Originally posted by antonica_78
View Post
Cu Sau Fara Ulei 2t In Combustibil
Collapse
X
-
Aici ai perfectă dreptate, în general a avea maşină începe să devină un lux (vezi cum a evoluat şi preţul RCA-ului)!
-
era in spirit de gluma..... cu toate ca.. nu prea mai este loc de gluma la pretul motorinei
Leave a comment:
-
-
Stati sa vedeti in curand ca datorita ,,ajutorului'" dat de guvernantii nostri cu noua acciza pe combustibil o sa fie la moda (din necesitate) sa alimentan dci-ul cu ulei vegetal in loc de motorina, sa vedeti atunci ce ungere o sa aiba pompa de injectie.
Leave a comment:
-
Problema e ca "ie multi, ie din ce in ce mai multi" ... inclusiv eu.
Leave a comment:
-
Eu cred ca voi aveti impresia ca scot tractoarele prea putin fum si doriti sa suplimentati.
Leave a comment:
-
Eu am cautat dar nu aveau, asa ca am luat din Kaufland. Are efect si asta, am testat astazi. Masina merge si se aude "brici". Sau poate o fi adus motorina omw mai buna cine stie.Originally posted by sorin1983 View Post2T la lukoil e 21 lei litrul
Leave a comment:
-
Eu folosesc de ceva vreme ulei wolf semi-synth 2t. Costa 20 lei/litru.Attached Files
Leave a comment:
-
vad ca pe ala scrie ca e "fuel treatment". el zicea ca baga in ulei, nu in motorina.
cred ca din asta foloseste. dar, sincer, nu prea cred in utilitatea lui.
e o "zeama minune", cum sunt multe altele.
singurul lucru pe care ma gandesc sa- folosesc ar fi asta:
Last edited by B997NDL; 3 April 2014, 14:46.
Leave a comment:
-
Presupun ca folosesti Metabond Megasele Plus ? Ca eu asta folosesc de cateva luni, in principiu 6ml/10 litri...
Leave a comment:
-
mai nou am trecut pe metabond..
o mica demonstratie pentru cine nu a vazut inca..
Leave a comment:
-
De unde? am auzit ca pretul nou e 36RONOriginally posted by FLR View PostAm cumparat azi ulei mol dynamic 2t la pret de 19 ron.1L
Am fost in Kaufland sa vad "bidonul galben" cu ulei 2T: http://www.kaufland.ro/Home/02_Sorti.../index.jsp#top
Interesant, are norma JASO FC/API TC, fabricat in Germania se pare de o firma....care nu e precizata, dar prea putin conteaza la 24.99RON. Daca nu gasesc nimic mai cu motz (la acelasi pret la Petrom sau pe la Husqvarna il cumpar).
Leave a comment:

Leave a comment: