Schimbare Termostat
Collapse
X
-
Merge foarte bine noul termostat....nu mi-a ajuns niciodata la 6 linii.... Nu am omorit masina sa stii....am mers normal in traficul sufocant din iasi.
-
Atata timp cat nu ti se ridica apa la 6 liniute e in regula, si oricum daca iti functioneaza GMV-ul e in regula, ai incins-o mai tare probabil afara era si destul de rece si ploua mai zdravan, oricum nu ai de ce sa iti faci probleme, si poate si in trecut daca ti s-a mai intamplat nu ai bagat de seama
acum esti mai atent dupa atatea nazdravanii cu termostatul, mama lui de termostat. Bine ca merge.
Leave a comment:
-
Dupa schimbarea termostatului cu unul de oirigine luat de la reprezentanta am mai observat un fenomen pe care nu l-am mai vazut decind era masina noua
Astazi a plouat afara si am mers cu masina prin oras iar cind opream la semafor observam cu ies aburi din dreptul radiatorului. Apa care intra in contact cu radiatorul se vaporiza... Cind aveam termostatul vechi care deschidea la temperaturi mai mici de 89 gr nu aparea niciodata acest fenomen
Leave a comment:
-
I-a unul de origine de la reprezentanta....pe mine termostatul original cu care a venit loganul din fabrica m-a tinut 5 ani.
Leave a comment:
-
am bagat testerul pe ea si masina imi sta la 80 de grade, deci nu e nici de la masa nici de la sonda nici de la nimic, este termostatul dar am eu ghinion cu ele cred....
Leave a comment:
-
Pe mine termostatul original m-a tinut 5 ani....l-am schimbat cu unul original si oscilatiile au disparut.....deci nu este devina nici o sonda&staff
Leave a comment:
-
Maxim un an? Nu stiu ce sa zic. Eu am schimbat termostatul de origine anul trecut, cand masina avea 6 ani si l-am schimbat din prostie, de vina pt oscilatia 2-4-2 este sonda de temperatura.
Am schimbat-o si pe aia, dar m-am zgarcit si am dat 25Ron pe un noName si m-a tinut fix 3 saptamani, dupa care iar au aparut oscilatiile.
Leave a comment:
-
Guest repliednu numai termostatul e de vina pt jocul 4-2-4, poate fi si sonda de temperatura de vina. mie imi scade numai cand urc rampe
) poate o fi o cadere de masa. cum cobor, urca si liniile la loc. oricum, s-a tot discutat pe tema asta, pe noul logan au scos functia de afisare pentru temperatura lichidului de racire ca sa nu mai fie posesorii stresati
)
maxim 1 an rezista termostatul de origine. eu l-am schimbat in ianuarie 2013 si in noiembrie 2013 deja a inceput sa faca figuri. urmeaza sa-l schimb iarLast edited by Guest; 3 April 2014, 13:14.
Leave a comment:
-
cand aveam masina in garantie am schimbat vreo 2 pe garantie si tot se duc dupa aproape un an....
Leave a comment:
-
Salut, parerea mea este sa cumperi unul original din reprezentanta, iar daca acolo iti dau ei garantie daca il montezi acolo cred ca merita sa il montezi la ei...daca nu exagereaza cu manoprera, de cat sa schimbi asa la termostate in porstie+antigel pierdut de fiecare data.
Leave a comment:
-
multumesc frumos.... deci pana la urma care este cel mai bun termostat? ca eu am schimbat 6 pana acum din 2007
Leave a comment:
-
La cel de origine e din cauciuc...Attached Files
Leave a comment:
-
eu am avut si wahler si behr toate m-au tinut maxim un an, stiti cumva cel original daca locasul de inchidere si deschidere a apei este din cauciuc sau alt material? La wahler etanseaza cu o garnitura iar la behr printr-un material dar nu cauciuc.
Leave a comment:
-
Am cumparat termostatul de la reprezentanta....Nu am luat de la piese auto deoarece am suspiciunea ca ar fi contrafacute deoarece se vind la preturi incepind de la 50 ~ 70 ron.
In manualul de service dacia este precizat ca suruburile de la capacul termostatului se string la cuplu la 1 daN.m. Neavind cheie dinamometrica am strins cu bun simt...am verificat astazi dimineata cind era motorul rece si am vazut ca nu s-a prelins antigel peste noapte. Cind e incins motorul nu pot sa-mi dau seama ca se prelinge sau nu...
Sunt multumit ca am scapat de problema si nu-mi mai fluctueaza liniutele la temperatura apei....ajung la 4 si acolo ramin plus ca imi da caldura de arde aerul
.
Leave a comment:
-
E bine daca ai schimbat cu unul de origine ... l-ai luat de la reprezentanta sau piese auto ? Sper sa te tina cat mai multe ierni
. Ai facut bine ca nu ai strans prea tare acolo, oricum ideea e ca scurgerile le identifici greu in zona aceea deoarece e fierbinte si lichidul se evapora, trebuie sa fi atent daca iti scade nivelul in borcan, dar sa fi sigur ca ai purjat bine instalatia, ori te poti uita dupa pete in zona carcasei dar daca ai strans suruburile cu simt de raspundere nu cred ca ai probleme, idee e ca poti sa strangi pana pusca plasticul ... daca e sa curca curge, asta in cazul unei carcase ieftine cum am patit eu, dar am folosit ceva pasta siliconica de etansare de culoarea rosie, si isi face treaba bine. Sper sa nu ajungi la asa ceva, oricum daca esti interesat ii fac poza si iti arat. Numai bine!
Leave a comment:

Leave a comment: