Schimbare Termostat

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• juann
    replied
    Astazi am reusit sa schimb si eu termostatul..Cel nou e de origine si a costat 80 ron...se schimba foarte usor daca se demonteaza mansonul de la carcasa adminie aer...Am folosit o inelara de 8. La montare nu am strins foarte tare de frica sa nu crap cumva plasticul. Nu am scurgeri pe la carcasa termostatului....o sa vad in timp daca mai trebuie strins sau nu.

Leave a comment:

• Toorop
    replied
    Bogdane norocos mai esti, din partea mea sa te tina cat mai mult dar la cati au avut probleme cu termostate de 20 de lei pe aici ... printre care si eu , tot prin septembrie am schimbat si nu m-a tinut toata iarna...eu cred ca 100 de lei merita, macar sa scapi de problema pentru cativa ani, asa nu merita sa tot dai 20 de lei in fiecare an si + 1 l de antigel ... si munca aiurea ... chiar nu merita Sper sa nu ma intelegi gresit insa tu esti chiar pur si simplu norocos daca treci si iarna asta cu el.

Leave a comment:

• Bogdan20cj
    replied
    Eu am dat in septembrie vreo 17 lei si inca mrge foarte bine .. mi se pare foarte mult 100Lei

Leave a comment:

• IceMoon
    replied
    Cred (deocamdata) ca singura diferenta dintre ele este doar pretul...

Leave a comment:

• usr1
    replied
    Trebuia sa-ti fi pus unul original ca diferenta de pret nu era asa de mare.

Leave a comment:

• IceMoon
    replied
    Multumesc sper sa fie bine ( sa nu fie rau ) Cel original m-a tinut 8 ani...daca asta merge 4-5 ani , e ok . Vorbim.

Leave a comment:

• Toorop
    replied
    Salut domnule, acum sunt curios cat o sa ai noroc de el... eu iti urez minim 5 ierni . Vezi tu la iarna daca o sa ai probleme sau nu, acum cum a mai venit caldura chiar si eu vad 4 liniute destul de repede, in maxim 4-5 km, chiar am ramas uimit...dar mi`am revenit cand a scazut in timp de mergeam la 2 apoi a urcat iar la 4 ). Daca la tine acum cand e mai cald nu mai urca la 4 liniute inseamna ca deschidea mult mai devreme, la mine nu e chiar asa rau stricat dar oricum iarna ... e problema, pana atunci sa auzim de bine!

Leave a comment:

• IceMoon
    replied
    Azi am schimbat si eu termostatul original al Loganului care curand implineste varsta de 8 ani. De vreo 10 zile apa nu mi se urca decat la primele doua liniute. Am fost la un magazin in C-ta , termostat WAHLER - 67 ron , cu garnitura pe el. Am completat in instalatie numai cu apa distilata pentru ca in curand trebuie sa schimb si distributia cu tot cu poma de apa si n-avea rost pt. cateva zile sa "ard" trei litri de antigel. Nu-ti trebuie decat o cheie, inelara,de preferat, de 10 si impreuna cu tatal meu, el cu mainile , eu cu sfaturile de pe acest forum am scos-o la capat. Am acoperit zona ambreiajului cu un ceolofan, am incercat sa recuperez cat am putut din vechiul antigel... oricum in zadar caci tata a scapat pe jos capacelul de la aerisire....eheeeee...am folosit vreo patru litri de apa distilata sa aerisesc instalatia. Sper sa nu vina vreun inghet pana ajung la mecanic....
    S-a potrivit perfect in lacasul lui , s-a strans perfect, am folosit garnitura lui. E ok. Azi a fost foarte cald...am facut cam 10 km cu motorul turat...apa a urcat la patru linii imediat si acolo a ramas pana am terminat cursa...
    Dupa ce s-a racit motorul apa a mai scazut in borcan , am completat din nou, iar acum pe seara fiind si mai rece am mai completat un pic.
    P.S. Termostatul original nou = 104 ron la acelasi magazin ! Pe termostatul stricat (original) scrie DAUPHINOISE THOMSON 104051 si France pe cealalta faţă.

Termostatul original aici iar cel montat aici
    Last edited by IceMoon; 19 March 2014, 20:57. Reason: Automerged Doublepost

Leave a comment:

• juann
    replied
    Am sa iua un termostat de la dealer chiar daca dau mai mult macar sper sa nu mai am probleme.

Leave a comment:

• Christnacht
    replied
    La 20 lei numai "calorstat" este ...
    Si eu trebuie sa schimb termostatul, am vazut original la 98 lei. Dau mai mult dar barami nu stau sa schimb termostatul o data la 2-3 luni

Leave a comment:

• Toorop
    replied
    Eu am fix ca acesta doar ca la 20 de lei ... si dupa cateva luni imi face deja mari pobleme si la teperaturi de 10 grade abia apar 4 linii ... si eu sunt curios daca a folosit cineva acest termostat de pe dacia shop, de obicei baietii de acolo au lucruri de calitate, acum nu stiu. Cred ca o sa sun sa ii intreb parerea lor.

Leave a comment:

• juann
    replied
    Am gasit aici un termostat care deschide la 89 gr. Este de calitate? PE alte site-uri acelasi termostat e 19 lei.
    Last edited by juann; 11 March 2014, 23:48.

Leave a comment:

• Toorop
    replied
    Pai calorstat by vernet am, arata exact ca cel din fabrica dar...a fost ieftin, ai idee la ce pret ajunge unul original, bun ?

Leave a comment:

• Leo0608
    replied
    iei termostat marca Vernet

Leave a comment:

• Toorop
    replied
    Si eu patesc la fel la masina din 2005 cu temostatul schimbat ieftin ... dar ph2 din 2009 imediat am 4 linii si raman asa. Termostatul are o problema. Doar ca trebuie sa cumparam un termostat bun, dar care ? ca nici eu nu mai stiu ce sa zic. Poate unul de origine cu adevarat nu facatura... macar stica dai un ban dar scapi de problema.

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google