If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
...
Fiat-ul a prosperat pe spezele Alfa Romeo/Maseratti/Ferrari.....ei ca motoristi sunt slabi
Am avut fiat croma 2.0 L, 115 CP, benzina. Am fost foarte incantat de motor (si de masina in general desi era model destul de vechi). Probleme cu el am avut tot cu termostatul si electroventilatorul.
e corect ce spui legat de tipo, doar ca in plus fata de dacie mai ai si designul, care mie imi place f mult. pe de alta parte imi place ca nu e burdusit de tehnologie, mie a inceput sa-mi placa mai "arhaic". nu as opta musai pt climatronic, doar pe asa zisa navi sau invers, cu climatronic si fara navi, depinde de toanele mele din ziua respectiva
eu as opta pt varianta a 2a de echipare, la 11 mii, as adauga niste elemente cromate, jantele pe 16 din aliaj, o culoare metalizata, navi si gata. in spate nu prea sta nimeni, asa ca airbagurile pt spate nu-s un must
eu vad tipo ca pe un logan italian cu design mai frumos si ceva mai bine lucrat, chiar daca plasticu de pe bord mi se pare si mie cam inferior celui de pe logan 2, chiar si celui de pe al meu l1 ph2, sau cel putin are o textura foarte dubioasa, e brazdat de santuri, zici ca e o piele cu riduri )
tipo am tot vazut reclama ca ar pleca acu de la 8 mii de euro? ) are discount de 4 mii de euro..
Salutare, si eu am schimbat 3 termostate la fosta masina Logan, si din ce am vazut "defectarea" acestora tine de condusul subturat undeva la 2200 - 2500.
2500rpm nu-I subturat, decat daca urci Feleacu cu a 5-a. pot sa-ti spun ca si mersul cu 4500-6000 "defecteaza" la fel de repede termostatul. cam 3-4 ani tine si la mers "agitat"
@cristi....: tipo pleaca de la 10990 ala fara navi, fara climatronic, fara piele. are full de airbaguri, dar a scorat ca loganul la euroncap. 3 stele. 4 la retestare pe ala cu airbaguri cortina. iar motorizarea de baza e 1.4_95cp. adica aspirator. 14000 e 1.4_95cp cu climatronic, tempomat, airbag Cortina, iar navigatia am inteles ca ar avea ecranul de 5" (cat un telefon rasturnat). astia vor sa arate cu tot dinadinsul ca o dacie de 12000 nu-I exagerata
Nu este adevarat...poate pozitionare sa langa blocul motor influenteaza perioada de schimbare.
Eu am pus si nemtesc si de uzina si nimic...apoi am luat wahler si merge de vreo 2 ani...nu stiu cat o mai tine...oricum a fost mai bun decat cel de origine...thomson dophinese..89grade
Salutare, si eu am schimbat 3 termostate la fosta masina Logan, si din ce am vazut "defectarea" acestora tine de condusul subturat undeva la 2200 - 2500.
nu cred ca mai e valabil rationamentu asta la noile modele
mie mi se par ok, de altfel ma bate gândul sa fac tranzitia la un model fiat, fie fiat tipo, fie fiat 500x, ambele pe benzina, de la sine inteles, numai ca la 500x ar fi o dilema..1.6 e torq 110 cai aspirat sau 1.4 multiar 2 , turbo, 140 de cai. diferentele dinamice nu-s semnificative, pe mine ma intereseaza fiabilitatea in primu rand, asa ca as tinde tot spre aspirat dar trebuie sa ma mai interesez. in rest mi se par niste pachete f bune la banii aia, n-are ce sa se strice la ele (n-au super tehnologie avansata), la pret de logan/duster
cum ambele modele fiat mentionate au tot afisaj electronic si la combustibil si la temp lichid racire, sunt curios daca afisajul face ”probleme” ca la logan sau nu
Last edited by cristi....; 11 November 2016, 23:28.
las ca au facut schimbari majore de atunci, din 2004, au schimbat cam tot ce stiai, au personal cu dubla specializare acu: renault+dacia in plus, poti arunca un ochi si in ograda fiat pana iti schimba termostatu, ca doar esti la un pas, mai vezi marele Cherokee, fiat 500x, fiat tipo, jeep renegade, etc
stai linistit, niciodata nu am avut probleme cu ce am luat de acolo. cand am luat din alta parte, tot ”original„ am avut, un filtru banal de aer care nu se potrivea in carcasa, era usor mai inalt cu 1-2mm.
de altfel, patronul de acolo nu umbla cu prostii dastea
in plus, au reducere (permanenta) 20% la piese si manopera pt masinile mai vechi de 5 ani. asa ca.. acu cel mai bine si ieftin se intretine loganul 1 la reprezentanta
Last edited by cristi....; 11 November 2016, 23:17.
Nu despre stofa de afacerist e vorba aici. Intentia mea este de a scuti pe altii de drumurile pe care le-am facut eu pe la magazinele de profil, cautand ceva ce stiam ca nu-mi va creea problemele citite pe acest forum (zeci de termostate schimbate si bani aruncati aiurea pe antigel).
@ vitriol :Ai stofa buna de afacerist ( nu vanzator ;) ).....ok m-ai convins de data asta
Chestia e ca la mine nu tin mult, in parte datorita km pe care ii fac relativ repede dar si din cauza stilului de mers ...
Am pus cam toate marcile si un sac de "originale", adevarat nu luate de la reprezentanta sau de la piesenet....
@cristi...ma intereseaza mai mult locul de provenienta la cele originale, pt ca "originale" am avut si eu cu sacii, iar la ultimul I-am rupt chiar bratul lateral - nu prin eroare de montaj, s-a rupt in timp in mers....
eu am schimbat vreo 5 termostate, pe langa cel de fabrica care a tinut si cel mai mult (4 ani), dupa care au inceput jocurile de linii si schimbam 2 termostate pe an cu tot cu antigel, toate de origine luate din reprezentanta. de vreo 2 ani app m-am plicitsit si nu l-am mai schimbat, umblu cu 2 linii in 90% din timp, fie vara fie iarna, doar vara daca omor servodirectia cu parcarile din cauza incompetentei unora de a lasa spatiu suficient intre masini mai urca la 4 linii. masina merge bine merci, nici o problema, consum rezon, 6.1% acu, caldura nu pot sa ma plang il mai schimb in primavara când ii fac distributia, o sa schimb si termostatu, sa vad daca se schimba ceva sau nu. de mentionat ca dupa 3-4 zile dupa ce schimbam termostatele jocurile de linii apareau la loc, de asta nu m-am mai obosit cu ea, daca cei din reprezentanta au zis ca n-are nimic si eu am acceptat asta intr-un final si nu-mi pare rau altfel schimbam si acu termostate si tot 2 linii aveam. in compartimentu motor e cald, nu stiu daca sunt 90 de grade dar se simte caldura, nu e caldut
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Leave a comment: