Cu Sau Fara Ulei 2t In Combustibil

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• cristi180
    replied
    Motorul e euro 3, si pe deasupra am desfiintat si catalizatorul.Deci iaso -fc ar fi mai bun, deocamdata il am pe asta iaso -fd si ma gandeam sa il bag cam 40 ml la 10 l motorina.

Leave a comment:

• madhorsefuzzy
    replied
    Argumente?

Leave a comment:

• B997NDL
    replied
    eu n-as recomanda deloc. astept sa apara problemele... cred ca motorina buna e de ajuns, mai ales cea de la rompetrol.

Leave a comment:

• Ampt
    replied
    Originally posted by madhorsefuzzy View Post
    Ai filtru de particule?
    Dacă are filtru de particule eu nu i-aş recomanda niciun fel de ulei 2T

Leave a comment:

• madhorsefuzzy
    replied
    Ai filtru de particule?
    Daca da as cauta un JASO-FC.
    Daca nu merge si JASO-FD cu mai multi detergenti.

Leave a comment:

• cristi180
    replied
    Uleiul Dynamic garden 2t cu specificatia IASO -FD e bun?

Leave a comment:

• mr.K
    replied
    Numa' la drujba pun.

Leave a comment:

• 827sam
    replied
    In Dej lumea nu baga ulei in motorina, baga ulei de gatit in raport de : un bax ulei la 20 litri motorina. Nu e singurul care merge cu amestecul asta, motoarele sunt celebrele 1.9 tdi, sunt curios cat or rezista, oricum la ei piesele de schimb nici nu conteaza, cumpara masini lovite la preturi de nimic si le dezmembreaza.
    In spatele lor miroase a cozonaci de la cuptor, o ard eco
    Attached Files

Leave a comment:

• psanyiro
    replied
    pe vremea lui nea Nicu un vecin a facut schimbul de ulei la motor si a pus 3 litri de ulei de floarea soaerelui,dupa 30 de minute de functionare motorul pur si simplu sa blocat,uleiul din cauza temperaturi de la motor sa facut un fel de adeziv,lipici.vecinul a desfacut motorul si depunerea de la ulei nu a putut dizolva cu nimica decat cu flacara deschisa!,,cand faceti un gratar vedeti ce depuneri se formeaza pe tigaie,, nu stiu ce sa spun cat timp o sa rezista injectoarele daca uleiul incepe sa arde pe ele

Leave a comment:

• antonica_78
    replied
    Scuzele mele! dar subiectul ma macina zilele acestea

Leave a comment:

• Ampt
    replied
    Am scris "substituirea", adică "înlocuirea", citeşte te rog cu atenţie!

Leave a comment:

• antonica_78
    replied
    Originally posted by Ampt View Post
    La un Diesel clasic aspirat, sigur că se poate!
    La cât de sensibile sunt pompa şi injectoarele la dCi, numai de ulei vegetal mai au nevoie!
    Baftă celor care încearcă substituirea motorinei cu ulei vegetal!
    "Subtierea motorine cu ulei vegetal" hm.. probabil te referea la subtierea pretului motorine, ca si consistenta iti garantez ca-i mult mai volatila decat uleiul vegetal

Leave a comment:

• Octavian
    replied
    Absolut, la dizal clasic merge ok, d-ala mai vechi. Am bagat 5 litri de ulei floarea soarelui peste vreo 10 de motorina si n-am sesizat vreo diferenta (vara) la w124 200d, doar ca la esapament nu mai miroasea asa intepator ca la motorina curata.
    Iarna iti trebe ceva instalatie de preincalzire.

Leave a comment:

• Ampt
    replied
    La un Diesel clasic aspirat, sigur că se poate!
    La cât de sensibile sunt pompa şi injectoarele la dCi, numai de ulei vegetal mai au nevoie!
    Baftă celor care încearcă substituirea motorinei cu ulei vegetal!

Leave a comment:

• Cristyano
    replied
    Nu cred ca este o gluma combinarea motorinei cu ulei vegetal. Am vazut multe video-uri si bloguri in care sustin ca nu au patit nimic masinile lor ba din contra sunt mai silentioase.
    Moldovenii au facut un reportaj bun aici , explicand cam pe intelesul tuturor.

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google