If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Sorry. Mi-a zis cineva ca a fost azi la IPSO in Otopeni cu masina pentru niste probleme la injectie, credeam ca tu esti, si ca ai fost si cu problema asta.
Scuze sunt nou ,am masina din 2006 si a inceput sa rugineasca uitativa la poze si operatiile pe care le- au facut. E bataie de joc . Sunt din constanta la singurul service de la noi te trateaza cu dispret.A stat masina la ei 2 zile si cind am fost sa o iau au zis cainca nu e gata.Sfat NU LASATI MASINA NESUPRAVEGHEATA POATE AJUNGE PIESE DE SCHIMB PTR [/B]ALTELE! A patito un sef de al meu
Vezi ca mai jos de fereastra unde scrii posturile, la al doilea dreptunghi sa zic asa, ai "attach files" ; acolo apesi manage attachements, atasezi pozele si dai upload, si la un moment dat iti zice ca sunt up-load-ate si dai ok, si apoi dai submit postului si gata! sper ca ai inteles....
1.5 DCi Laureat Gri platine, a strong car for a strong man!
Am descoperit intamplator si eu un pic de rugina la usa din dreapta fata langa surubul de sub eticheta cu laureat.Este crapata vopseaua si a aparut rugina.Se poate face pe garantie?
Tu vorbesti serios? Aia ti se pare ca e rugina asa incat sa te ingrijorezi?
Las-o asa, n-are nimic, ce poate sa se intample?
Oricum, daca vrei, se poate repara pe garantie.
FelixB scote perile de la geamuri si vezi acolo , daca nu ai rugina iti dau o lada de bere.
Sau daca vrei sa suti in continuare ca nu ai rugina mai bine nu te uita.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment