ajuta un alt coleg), practic am folosit doua riglete \distantiere de plastic pentru a ”casca” elementele, nu am demontat absolut nimic, cablul isi urmeaza singur ”traseul”, nu se vede deloc, toata ”operatiunea” a durat doar cateva minute, alimentarea evident o fac din priza de bricheta (puteam si alta solutie permanenta dar pentru ce si cat folosesc eu camera consider ca este OK asa), de cate ori am fost in reprezentanta la revizii chiar si in garantie nu au avut ”obiectii” ba chiar au zambit (la fel ca si in cazul Medianavului modificat).....si la LoganIII banuiesc ca se poate la fel, pentru spate nu stiu pentru ca nu am montat (camera marsarier este suficienta pentru mine).
                Attached Files

                Comment


                • Ptr Gil26. Sunt probleme cu priza de bricheta a masinii nu face contact tot timpul.Ce poate avea?
                  Indiferent ca pun incarcatoare de telefon sau incarcatorul de gps ...
                  ​​​​​​

                  Comment


                  • Originally posted by Gil26 View Post
                    ...apoi pe langa torpedou pana la consola centrala....
                    Aici m-ar interesa o poza cum se vede cablul dinspre torpedou spre consolă.
                    Eu momentan am tras cablul pe stanga nu pe dreapta si nu pres sunt multukit de cum se vede cablul.
                    You do not have permission to view this gallery.
                    This gallery has 1 photos.

                    Comment


                    • Leo0608 , in primul rand pare o problema tehnica (nu imbunatatire) si este offtopic aici, dar daca ai intrebat incerc sa iti raspund: daca asa cum ai scris problema este intermitenta as sugera sa verifici mufa si contactele brichetei apoi circuitul \continuitatea intre aceasta si siguranta corespunzatoare dedicata din cutia de sigurante habitaclu respectiv masa aferenta (iar asta cred ca ar fi general valabil si pentru L1, L2, L3). Apoi nu ai precizat la ce masina te referi, in semnatura ta este 1.6 MPi, pentru X90 vezi schema atasata (ai siguranta F38 de 10A si masa MAM, daca ai iluminare atunci este si pinul 1 din mufa).

                      PS: cer scuze colegilor pentru offtopic
                      Attached Files

                      Comment


                      • x_dadu , nu pot acum sa fac o poza dar la mine se vede foarte putin, eu l-am bagat si dupa masca consolei, dar asa cum am scris traseul este pe partea dreapta, am considerat ca este mai bine \simplu \usor, plus ca nu "interfereaza" cu nimic, pe partea stanga am preferat sa las tot ce tine de pedale (chiar daca am doar doua), senzori, sofer , etc. "liber" in caz ca am nevoie sa umblu pe acolo...(dar desigur ca fiecare procedeaza cum considera \doreste)

                        Comment


                        • Originally posted by x_dadu View Post
                          Am cumpărat un kit de camere de bord față-spate xiaomi 70mai. Am fost la Dacia să întreb dacă este o problemă dacă le montez singur și au zis că e ok atâta timp cât nu demontez nimic. Ceea ce e realizabil din câte am văzut, la plafon în față se introduce ușor cablul sub materialul plafonului, la fel sub chedere. Aș vrea să știu cei care ați montat astfel de camere, fie personal fie la vreun service, pe unde ați tras cablurile ca să fie ok optic și să nu încurce funcționarea altor componente ale mașinii ?
                          Eu am camera din asta numai pe față și am alimentat-o de la mufa de bricheta din spatele cotierei, am folosit și un cablu pentru prelungire usb , mamă-tata pe care l-am băgat pe sub tunelul central de plastic. Vreau sa schimb alimentarea pe mufa OBD unde am curent tot timpul (am luat de pe AliExpress un cablu cu întrerupător pentru alimentare de pe mufa OBD)

                          Comment


                          • da,am iluminare la priza brichetei. Multumesc de ajutor. Maine verific mai amanuntit.
                            Eu am demontat si am curatat bricheta, am mai largit contactele sa intre greu incarcatorul de telefon dar aceeasi treaba.
                            Pinii de la mufa de la bricheta i-am curatat cu spray de contacte.
                            Azi am avut probleme cu macaraua dr fata,am scris in alt topic Noroc ca am avut minimul de scule la mine si in parcarea hipermarketului am reusit sa scot fata de usa,sa deconectez macaraua de geam si sa imobilizez geamul sus pe inchis.
                            ​​​​​​

                            Comment


                            • La 1,6 X90 ma refer.
                              ​​​​​​

                              Comment


                              • Aici esti complet offtopic, pentru problema cu bricheta chiar in pagina de start a forumului vedeai un topic ”siguranta bricheta” puteai sa postezi de la bun inceput acolo (aici se discuta despre imbunatatiri LoganIII), ti-am si raspuns acum: https://www.loganclub.ro/forum/forum...41#post3670541

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google