Announcement

Collapse
1 of 2 < >

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Loganclub.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Loganclub au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Loganclub nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Loganclub (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Loganclub(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
2 of 2 < >

***REGULAMENT***

Acest regulament a fost modificat la data de 19-11-2006.
Reguli privind utilizarea forumului LoganClub&ClubSandero

Motto: Se urmeaza, se respecta sau .. se cauta alt forum.

1. Principii generale

Forumul de fata a luat nastere din munca unor entuziasti, dornici de a crea o noua comunitate în Internet-ul românesc, existând atât asemanari cât si deosebiri fata de alte comunitati similare. Daca doresti sa te integrezi în aceasta comunitate, esti rugat sa parcurgi urmatoarele rânduri, pentru a nu aparea pe viitor neplaceri de nici un fel.

În continuare, dorim sa lamurim un principiu care guverneaza orice comunitate sau, mai general, orice site de pe Internet. Din momentul în care ai tastat adresa site-ului, ai intrat pe o proprietate privata, unde gazda are dreptul de baza al oricarei societati democrate, acela de a si-o administra dupa cum crede de cuviinta. Nu trebuie ca aceste cuvinte sa te sperie, nu am creat forumul doar pentru noi însine ci dorim sa formam o comunitate bazata pe oameni care respecta regulile noastre. De aceea trebuie sa stii ca, daca doresti sa te integrezi în aceasta comunitate, trebuie sa te supui regulilor de mai jos, ce au fost create de niste oameni, pentru niste oameni. Daca un principiu enuntat nu coincide cu un principiu de-al tau la care nu poti renunta, esti invitat, fara suparare, sa renunti frecventarea forumului, eventual sa-l frecventezi doar citindu-l si fara a interveni în nici un fel.

Sa lamurim acum cine sunt gazdele acestei comunitati:

Administratorii
a) Administratorii sunt persoanele care detin acest forum si se ocupa atat cu partea tehnica a sa cat si cu partea administrativa.
b) Statutul de administrator poate fi acordat doar in situatii speciale si doar la propunerea celorlalti administratori.
c) Administratorii au dreptul de a gestiona orice mesaj de pe acest forum si nu raspund in fata celorlalti membri pentru actiunile lor.

Moderatorii
a) Moderatorii sunt persoane care au dreptul de a gestiona mesajele celorlalti utilizatori ai forumului.
b) Moderatori se supun, ca oricare alt utilizator, acestui regulament si au grija ca el sa fie respectat.
c) Gestionarea mesajelor se face respectand prezentul regulament, abaterile grave sau repetate de la aceasta regula soldandu-se cu retragerea dreptului de a modera.
d) Functia de moderator nu implica privilegii ci responsabilitati. Functia de moderator implica posibilitatea de a edita, muta, sterge sau bloca mesajele celorlalti utilizatori.
e) Functia de moderator este propusa si acordata doar de catre administratori si nimeni nu poate interveni in privinta aceasta.
f) Moderatorilor li se poate retrage dreptul de moderare doar de catre administratori. Destituirea se poate face fara un motiv anume insa acesta actiune va fi comunicata.
g) Desi nu este necesar, moderatorii pot da explicatii pentru actiunile lor.
h) Este necesar ca moderatorii sa dea explicatii pentru actiunile lor atunci cand un utilizator cere expres acest lucru.

Super moderatorii au aceleasi drepturi ca si moderatorii, cu diferenta ca aria lor de acoperire este reprezentata de întreg forumul.

Orice membru poate obtine una din functiile de mai sus daca se remarca în mod pozitiv pe o perioada îndelungata si implicarea sa în forum este însemnata.

Nota: În mod implicit, dreptul de postare în cadrul tuturor sectiunilor forumului este restrictionat.

2. Reguli si recomandari

1. Forumul LoganClub&ClubSandero este deschis tuturor persoanelor, indiferent de nationalitate, sex, religie, clasa sociala etc. Totusi, cunoasterea foarte buna a limbii române scrise este obligatorie. Recomandam, de asemenea, cunoasterea limbii engleze la un nivel suficient pentru a întelege un text tehnic. Exprimarea scrisa este, prin definitie, mai complexa decât cea orala si, prin urmare, încearca sa te faci înteles prin ceea ce scrii. În unele contexte este indicata o exprimare cât mai apropiata de cea literara, în alte contexte mai relaxate se poate folosi si un limbaj familiar însa în ambele cazuri este foarte important sa fii înteles cât mai usor de catre ceilalti.

2. Pe lânga cunoasterea limbii, este necesara cunoasterea regulilor de baza ale limbajului scris (majoritatea valabile în orice limba), dupa cum urmeaza:
- scrierea cu înflorituri (k, sh, tz, y) este interzisa, cu exceptia cazurilor în care pot aparea confuzii;
- spatiu se lasa dupa si nu înainte de semnele de punctuatie; semne de punctuatie sunt considerate inclusiv semnele de exclamare si întrebare;
- nu se lasa spatiu dupa prima paranteza, nici înaintea celei de-a doua; se lasa, în schimb, înaintea primei paranteze;
- un singur semn de exclamare sau de întrebare este de cele mai multe ori suficient, trei semne sunt considerate maximul admis, un numar mai mare ducând la enervarea cititorului; desigur, uneori se impun si exceptii, important e ca exceptia sa nu devina regula;
- orice propozitie începe cu litera mare, orice nume propriu începe cu litera mare (acest punct este doar o recomandare);
- numarul punctelor de suspensie este trei, nu doua si nici mai mult de trei;
- scrierea cu diacritice este optionala;
- scrierea nejustificata cu majuscule, litere îngrosate, italice, subliniate, cu culori sau alte artificii este interzisa.
În general, tineti cont de faptul ca un post trebuie sa poata fi citit rapid.
Orice abatere de la regulile de mai sus îngreuneaza parcurgerea textului si enerveaza inutil cititorul. Cine doreste cu orice pret sa iasa în evidenta, o poate face în alt mod, nu "chinuind" ceilalti membri ai comunitatii.

3. Fiecare utilizator este identificat printr-un singur nume de utilizator (user). Înregistrarea sub alt nume a aceleiasi persoane se numeste "clona";
clonele sunt interzise. Daca ai uitat parola, exista o functie pentru recuperarea ei pe care esti rugat sa o folosesti sau, în cel mai rau caz, poti apela la un administrator care te va ajuta.

4. Nu jigni, nu declansa scandaluri (asa-zisele "flame-uri"). Faptul ca esti nervos, chiar daca ai dreptate, nu îti scuza comportamentul. Nu vor fi tolerati cei care se ascund în spatele anonimatului pentru a aduce jigniri sau injurii altor utilizatori sau unor institutii. Chiar daca sunt folosite stelute, "beep"-uri în loc de cuvintele explicite, acest lucru nu ajuta cu nimic pentru ca aici intentia conteaza.
Nu sunt acceptate discutiile explicite privind promovarea oricarui tip de activitate ilegala sau imorala (warez, pornografie, xenofobie, rasism etc).

5. Posturile monosilabice, care nu aduc nimic bun discutiei ("cool", "de acord", "super", "rulz", "vreau si eu d-ala") sunt interzise. Nu suntem pe un canal de IRC ci pe un forum, daca nu va puteti abtine cautati alte comunitati în care aceste lucruri sunt permise.

6. Posturile trebuie sa fie bazate pe argumente, nu pe opinii subiective.
Trebuie acordata mare grija discutiilor contradictorii, gen benzina vs diesel, unde subiectivitatea tinde sa depaseasca anumite limite.

7. Nu se ofera nici un fel de premiu celui care posteaza cit mai multe mesaje. Nu se face nici o diferentiere intre cei care posteaza mai des si cei care posteaza mai rar. In afara de citeva titulaturi care sint doar cu numele si nu confera nici un fel de alte facilitati nu se face nici o distinctie intre cei cu posturi multe si cei cu posturi putine. In concluzie, scrieti numai daca aveti ceva de spus.

8. Ne rezervam dreptul ca, dupa un numar variabil de posturi (ce de regula nu va fi mai mare de 10-20) sa retragem dreptul de a posta pentru userii care nu corespund cerintelor noastre. Faptul ca ai câteva categorii unde poti posta liber, nu înseamna ca poti sa te complaci în postura de membru si sa "poluezi" astfel discutiile fara a respecta regulamentul.

9. Înainte de a deschide un thread nou, este recomandat sa urmezi etapele descrise în continuare:
- apeleaza la functia Search a forumului pentru ca e posibil ca subiectul sa mai fi fost discutat;
- daca ai posibilitatea si rabdarea necesara, citeste mai multe discutii legate (chiar si vag) de subiectul pe care intentionezi sa-l deschizi; s-ar putea sa gasesti raspunsul în alta discutie, cu subiect aparent diferit de ceea ce cauti si care nu apare la cautare.

10. Daca te-ai decis sa deschizi un thread nou, ai grija ca titlul sau sa fie scris citet si sa reflecte pe cât posibil subiectul abordat. Asadar, titlul "Problema cu ambreiajul" este de preferat fata de "Am o problema".

11. Daca thread-ul se refera la o problema, ofera cât mai multe detalii despre aceasta si nu astepta ca ceilalti utilizatori sa-ti ceara detaliile. Spre exemplu, enunta de la început anul de frabricatie, motorul, codul motorului etc, facând referire inclusiv la componentele care nu-ti par importante, e mai bine sa oferi detalii în plus decât în minus.

12. Citeste, daca se poate, tot ce s-a discutat într-un anumit thread. Este scuzabil repetarea unei întrebari la care s-a raspuns în ce-a de-a saptea pagina din cele 40 dar este inacceptabil pentru un thread de 2-3 pagini.

13. Pentru ca ideea postului sa fie mai clara, poti apela la smilies, însa nu abuza de ei. Ca si semnele de exclamare, folosirea lor repetata si în numar mare deranjeaza.

14. Butonul Quote ("citat") ajuta în momentul în care se doreste citarea unui pasaj din alt post (propriu sau apartinând altcuiva), pentru a face referire la el. Acest lucru are sens doar daca acel post nu este chiar ultimul, în caz contrar acesta se va repeta în mod inutil.

15. Daca doresti sa editezi (modifici) un post, ai la dispozitie o ora( pentru aceasta. Totusi, daca dupa acel post exista interventii ale altor utilizatori, iar prin modificare sensul postului tau este schimbat total, acea succesiune de posturi nu va mai avea nici un înteles. Este, asadar, interzisa aceasta practica.

16. Remarcile "paternale" sunt acele remarci facute de catre utilizatorii obisnuiti care se erijeaza în "conducatorul absolut", fara a avea acest drept. Nu trebuie uitat faptul ca cei desemnati sa faca ordine sunt moderatorii. Cel mult, se va acorda acest drept membrilor de valoare si cu vechime.

17. Scandalurile pornite împotriva unor dealeri/service-uri sunt interzise.
Daca o firma te-a nemultumit si doresti sa pornesti o discutie pe aceasta tema, trebuie sa o faci civilizat, cu argumente solide (mergând pâna la prezentarea de documente doveditoare, în caz ca ti se cere acest lucru). Chiar si faptul ca firma respectiva are o atitudine reprobabila nu justifica un comportament jignitor la adresa ei.

18. Anunturile publicitare trebuie însotite de detalii complete, incluzând pretul, modalitatea de contact, eventual specificatiile complete ale produsului si/sau imaginea sa. Titlul thread-ului trebuie sa specifice explicit actiunea de cumparare/vânzare si produsul (produsele) în cauza. Sunt interzise comentariile pe marginea unui produs, nu iti convine pretul/starea lui, nu te obliga nimeni sa-l cumperi.
Nu se permite "UP" la mai putin de 24 de ore.

19. Semnatura este un text optional ce va fi atasat fiecarui post, la sfârsitul acestuia. Nu se accepta semnaturi lungi (maxim 3 linii). Introducerea unui link spre un alt site este permisa numai cu agrementul moderatorilor forumului. Se accepta imagini in semnatura la dimensiunea maxima de 150 x 15 pixel. Orice depasire a acestei dimensiuni poate fi sanctionata cu un warning. Moderatorii au dreptul de a edita semnatura fara o instiintare prealabila a userului.

20. Daca nu poti sau nu doresti sa respecti acest regulament, singura solutie consta în încetarea participarii la acest forum. În caz contrar, vom fi nevoiti sa luam toate masurile necesare pentru ca forumul LoganClub&ClubSandero sa-si desfasoare existenta în bune conditii, incluzând interzicerea dreptului de a mai posta (ban-area), temporara sau pe termen nelimitat. Încetarea activitatii pe forum se face "ca atare", fara a fi întreprinsa nici o actiune din partea nimanui. Asadar, nu cere sa-ti fie sters user-ul, nu-ti sterge propriile posturi, nu scrie posturi kilometrice pline de acuze la adresa administratiei, nici aici si nici pe alte forumuri. Cu alte cuvinte încearca sa parases,ti decent comunitatea iar membrii acesteia sa-si aduca aminte cu placere de activitatea ta.

21. Administratorii si moderatorii forumului vor avea intotdeauna ultimul cuvint si nu sint obligati sa dea explicatii. Este frumos din partea lor atunci cind se explica dar de cele mai multe ori, explicarea fiecarui gest in parte ar necesita mult prea mult timp - iar timpul este un material pretios, cel putin pentru noi. Daca cineva se simte cu totul si cu totul nedreptatit sau abuzat este rugat sa trimita un email administratorilor forumului si va fi tratat cu toata atentia cuvenita.

22. Ultima si cea mai importanta dar oarecum evaziva regula - se recomanda mentinerea discutiilor in cadrul obiectivului principal al acestui forum - MASINILE Logan- vor fi descurajate in mare masura discutiile total pe dinafara. Se admit exceptii in cazul unor subiecte de interes pentru toata lumea - care sint acestea - ramine a se stabili de catre moderatorul forumului in cauza, la fata locului.
23.La sectiunea "My ride" nu se accepta comentarii inutile de genul "Sa o stapanesti sanatos" , "sa-ti traiasca masina" , "multi kilometrii" etc.
Rugam sa va rezumati strict la intrebari si comentarii legate de masina
24.A se completa Locatia corecta la profil.
Concluzii

Nu trebuie sa consideri aceste reguli ca fiind îndreptate împotriva ta. Nu sunt decât niste masuri menite sa creeze un forum de calitate.Din pacate, experienta a demonstrat ca, daca se porneste de la premisa ca noul-venit sa aiba drepturi egale cu membrii vechi, forumul a suferit o scadere drastica de calitate, aceasta pe lânga necesitatea unei munci titanice din partea moderatorilor pentru a se mentine ordinea. De aceea am adoptat masurile de mai sus care presupun, pentru membrii de valoare, un mic efort în primele zile de la înscriere. Speram ca acest efort sa fie din plin meritat.

Se accepta sugestii de imbunatatire (si e chiar recomandat sa o faceti fiind in interesul vostru) atat in ceea ce priveste prezentul regulament cat si in ceea ce priveste forumul sau site-ul ca functionalitate sau continut.

Speram sa te simti bine în aceasta comunitate, sa facem schimb de experienta legata de marca Logan.
See more
See less

Discutii Amicale Despre Politica

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • 27 oct "Dan Barna: Toți parlamentarii USR vor vota Guvernul Orban, indiferent de nemulțumiri"
  28 oct "Nu ştiu nici dacă vom participa, probabil se va decide în partid, în CEx, dar eu cred că acest guvern trebuie învestit cât mai curând. Un om politic responsabil se gândeşte la ţara lui. A picat un guvern, trebuie învestit altul."

  Ce au in comun acesti domni? Ambii au dosare la DNA deschise in ultimele doua saptamani. Rezultatele dosarelor? Barna a tacut in campania electorala prezidentiala. A mai redus din pretentiile fata de PNL. Urmatoarele doua saptamani vor arata caderea din sondaje.

  Nu o spun doar eu. O spune si Tapalaga, ori daca o spune el, din tabara #, atunci este litera de lege:
  În concluzie, atmosfera în campania pentru prezidențiale arată în 2019 foarte diferit față de alți ani, ternă, fără emoții și pasiuni puternice la vedere. Klaus Iohannis nu vrea să intre în niciun fel de coliziune directă cu Dan Barna pentru a nu-l face mai important decât este. La rândul său, candidatul USR/PLUS a evitat până acum să-l atace frontal, preferând o luptă depersonalizată cu ”vechea clasă politică” sau cu Viorica Dăncilă, adversarul direct pentru turul doi. Dăncilă nu contează în campanie orice ar spune, cel mult mai comite o gafă bună de consemnat în antologia umorului involuntar.
  Se simte totuși o trepidație subterană care provoacă mici cutremure de suprafață: este rezultatul mașinațiunilor, al aranjamentelor de culise pentru a trimite în turul doi un candidat cât mai slab, pradă sigură pentru Klaus Iohannis. În fond, campania se desfășoară așa cum au trecut și primii cinci ani de mandat: în suspect de multă liniște, fără valuri, la minima rezistență.

  Comment


  • Sunt bucuros ca un copil pentru care a venit Craciunul asa cum si-l dorea.

   A fost publicat un sondaj desfasurat timp de aproape o luna de zile (20) efectuat de IMAS la solicitarea Europa FM. Cand am auzit asta, am ciulit urechile. Cu o saptamana inainte de alegerile europarlamentare, Europa FM a facut public un sondaj care prevestea succesul USR si dezastrul PSD. Nu l-am crezut, probabil putini l-au crezut. S-a produs cel mai exact, asa ca am fost interesat.
   Klaus Iohannis 45,7 %
   Mircea Diaconu 16,7 %
   Viorica Dancila 15,1 %
   Dan Barna 12,6 %
   Theodor Paleologu 6,9 %
   Se confirma si ceea ce spunea Basescu. Dan Barna pare iesit din cursa, cu fiecare saptamana scade, in primul rand scade aplombul lui electoral (stie cineva daca mai spune ceva, o fi racit...) si scade si intentia de vot in sondaje. Asa cum spuneam acum o saptamana, Paleologu nu transmite emotie. Si el poate fi considerat iesit complet si definitiv din cursa pentru turul 2. Va promiteam ca voi vota cu oricine de pe locul 3 cu scopul de a face turul 2 o alegere corecta, o alegere meritorie dintre Iohannis si altcineva. Mi s-a parut ca ar fi bine pentru poporul acesta sa poata alege si altceva decat intre doua rele. Dancila era acceptabila in rolul de #4-5 in stat, dupa Presedinte si sefii Camerelor (daca nu sunteti de acord cu aceasta afirmatie, va rog sa o comparati cu Turcan, ajunsa vicepremier). Ori aceasta ierarhie s-a schimbat in ultimele luni iar Dancila pare sa fie impinsa (in lipsa altor caractere puternice in PSD) mult prea in fata. Deci as fi votat si cu Barna, doar sa putem alege intre Iohannis si Barna. Asta pana acum trei saptamani, cazul Rise Project. Speram duminica sa il vad pe Diaconu pe locul 3 sa il pot vota. Ei bine, Craciunul a venit si Diaconu a explodat pe locul 2.

   V-am spus duminica trecuta ca m-au impresionat cele doua emisiuni facute de Mircea Diaconu la TV. A transmis multa emotie constructiva (nu destructiva precum Barna, care starneste sentimente de pus mana pe o bata si dat in cap cuiva, inamicului politic).

   Care sunt asteptarile mele de la Diaconu? Vaai.... saracutii Ponta coruptul, mitomanul si securistul ..... Tariceanu, fricosul, alunecosul.... nici nu stiu ce bulgare au pornit. Ar putea deveni mai mare decat ei si o sa ii inghita. Nu, nu pe plan politic. Vor ramane sa traga sfori acolo in zona de cateva procente. Interesul lui Ponta a fost clar. A vrut ca Dancila sa nu intre in turul 2 ca sa isi dea demisia si sa incerce o revenire in PSD ca sef. Interesul lui Tariceanu a fost similar, sa o faulteze pe Dancila care nu a vrut ca PSD sa il sprijine.

   Bulgarele va fi pe plan simbolistic si reprezentativ. Stiti faza cu domnitorul Cuza si ocaua prea mica? A deranjat mafia pietelor, a deranjat un baron local. Sunt sigur ca Mircea Diaconu, ajuns presedinte, va merge intr-o comunitate care se lupta cu o problema stresanta si va intra in primarie, la baronul local, in haine simple, de cetatean .... nu asa.... fudul ca hotul de case... si va pune presiunea milioanelor de voturi pe cei care ar putea (dar nu vor) sa rezolve problema locala. A spus asta in cele doua emisiuni, a spus ca rolul unui presedinte este altul. Va rog sa ii dati putina atentie lui Mircea Diaconu din partea voastra. Ar putea fi o sansa a noastra. Cu siguranta, ultima lui sansa. A spus-o exact cu cuvintele acestea.

   fudul.png


   Comment


   • Am cautat un interviu online. L-am gasit pe acesta dat presei scrie: https://www.bursa.ro/interviu-bursa-...tatul-22661836

    Reporter: Aţi vorbit despre trans-parenţă. Ce altă prioritate veţi avea, dacă veţi ajunge la Cotroceni?

    Mircea Diaconu: Mi se pare fundamentală depolitizarea instituţiilor publice, depolitizarea administrativă. De ani de zile s-a infestat organis-mul fiecărei profesii. Piramida profesională a fost infestată, de la nivel de conducere până la nivelul aflat cel mai jos, de oameni aduşi politic. Au ajuns cu numirile politice până la grădiniţă. Şi un director de grădiniţă trebuie să aibă trimitere de la partid să ocupe funcţia respectivă.

    Potenţialul nostru este uriaş, dar este blocat, ţinut pe loc de decizii demente, tembele, de interese obscure. Pentru că, din păcate, dacă mafia italiană există, iar statul se luptă cu ea, la noi mafia este statul. Statul nostru, în anumite prilejuri şi momente, şi-a făcut legi care să favorizeze sistemul funcţional mafiot. Şi dau un singur exemplu: legea Autorităţii Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor. Ea este făcută special pentru a fura infernal. Este făcută lege. Cine a făcut-o? Statul a făcut-o, gândindu-se clar ce face cu ea. Orice litigiu privind proprietăţile respective a fost tranşat în instanţă, care, înainte de a pronunţa hotărârea definitivă şi irevocabilă, a făcut şi o expertiză profesionistă prin care s-a stabilit valoarea acelui imobil. Aceasta este valoarea pe care Ministerul de Finanţe, adică Statul, o are de dat proprietarului de drept. Nu mai există post-expertiză. După justiţie, nu mai e nimic. Legea ANRP deschide aplicarea unei noi expertize, adică o reevaluare post-justiţie şi majorarea valorii imobilului respectiv. Valoarea res-pectivă, stabilită de instanţă, trebuie să rămână fixă şi trebuie actualizată cu indicele de inflaţie sau diferenţa de curs valutar. ANRP este o instituţie care excedează justiţiei. Aceasta este cheia sub care se fură, de neimaginat, pe terenuri, pe restituiri, etc. şi nu opreşte nimeni.

    Reporter: Este bine sau nu că Laura Codruţa Kovesi va fi şeful Parchetului European?

    Mircea Diaconu: Asta nu este o chestie europeană. Este personală, a doamnei. Doamna Kovesi s-a dus la Parchetul European pe spezele sale, pe faima sa europeană anticorupţie, dar nu este a României. S-a dus ca persoană fizică şi a depus un dosar. Dar, ca să fi fost asumată de Ro-mâ-nia, trebuia ca în interiorul meseriei lor să existe o selecţie, o dezbatere, o procedură, care o desemna pe dânsa din partea ţării acolo. Şi atunci şi-o asuma România. Eu îi urez succes doamnei Kovesi în viitoarea funcţie, chiar dacă unii m-au certat că nu am criticat alegerea ei ca şef al Parchetului European. Chiar dacă această doamnă a făcut toate eforturile să mă bage efectiv în puşcărie, eu nu voi spune nimic rău de dânsa. Abia aştept să vină clipa - şi va veni probabil - să beau o cafea cu doamna Kovesi şi să povestim amintiri.

    Comment


    • Sa ne readucem aminte din tenebrele anului 2009 si politica mizerabila a tarii.

     Cum va fi aleasa EBA: Cinci filiale PDL raporteaza in detaliu operatiunea Voturi pentru Elena Basescu
     de Attila Biro, Dan Tapalaga
     Vineri, 5 iunie 2009

     Din opt filiale PDL contactate de HotNews.ro, cinci au confirmat ca au pregatit listele cu cei zece votanti pentru EBA iar unele au furnizat numele si numerele de telefon ale militantilor care-si vor sacrifica duminica votul pentru mezina presedintelui in conditiile in care ultimul sondaj INSOMAR anunta egalitate in procente intre PSD si PD-L. Investigatia HotNews.ro a avut ca punct de plecare informatia potrivit careia PDL si-a instruit filialele sa asigure cate 10 voturi pe sectie de votare pentru a-i asigura candidatului independent Elena Basescu intrarea in Parlamentul European.
     Daca Diaconu nu se detaseaza de Dancila, am auzit teoria enuntata de Mircea Badea cum ca PDL/PNL va proceda la fel si acum, dand voturi catre Dancila pentru a o aduce in turul 2. Au mai procedat in felul acesta. Nu as putea crede teoria, insa, pentru ca se va afla iar costul electoral pentru PNL ar putea fi dincolo de orice imaginatie pentru alegerile locale/generale.

     https://www.hotnews.ro/stiri-politic...na-basescu.htm

     Comment


     • wow cata documentatie

      Comment


      • Cat se poate de serioasa este documentatia, potrivita cu evenimentele.

       Azi este o zi foarte serioasa, Romania este guvernata de liberali. Cu tot cu Citu in guvern. Si pregatind rectificarea bugetara. Potrivit legii, o rectificare bugetara mai poate fi data doar pana la 30 nov. Daca nu o fac acum, in urmatoarele doua saptamani, nu o vor mai face anul acesta.

       Si fiindca este o zi foarte serioasa, de sarbatoare a liberalilor si a suporterilor lor, sa vizualizam realitatea intr-o poza. Pe 28 oct, USR si PNL semnau un protocol prin care urmareau sa imbunatateasca mizerabila clasa politica, "fara penali", etc, etc. Stim temele principale ale USR. Cu o luna inainte, pe 30 sep 2019, cu ocazia vizitei candidatului lor la prezidentiale in Cluj, factorii de putere ai PNL s-au intalnit la ceea ce a fost numita "cina cea de taina". La ”Cina cea de taină” a liberalilor a participat și afaceristul clujean Călin Mitică, de altfel, un prieten bun cu Rareș Bogdan. La cina din Cluj au mai fost prezenți Adrian Oros, Ludovic Orban, Vasile Blaga, Robert Sighartău, Sorin Moldovan sau Gheorghe Falcă.
       https://gazetadecluj.ro/cina-cea-de-...a-liberalilor/
       4e8c0bd4-db52-4b05-95e5-53bdaee58143.jpg

       Pentru cine nu stie cine este Calin Mitica.... Un ticalos hot, un corupt, pentru care au existat toate dovezile din lume despre cum a furat CFR-ului zeci de milioane de dolari. A fost si arestat. A scapat intr-un final pentru ca instanta i-a anulat 161 de pagini de interceptari ilegale ale SRI. El este finantatorul liberalilor. Credeti ca s-a ascuns si isi vede de treaba? Nu, pare activ in politica. Practic cu el incearca USR sa "reformeze clasa politica" (de cate ori nu ati auzit aceasta voma de expresie?).
       https://romanialibera.ro/investigati...din-cfr-791019

       Caramitru Jr nu ii cruta pe liberali. Si nici pe suporterii lor.
       votantul PNL este chiar mai rural decât PSD, cu oameni aproape la fel de săraci și cu educatie aproape la fel de scăzută ca și PSD. Însă electoratul este mai tânăr.
       https://inpolitics.ro/verdictul-lui-..._18442887.html
       Iar azi presa care il monitorizeaza pe Caramitru sustine ca acesta ar fi scris pe pagina lui ca:
       ”La cei cu Iohannis e și mai greu. E ceva de genul - ÎL VOTĂM! De ce? Pentru ca face! Ce face? Nu știu sa răspundă. Zic - domne ne reprezintă. Cum? Nu știu să răspundă. Când încerci cu argumente logice - ies cu isterie și urlete. Nivel similar cu discuțiile cu PSD-iștii”.

       Dar, hei, putem sa ne gandim ca Barna se va lupta cu ei, cu ticalosii PSD = PNL = PDL, aceeasi mizerie. Corect? Probabil asa ganditi si voi. Ca Barna inca mai candideaza, el, cel pe care sincer, chiar vroiam sa il votez in turul I daca era pe locul 2-3. Dar, surpriza mare. Barna NU MAI CANDIDEAZA. Ceea ce voi arata acum pare desprins din comediile de doi lei. Dar nu este comedie. S-a petrecut acum doua zile. Dan Barna a fost invitat sambata la dezbaterea electorala la TVR1, la emisiunea Președinte DeVotat de la TVR1, produsă de echipa Romania9, conform ordinii stabilite cu partidele, candidații și staff-urile acestora, urmau să participe Bogdan Stanoevici și Dan Barna.

       Cristian Seidler [l-a inlocuit pe Barna]. Acesta a spus din primele minute ale emisiunii că Dan Barna „este într-un turneu în țară, știu că mâine va fi la Cluj, dis de dimineața, e probabil undeva prin zona Transilvaniei, nu putea sa ajungă la București în timp util și înapoi”.
       Stanoevici nu a ratat ocazia și l-a întrebat dacă tot el va merge și la DNA, în locul lui Dan Barna.

       În același timp, surpriză!Pe pagina lui Dan Barna o poză făcută chiar în timpul dezbaterii de la TVR1 si postată la 23.08, în care fruntașul userist apare la Teatru Național, împreună cu soția, „bucurându-se de o noapte liniștită”.
       IMG_6349.jpg

       Daca vi se pare incredibil atunci chiar este. Realitatea chiar bate filmul. Candidatul sperantelor multora a mers la TEATRU, la TNB, cand avea programata o DEZBATERE electorala cu o saptamana inainte de turul I. Vi se pare incredibil?
       Cititi in articolul de mai jos cateva reactii. Sau le puteti vedea chiar voi.
       "Marian Badea
       Dle Barna, la TVR1 la dezbatere in aceasta seara ati trimis un delegat ce a afirmat ca sunteti la Cluj si nu la teatru. Asa vreti sa castigati voturi?

       Daniela Ionescu
       Pai parca erati in Ardeal, asa v-a scutit substitutul dvs la TVR1 ! MInciuna, indiferenta, sictirul sunt bine implementate !

       Vlad Obogeanu
       Nimic despre non-combatul pe care îl faceți în această pseudocampanie electorală? Sau este și asta tot teatru?

       Aureliu Surulescu
       Parca erati la cluj si nu ati putut ajunge la tvr.
       Asa a spus sageata dvs. Dl. C. S.
       El va tine loc si de presedinte in cazul in care reusiti sa ajungeti in turul 2 si sa-l invingeti pe actualul presedinte?!
       Sa stim..."
       https://www.facebook.com/DanBarnaUSR...type=3&theater

       https://evz.ro/sloganul-lui-dan-barn...ru-prosti.html

       Comment


       • Radeam amar de cazul Barna. Amaraciunea unei semi-deziluzii (semi pentru mine, poate maxima pentru altii).
        In ultimele 48 de ore au aparut mai multe dezvaluiri care ar trebui sa il ingrijoreze pe Barna pentru libertatea lui. Ce prezidentiale ...

        #1) Sorina Matei a publicat faptul ca procuroarei de la DNA Alba i-a fost infirmata în întregime soluţia de clasare din 2018 în dosarul proiectelor lui Barna, a desființat-o în totalitate, a redeschis urmărirea penală şi a dispus reluarea urmăririi penale în dosar pentru că soluţia de clasare a Danusiei Boicean și Mihaelei Beschiu de la DNA Alba era NELEGALĂ.
        https://www.facebook.com/sorina.mate...69461889903252

        #2) RISE Project da lovitura celor din USR. Trebuie sa ne gandim chiar la auto-distrugerea acestui partid.... si impingerea lui la o fuziune cu PNL.
        În aprilie 2016, Cristian Ghinea devenea ministru al Fondurilor Europene, acestuia alăturându-se și Dan Barna în mai 2016 ca secretar de stat. În octombrie 2016, Ghinea anunța triumfal #MFELeaks, adică publicarea tuturor proiectelor și contractelor de achiziție din programele pe fonduri europene: acum o facem de bunăvoie, se numește un pas fără precedent spre transparență din partea unui guvern care e altfel decât cele de până acum: publicăm arhiva electronică a proiectelor europene. Cea pe care Comisia Europeană a cerut României să existe și nu înțeleg de ce nu a fost făcută / gândită să fie publică de la bun început.

        Astăzi, RISE Project ne arată cum această transparență era de fapt selectivă. Pentru proiectele gestionate de compania lui Dan Barna, DCG, toate achizițiile sunt anonimizate, deci nu putem vedea firmele către care s-au dus contractele din cele 3 proiecte
        http://www.romaniacurata.ro/ascuns-g...roiecte-barna/

        Ghinea a incercat sa ascunda niste urme. In proiectele conduse de Barna. Asta, oricat de USR-ist ar fi cineva, nu poate sa ii miroasa a bine.


        Hai sa va zic si ceva ce mi-a placut de la Diaconu: "Sa ne purtam ca o cetate".
        Last edited by gecmc94; 1 week ago.

        Comment


        • Cresteri de taxe

         Sa vedem reactia sociala, a Parlamentului. Este posibil sa fie inerta, din motive de "luna de miere" si sa nu se protesteze. Deci, va ramane cum ne spune ministrul muncii in prima zi de ministeriat. Acum nu se stie de unde se va creste contributia, deci este destul de probabil sa se creasca cu 3-5% contributiile sociale CAS. Iar mai mult ca sigur ca modul in care va fi impachetata informatia pentru ca ea sa fie acceptata este in felul urmator "sunt banii tai, nu ii ia nimeni, doar ii punem deoparte in Pilonul 2 ca se te ajute mai tarziu". Salariatii trebuie doar sa accepte un salariu net mai mic.

         Intenţia noastră este să creştem contribuţia la Pilonul II, a se înţelege că acest lucru nu micşorează cu nimic suma aferentă Pilonului I, pentru că istoric suma aceasta a fost acoperită de Bugetul de Stat, dar intenţia noastră este să încurajăm economiile pe durata activităţii profesionale la nivelul angajatorilor şi să-i determinăm pe aceştia să aibă o atitudine responsabilă cu privire la perioada din a doua parte a vieţii, adică să gândească planificat şi să-şi economisească fonduri astfel încât să beneficieze la pensie de veniturile pe care orice om civilizat are dreptul să le pretindă după ani de muncă", a afirmat Violeta Alexandru, în prima zi din mandatul său de ministru al Muncii.

         Ministrul Muncii nu a putut preciza atunci din ce surse intenţionează să crească contribuţiile la Pilonul II.
         https://www.agerpres.ro/economic-int...e-stat--397271

         Comment


         • Coana Veorica cea mare si tare (inteleapta) doar ce si-a asigurat slugile si dependentii ca ea si partidul vor castiga totul: alegerile prezidentiale, paralamentare si locale .... de anul trecut.

          Mai trist e ce a lasat mult iubitul partid in urma. Mai ales preafrumosul, preazambaretul si preaplinul de el Orlando. Si cand te gandesti ca au fost cativa si pe aici care laudau "maretele" realizari (duduie economia, lapte si miere, etc.) ale mascariciului.

          Comment


          • Asa este. Cativa aia de pe aici care sunt sanatosi la cap sunt si pe la BERD. Spre deosebire de liberalii buni de internat la psihiatrie. Nu stiu cine este mai dus cu capul. Aia care mint de la liberali sau cei care ii asculta si ii cred. Liberali ticalosi, economia DUDUIE.
           6 nov 2019
           Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD) a imbunatatit estimarea de crestere a economiei Romaniei in acest an cu 0,8 puncte procentuale, la 4%, mentionand ca avansul este sustinut in mare parte de consum,

           Potrivit estimarilor, economia Romaniei a accelerat de la un ritm deja solid de 4% in 2018 la 4,6% in prima jumatate a anului 2019. Consumul privat a avut cea mai mare contributie la aceasta crestere, sustinuta de o oferta limitata de angajati pe piata muncii, politica fiscala pro-ciclica, incluzand majorari de salarii in sectorul public, a pensiilor si a salariului minim, si un ritm crescut al creditelor de retail", potrivit raportului BERD.

           Banca mai arata ca rata somajului, de circa 4% in iunie 2019, este cea mai scazuta din ultimul deceniu, facand recrutarile dificile si conducand la cresterea salariilor.

           "Contributia investitiilor la crestere a fost la randul ei pozitiva, sustinuta de absorbtia mai mare a fondurilor UE si de creditele pentru companii", mai arata raportul.

           Comment


           • Vin taierile

            Sub o alta forma. Toti romanii vor fi fortati sa plateasca mai mult pe cheltuielile de baza: curent electric, gaze. Disponibilitatile financiare nete vor scadea. Banii se vor intoarce la stat prin pret si TVA dar si la privatii care vand utilitatile.

            „În acest moment, întreaga populație a României este subvenționată. Acest lucru trebuie să se oprească. Oamenii care au nevoie trebuie ajutați. De aceea acest concept al consumatorului vulnerabil trebuie definit. Ministerul Economiei nu poate să-l facă singur, va trebui să-l facă cu Ministerul Muncii și cu Ministerul Lucrărilor Publice și Administrației”, a spus Popescu, conform agenției de presă Mediafax.

            Comment


            • Exista si oameni care au crezut toate minciunile liberale si din trecut dar si din ultimele zile. Ludovic Orban a incalcat deja un articol din protocolul USR-PNL referitor la numirea comisarului european.
             • Eugen Tomac: Colegii de la USR au dreptate, Guvernul trebuia să-i consulte pentru postul de comisar european
             • Alianța USR-PLUS: Informarea despre desemnarea comisarului european nu poate fi considerată consultare cu USR/ Adina Vălean trebuie audiată în Parlamentul României Alianța USR PLUS a transmis, miercuri seară, că Dacian Cioloș a fost informat despre cele două propuneri ale României pentru funcția de comisar european, dar că acest lucru nu poate fi considerată o consultare în sensul în care a fost consimțit în acordul de susținere parlamentară semnat între Ludovic Orban și Dan Barna.
             • Cătălin Drulă, deputat USR: Domnul Orban s-a șters pe pantofi cu acordul politic și a trimis propunerea de comisar fără nicio consultare
             • Ludovic Orban: Practic, eram în ceasul al doisprezecelea și n-aveam altă soluție. Dar au existat consultări cu liderul Renew (Dacian Cioloș, n.red.)
             Ludovic Orban MINTE CUM RESPIRA. Tomac, Ciolos, Barna, Drula, cu totii il acuza ca MINTE. Eu tot spun de cativa ani ca Orban minte ca un mare nesimtit. Eh, incasati bah. Si scumpiri, si taxe si tot ce va spune Orban ca nu va veni. Pregatiti-va

             Comment


             • Taxa de prima inmatriculare revine.
              "Trebuie concepută ca o taxă de poluare și cuantumul ei să depindă de cantitatea de noxe. Formulele încercate au intrat în contradicție cu directivele UE. Ea poate fi gândită acum și ca un impozit pe proprietate. Anunțăm public formula când o avem. Dar decât să venim iar cu o taxă și să dăm banii înapoi, așteptăm până suntem siguri", a spus Ludovic Orban.
              Guvernele de prin 2008 nu au reusit, dupa foarte multe modificari, sa faca o taxa care sa indeplineasca cerinta Curtii Europene de Justitie. Cred ca din motive care tineau de protejarea intereselor industriilor locale, constructorii de masini si transportatorii. PSD-ul a renuntat sa o mai introduca.
              https://www.*******.ro/istorie-auto/...nia-33732.html

              Comment


              • Urletele de fericire de la sediul PNL, transmise la TV, atunci cand AEP a prezentat cifrele partiale la ora 23, m-au facut sa realizez ca miza importanta pentru ei era ca Dancila sa intre in turul 2.

               AEP: 17,310 sectii
               Iohannis: 2,715,563 voturi
               Dancila: 1,819,119 voturi
               Barna: 974,937 voturi

               Si diaspora voteaza Iohannis.

               Alegerile prezidentiale s-au terminat pentru mine. Felicitari votantilor lui Diaconu si Paleologu pentru stiu ei ce. Romania lor curata va continua sa existe in microinsulele lor.

               Mai interesante par declaratiile lui Isarescu care penalizeaza aberatiile si ticalosiile spuse de tifosul galben despre economie.
               ”Economia nu este nici în prăpastie, nici pe fundul prăpastiei, nici pe buza prăpastiei. Este într-o situație mai dificilă, pro ciclică, dar controlabilă”, a spus Mugur Isărescu.

               Comment


               • Barna nu merita sa între în turul 2,Veorica o surpriza neplăcută, păcat ca Paleologu nu s-a impus. Ar fi fost un adversar redutabil în turul 2 pentru Kiwi.

                Comment

                Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google