Announcement

Collapse
1 of 2 < >

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Loganclub.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Loganclub au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Loganclub nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Loganclub (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Loganclub(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
2 of 2 < >

***REGULAMENT***

Acest regulament a fost modificat la data de 19-11-2006.
Reguli privind utilizarea forumului LoganClub&ClubSandero

Motto: Se urmeaza, se respecta sau .. se cauta alt forum.

1. Principii generale

Forumul de fata a luat nastere din munca unor entuziasti, dornici de a crea o noua comunitate în Internet-ul românesc, existând atât asemanari cât si deosebiri fata de alte comunitati similare. Daca doresti sa te integrezi în aceasta comunitate, esti rugat sa parcurgi urmatoarele rânduri, pentru a nu aparea pe viitor neplaceri de nici un fel.

În continuare, dorim sa lamurim un principiu care guverneaza orice comunitate sau, mai general, orice site de pe Internet. Din momentul în care ai tastat adresa site-ului, ai intrat pe o proprietate privata, unde gazda are dreptul de baza al oricarei societati democrate, acela de a si-o administra dupa cum crede de cuviinta. Nu trebuie ca aceste cuvinte sa te sperie, nu am creat forumul doar pentru noi însine ci dorim sa formam o comunitate bazata pe oameni care respecta regulile noastre. De aceea trebuie sa stii ca, daca doresti sa te integrezi în aceasta comunitate, trebuie sa te supui regulilor de mai jos, ce au fost create de niste oameni, pentru niste oameni. Daca un principiu enuntat nu coincide cu un principiu de-al tau la care nu poti renunta, esti invitat, fara suparare, sa renunti frecventarea forumului, eventual sa-l frecventezi doar citindu-l si fara a interveni în nici un fel.

Sa lamurim acum cine sunt gazdele acestei comunitati:

Administratorii
a) Administratorii sunt persoanele care detin acest forum si se ocupa atat cu partea tehnica a sa cat si cu partea administrativa.
b) Statutul de administrator poate fi acordat doar in situatii speciale si doar la propunerea celorlalti administratori.
c) Administratorii au dreptul de a gestiona orice mesaj de pe acest forum si nu raspund in fata celorlalti membri pentru actiunile lor.

Moderatorii
a) Moderatorii sunt persoane care au dreptul de a gestiona mesajele celorlalti utilizatori ai forumului.
b) Moderatori se supun, ca oricare alt utilizator, acestui regulament si au grija ca el sa fie respectat.
c) Gestionarea mesajelor se face respectand prezentul regulament, abaterile grave sau repetate de la aceasta regula soldandu-se cu retragerea dreptului de a modera.
d) Functia de moderator nu implica privilegii ci responsabilitati. Functia de moderator implica posibilitatea de a edita, muta, sterge sau bloca mesajele celorlalti utilizatori.
e) Functia de moderator este propusa si acordata doar de catre administratori si nimeni nu poate interveni in privinta aceasta.
f) Moderatorilor li se poate retrage dreptul de moderare doar de catre administratori. Destituirea se poate face fara un motiv anume insa acesta actiune va fi comunicata.
g) Desi nu este necesar, moderatorii pot da explicatii pentru actiunile lor.
h) Este necesar ca moderatorii sa dea explicatii pentru actiunile lor atunci cand un utilizator cere expres acest lucru.

Super moderatorii au aceleasi drepturi ca si moderatorii, cu diferenta ca aria lor de acoperire este reprezentata de întreg forumul.

Orice membru poate obtine una din functiile de mai sus daca se remarca în mod pozitiv pe o perioada îndelungata si implicarea sa în forum este însemnata.

Nota: În mod implicit, dreptul de postare în cadrul tuturor sectiunilor forumului este restrictionat.

2. Reguli si recomandari

1. Forumul LoganClub&ClubSandero este deschis tuturor persoanelor, indiferent de nationalitate, sex, religie, clasa sociala etc. Totusi, cunoasterea foarte buna a limbii române scrise este obligatorie. Recomandam, de asemenea, cunoasterea limbii engleze la un nivel suficient pentru a întelege un text tehnic. Exprimarea scrisa este, prin definitie, mai complexa decât cea orala si, prin urmare, încearca sa te faci înteles prin ceea ce scrii. În unele contexte este indicata o exprimare cât mai apropiata de cea literara, în alte contexte mai relaxate se poate folosi si un limbaj familiar însa în ambele cazuri este foarte important sa fii înteles cât mai usor de catre ceilalti.

2. Pe lânga cunoasterea limbii, este necesara cunoasterea regulilor de baza ale limbajului scris (majoritatea valabile în orice limba), dupa cum urmeaza:
- scrierea cu înflorituri (k, sh, tz, y) este interzisa, cu exceptia cazurilor în care pot aparea confuzii;
- spatiu se lasa dupa si nu înainte de semnele de punctuatie; semne de punctuatie sunt considerate inclusiv semnele de exclamare si întrebare;
- nu se lasa spatiu dupa prima paranteza, nici înaintea celei de-a doua; se lasa, în schimb, înaintea primei paranteze;
- un singur semn de exclamare sau de întrebare este de cele mai multe ori suficient, trei semne sunt considerate maximul admis, un numar mai mare ducând la enervarea cititorului; desigur, uneori se impun si exceptii, important e ca exceptia sa nu devina regula;
- orice propozitie începe cu litera mare, orice nume propriu începe cu litera mare (acest punct este doar o recomandare);
- numarul punctelor de suspensie este trei, nu doua si nici mai mult de trei;
- scrierea cu diacritice este optionala;
- scrierea nejustificata cu majuscule, litere îngrosate, italice, subliniate, cu culori sau alte artificii este interzisa.
În general, tineti cont de faptul ca un post trebuie sa poata fi citit rapid.
Orice abatere de la regulile de mai sus îngreuneaza parcurgerea textului si enerveaza inutil cititorul. Cine doreste cu orice pret sa iasa în evidenta, o poate face în alt mod, nu "chinuind" ceilalti membri ai comunitatii.

3. Fiecare utilizator este identificat printr-un singur nume de utilizator (user). Înregistrarea sub alt nume a aceleiasi persoane se numeste "clona";
clonele sunt interzise. Daca ai uitat parola, exista o functie pentru recuperarea ei pe care esti rugat sa o folosesti sau, în cel mai rau caz, poti apela la un administrator care te va ajuta.

4. Nu jigni, nu declansa scandaluri (asa-zisele "flame-uri"). Faptul ca esti nervos, chiar daca ai dreptate, nu îti scuza comportamentul. Nu vor fi tolerati cei care se ascund în spatele anonimatului pentru a aduce jigniri sau injurii altor utilizatori sau unor institutii. Chiar daca sunt folosite stelute, "beep"-uri în loc de cuvintele explicite, acest lucru nu ajuta cu nimic pentru ca aici intentia conteaza.
Nu sunt acceptate discutiile explicite privind promovarea oricarui tip de activitate ilegala sau imorala (warez, pornografie, xenofobie, rasism etc).

5. Posturile monosilabice, care nu aduc nimic bun discutiei ("cool", "de acord", "super", "rulz", "vreau si eu d-ala") sunt interzise. Nu suntem pe un canal de IRC ci pe un forum, daca nu va puteti abtine cautati alte comunitati în care aceste lucruri sunt permise.

6. Posturile trebuie sa fie bazate pe argumente, nu pe opinii subiective.
Trebuie acordata mare grija discutiilor contradictorii, gen benzina vs diesel, unde subiectivitatea tinde sa depaseasca anumite limite.

7. Nu se ofera nici un fel de premiu celui care posteaza cit mai multe mesaje. Nu se face nici o diferentiere intre cei care posteaza mai des si cei care posteaza mai rar. In afara de citeva titulaturi care sint doar cu numele si nu confera nici un fel de alte facilitati nu se face nici o distinctie intre cei cu posturi multe si cei cu posturi putine. In concluzie, scrieti numai daca aveti ceva de spus.

8. Ne rezervam dreptul ca, dupa un numar variabil de posturi (ce de regula nu va fi mai mare de 10-20) sa retragem dreptul de a posta pentru userii care nu corespund cerintelor noastre. Faptul ca ai câteva categorii unde poti posta liber, nu înseamna ca poti sa te complaci în postura de membru si sa "poluezi" astfel discutiile fara a respecta regulamentul.

9. Înainte de a deschide un thread nou, este recomandat sa urmezi etapele descrise în continuare:
- apeleaza la functia Search a forumului pentru ca e posibil ca subiectul sa mai fi fost discutat;
- daca ai posibilitatea si rabdarea necesara, citeste mai multe discutii legate (chiar si vag) de subiectul pe care intentionezi sa-l deschizi; s-ar putea sa gasesti raspunsul în alta discutie, cu subiect aparent diferit de ceea ce cauti si care nu apare la cautare.

10. Daca te-ai decis sa deschizi un thread nou, ai grija ca titlul sau sa fie scris citet si sa reflecte pe cât posibil subiectul abordat. Asadar, titlul "Problema cu ambreiajul" este de preferat fata de "Am o problema".

11. Daca thread-ul se refera la o problema, ofera cât mai multe detalii despre aceasta si nu astepta ca ceilalti utilizatori sa-ti ceara detaliile. Spre exemplu, enunta de la început anul de frabricatie, motorul, codul motorului etc, facând referire inclusiv la componentele care nu-ti par importante, e mai bine sa oferi detalii în plus decât în minus.

12. Citeste, daca se poate, tot ce s-a discutat într-un anumit thread. Este scuzabil repetarea unei întrebari la care s-a raspuns în ce-a de-a saptea pagina din cele 40 dar este inacceptabil pentru un thread de 2-3 pagini.

13. Pentru ca ideea postului sa fie mai clara, poti apela la smilies, însa nu abuza de ei. Ca si semnele de exclamare, folosirea lor repetata si în numar mare deranjeaza.

14. Butonul Quote ("citat") ajuta în momentul în care se doreste citarea unui pasaj din alt post (propriu sau apartinând altcuiva), pentru a face referire la el. Acest lucru are sens doar daca acel post nu este chiar ultimul, în caz contrar acesta se va repeta în mod inutil.

15. Daca doresti sa editezi (modifici) un post, ai la dispozitie o ora( pentru aceasta. Totusi, daca dupa acel post exista interventii ale altor utilizatori, iar prin modificare sensul postului tau este schimbat total, acea succesiune de posturi nu va mai avea nici un înteles. Este, asadar, interzisa aceasta practica.

16. Remarcile "paternale" sunt acele remarci facute de catre utilizatorii obisnuiti care se erijeaza în "conducatorul absolut", fara a avea acest drept. Nu trebuie uitat faptul ca cei desemnati sa faca ordine sunt moderatorii. Cel mult, se va acorda acest drept membrilor de valoare si cu vechime.

17. Scandalurile pornite împotriva unor dealeri/service-uri sunt interzise.
Daca o firma te-a nemultumit si doresti sa pornesti o discutie pe aceasta tema, trebuie sa o faci civilizat, cu argumente solide (mergând pâna la prezentarea de documente doveditoare, în caz ca ti se cere acest lucru). Chiar si faptul ca firma respectiva are o atitudine reprobabila nu justifica un comportament jignitor la adresa ei.

18. Anunturile publicitare trebuie însotite de detalii complete, incluzând pretul, modalitatea de contact, eventual specificatiile complete ale produsului si/sau imaginea sa. Titlul thread-ului trebuie sa specifice explicit actiunea de cumparare/vânzare si produsul (produsele) în cauza. Sunt interzise comentariile pe marginea unui produs, nu iti convine pretul/starea lui, nu te obliga nimeni sa-l cumperi.
Nu se permite "UP" la mai putin de 24 de ore.

19. Semnatura este un text optional ce va fi atasat fiecarui post, la sfârsitul acestuia. Nu se accepta semnaturi lungi (maxim 3 linii). Introducerea unui link spre un alt site este permisa numai cu agrementul moderatorilor forumului. Se accepta imagini in semnatura la dimensiunea maxima de 150 x 15 pixel. Orice depasire a acestei dimensiuni poate fi sanctionata cu un warning. Moderatorii au dreptul de a edita semnatura fara o instiintare prealabila a userului.

20. Daca nu poti sau nu doresti sa respecti acest regulament, singura solutie consta în încetarea participarii la acest forum. În caz contrar, vom fi nevoiti sa luam toate masurile necesare pentru ca forumul LoganClub&ClubSandero sa-si desfasoare existenta în bune conditii, incluzând interzicerea dreptului de a mai posta (ban-area), temporara sau pe termen nelimitat. Încetarea activitatii pe forum se face "ca atare", fara a fi întreprinsa nici o actiune din partea nimanui. Asadar, nu cere sa-ti fie sters user-ul, nu-ti sterge propriile posturi, nu scrie posturi kilometrice pline de acuze la adresa administratiei, nici aici si nici pe alte forumuri. Cu alte cuvinte încearca sa parases,ti decent comunitatea iar membrii acesteia sa-si aduca aminte cu placere de activitatea ta.

21. Administratorii si moderatorii forumului vor avea intotdeauna ultimul cuvint si nu sint obligati sa dea explicatii. Este frumos din partea lor atunci cind se explica dar de cele mai multe ori, explicarea fiecarui gest in parte ar necesita mult prea mult timp - iar timpul este un material pretios, cel putin pentru noi. Daca cineva se simte cu totul si cu totul nedreptatit sau abuzat este rugat sa trimita un email administratorilor forumului si va fi tratat cu toata atentia cuvenita.

22. Ultima si cea mai importanta dar oarecum evaziva regula - se recomanda mentinerea discutiilor in cadrul obiectivului principal al acestui forum - MASINILE Logan- vor fi descurajate in mare masura discutiile total pe dinafara. Se admit exceptii in cazul unor subiecte de interes pentru toata lumea - care sint acestea - ramine a se stabili de catre moderatorul forumului in cauza, la fata locului.
23.La sectiunea "My ride" nu se accepta comentarii inutile de genul "Sa o stapanesti sanatos" , "sa-ti traiasca masina" , "multi kilometrii" etc.
Rugam sa va rezumati strict la intrebari si comentarii legate de masina
24.A se completa Locatia corecta la profil.
Concluzii

Nu trebuie sa consideri aceste reguli ca fiind îndreptate împotriva ta. Nu sunt decât niste masuri menite sa creeze un forum de calitate.Din pacate, experienta a demonstrat ca, daca se porneste de la premisa ca noul-venit sa aiba drepturi egale cu membrii vechi, forumul a suferit o scadere drastica de calitate, aceasta pe lânga necesitatea unei munci titanice din partea moderatorilor pentru a se mentine ordinea. De aceea am adoptat masurile de mai sus care presupun, pentru membrii de valoare, un mic efort în primele zile de la înscriere. Speram ca acest efort sa fie din plin meritat.

Se accepta sugestii de imbunatatire (si e chiar recomandat sa o faceti fiind in interesul vostru) atat in ceea ce priveste prezentul regulament cat si in ceea ce priveste forumul sau site-ul ca functionalitate sau continut.

Speram sa te simti bine în aceasta comunitate, sa facem schimb de experienta legata de marca Logan.
See more
See less

Discutii Amicale Despre Politica

Collapse
X
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Vad ca te intereseaza in mod specific situatia medicamentelor. Mi se pare normal. Ai un timp limitat sa te informezi, ti-au zornait niste tonomate la TV sau in presa niste cuvinte cheie si gata, ti-au declansat reflexele. Eu nu am urmarit subiectul insa o desfasurare temporala ar ajuta intelegerea.
  https://www.libertatea.ro/opinii/jur...icelor-2672800
  https://www.libertatea.ro/stiri/criz...cancer-2671447

  10 iun 2019: Comisia de Oncohematologie pediatrică a Ministerului Sănătăţii face un raport in care se arata motivele pentru care lipsesc anumite medicamente.
  Citez: "lipsa produselor in ofertele depuse in sistemul de achizitie publica - CEL MAI FRECVENT".

  11 iun 2019: Ministerul cere cantitatile necesare. Comisia nu are raspunsul complet. Ministerul Sănătăţii a solicitat Direcţiilor de Sănătate Publică să ceară unităţilor sanitare din subordine un estimat al necesarului de citostatice pentru 3, respectiv 12 luni. Nu se pot demara achizitii fara a se sti cantitatile necesare.

  20 iun 2019: Declaratia Sorinei Pintea cum ca medicii nu au apelat la Minister pentru calea exceptionala de achizitie. "medicul curant poate să informeze, conform procedurii, Ministerul Sănătății, care poate aduce acele medicamente pe autorizații de nevoi speciale, adică la alt preț, în alte condiții decât cele normale"

  Daca citim detalii despre Comisia si raportul ei, aflam chestiuni.
  Deci, în noiembrie 2018, Ministrul Sănătății Sorina Pintea știa că din secțiile de oncopediatrie lipsesc citostatice. Astăzi, din secția de oncopediatrie de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova, unde lucrează mama, oncopediatrul Polixenia Stancu, lipsesc următoarele medicamente: Asparaginază, Cytosar, Lanvis, Dactinomicină, Ciclofosfamidă, Uromitexan, Vinblastină și Bleomicin. Nu o să găsiți aceste medicamente pe lista din documentul oficial emis de Comisia de Oncohematologie pediatrică a Ministerului Sănătăţii Pentru că mama n-a fost invitată la întâlnirea convocată de Monica Dragomir, şefa comisiei de oncologie pediatrică a Ministerului Sănătății. După ce a aflat din presă despre acest document, mamei i s-a spus să trimită lista cu medicamentele care-i lipsesc. În prezent, mama are Asparaginază, Cytosar, Lanvis, Dactinomicină, Ciclofosfamidă, Uromitexan, Vinblastină și Bleomicin pentru că niște oameni de bine au donat și au ajutat-o să le cumpere. Dacă acești oameni nu ar exista, cei 15 copii care sunt internați acum în secția mamei mele ar muri.
  Oh, daca incearca acum cineva sa dea vina pe Monica Dragomir, sefa comisiei si sefa sectiei de oncologie pediatrica... nu as merge acolo. Este sefa sectiei din 2006 si pare destul de competenta. Comisia de oncohematologie a fost creata in dec 2016 prin OMS nr. 1355/2016 (M. Of. nr. 992 din 9 decembrie 2016).
  http://www.iob.ro/images/Continut/Do...r-RO_final.pdf
  https://legeaz.net/monitorul-oficial...pecialitate-ms

  Deci guvernul Ciolos a creat aceste comisii din Min Sanatatii. Iar comisia de oncohematologie pediatrica poate fi gasita in acel act oficial.

  Bun, deci o comisie creata de Ciolos si de Vlad Voiculescu, ministrul tehnocrat, are o problema in estimarea medicamentelor. Esti multumit pana acum cu analiza acestui subiect, Seba? Sa trecem insa la politici. Despre ce este vorba in povestea medicamentelor. Tine-te bine.

  Am ingrosat mai sus "cel mai frecvent" motiv este lipsa ofertelor. Adica, distribuitorii de medicamente din afara nu vin sa ofere medicamentele la preturile impuse de Romania.
  https://media.hotnews.ro/media_serve...te-romania.pdf
  Acesta este un document creat de Institutul de Politici Publice. Scrie lucruri fenomenale acolo. Un manager de distribuitor de medicamente spune "Am avut un produs al cărui preț în România era puțin peste 2 euro cutia și care era revândut în afară cu 24 de euro. Ce credeți că s-a întâmplat cu el?"
  Dumitru Lupuleasa, Colegiul Farmaciștilor, "Exportul paralel al câtorva flacoane de medicamente asigură unei farmacii banii pentru plata chiriei sediului pe o lună."
  Vasile Barbu, Asociația Națională pentru Protecția Pacienților "Din 2008 s-a mers pe o politică de preț greșită, să avem cel mai mic preț, nu să punem în prim-plan accesul pacienților la medicamente. Scopul sistemului de sănătate este să asigure accesul pacienților la tratament, nu să facă
  economie.
  Dacian Cioloș fost Prim Ministru "Pacienții români nu vor găsi pe piață unele medicamente tocmai pentru că sunt ieftine, iar unii "băieți deștepți" vor face bani pe seama "patriotismului" de fațadă al unor decidenți.

  Ba chiar avem si un grafic care ne arata desfasurarea in timp a acestui razboi al statului cu marile companii farmaceutice. In final, despre ce este vorba in acest subiect? Despre cati bani se platesc marilor companii farmaceutice. Te poti uita acolo. Sunt fiole care costa mii de dolari bucata. Ce ne spune Ciolos? Ca preturile actuale de pe lista Ministerului Sanatatii din Romania sunt "prea mici". Ei bine, eu cred ca este imposibil ca aceste preturi sa fie sub pretul de productie. Dar nu ofera profitul generos pe care il doresc fabricantii si distribuitorii iar Ciolos nu are chef de lupta cu multinationalele, le da tot ce vor. Iar acestia nu vin cu oferte de vanzare a acestor medicamente la preturile cerute de minister. Asa ca distribuitorii asteapta momente precum acesta de "lipsa" a medicamentelor cand ministerul apeleaza la o alta procedura de achizitie si cumpara cu preturi mai mari. Cineva s-ar putea gandi ca anumiti medici/sefi sunt motivati de catre distribuitori sa amane cat pot raportarea absentei unor medicamente pana cand situatia devine grava si ajunge in presa, pentru ca atunci Ministerul este presat de opinia publica sa scoata mai multi bani din buzunar sa cumpere medicamente.

  In loc de concluzie, s-ar putea intelege ca tehnocratii lui Ciolos vor sa construiasa spitalele regionale (precum cel din Iasi) la costuri de 4000 euro/mp, apropiat de costul din Norvegia. La fel, Ciolos si tehnocratii lui vor sa mareasca pretul reglementat al medicamentelor. Foarte frumos. Despre asta este vorba in acest razboi mediatic. Cum sa facem bani.
  Last edited by gecmc94; 3 weeks ago.

  Comment


  • PS. Inca o data cer, sa vina liberalii sa faca treaba asa cum stiu ei: taieri, impozite pentru IT-isti, concedieri, bani multi platiti catre partenerii europeni.

   Comment


   • https://www.zf.ro/opinii/lacrimile-d...neral-18178782

    Despre mina de aur gasita de Firea in bugetul capitalei. Nu, nu Dragnea este de vina.
    Iar acum trebuie să taie. Nu taie practic din ce i-a luat guvernul, ci din ceea ce nu a avut niciodată, adică diferenţa de la 4,2 mld. lei care a fost maximum de venituri ale Muncipaităţii în toată istoria ei, la fantezia de 6,7 miliarde de lei pe care a trecut-o în buget. Bani pe care, pe hârtie, i-a impărţit desigur – ia şi tu Teatru Evreiesc, ia şi tu, ia şi tu. Acuma cică nu i-a dat guvernul! Chiar dacă guvernul nu-i tăia nimic, nu avea cum să ajungă la venituri mai mari de 4,2 miliarde de lei, iar diferenţa până la 6,7 mld. lei tot trebuia tăiată la rectificări.

    De ce se întâmplă asta? Pentru că fraierii plătesc îndeobşte blana ursului din pădure. Dacă bugetul ar fi riguros – să zicem o lege care să nu permită administraţiei locale un proiect de buget mai mare decât creşterea economică prognozată -, atunci nu ar mai putea exista chermeze, baluri, pomeni. Pentru că ar fi jenant să spui că nu ai bani pentru spitale pentru că trebuie să organizezi Moşi Crăciuni. Aşa, cu 6,7 mld. lei pe hârtie, eh, e berechet pentru toţi. Iar după ce ai terminat cu chermeza, iar spitalele nu au căldură, strângi din umeri: nu mi-a dat Dragnea că mă urăşte!

    Asta-i povestea simplă a primăriţei Firea. Pe care ar trebui să o spună chiar ea. Restul e bagabonţeală politico-financiară.

    Comment


    • Mda, Daddy a fost baiat de baiat. A taiat banii de la toate primariile ca se subtia cascavalul tovarasilor de drum (aproape am uitat si de Teldrum).
     Tot el cu ultima suflare o propunea pe Stirea la prezidentiale, asta dupa ce a balacarit-o in fel si chip.
     Cleptomanul tot prost a plecat din functie (desi mai trage si acum cateva sforicele) si tot asa va pleca si din viata.

     Despre venirea la putere a liberalilor: si acum sunt niste "liberali" de duzina la guvernare. Ar fi si varianta sa ramana tot astia impreuna cu ciumatii. Asa vor termina cele 9 spitale promise, plus autostrazile, vor mari iar salariile si pensiile nesimtite, vor reforma pentru a enspea oara invatamantul, vor ucide cormoranii, vor creste numarul de dependenti si asistati sociali (votantii de baza), vor baga cultura (iarasi imi aduc aminte si de Ivascu) in duba, etc. Vor face studii peste studii fara sa finalizeze nimic, doar si "pretenasii" trebuie sa manance o paine. Ce ne-am face fara sleahta asta ce gandeste doar la propriul burdihan?

     Intre timp sectia aia speciala a lui Daddy le-a luat procurorilor obiectul muncii si l-a scapat pe Sebastian Ghita de un dosar. Tovarasul de nadejde la nevoie se cunoaste. Ca tot se vorbea de baietii cu ochi albastrii.

     PS: Ce bine e fara Draknea . A ramas doar prostuta de Vasilica pentru amuzament.

     Comment


     • Cleptomanul de la Cotroceni nu ti se pare baiat de baiat? Ajuns prin frauda posesor de case ale sasilor plecati?
      Ajuns si prin frauda la Cotroceni?
      Fostul presedinte al CJ Caras-Severin, Sorin Frunzaverde (PNL), a fost condamnat definitiv la doi ani de inchisoare cu suspendare pentru folosire a influentei in dosarul voturilor pentru Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale din 2014.

      Magistratii Curtii de Apel Timisoara au decis, miercuri, mentinerea sentintei date in ianuarie de Tribunalul Caras-Severin, care il condamnase pe Sorin Frunzaverde pentru folosirea influentei in vederea obtinerii unui folos necuvenit, fapta prevazuta si pedepsita de art. 13 din Legea nr.78/2000, la doi ani de inchisoare cu suspendarea executarii pedepsei pe durata unui termen de incercare de patru ani. Sentinta magistratilor Curtii de Apel Timisoara este definitiva.

      Comment


      • Pai Klaus ne-a scapat de un alt psihopat: Mickey Mouse.O fi sasul asa cum o fi (valabil si pentru cei din actuala opozitie) dar nu pot fi mai rai decat ciumatii.
       Despre fraudarea alegerilor cred ca nimeni nu ii poate intrece pe imbuibatii rosiatici. Sunt campioni la voturi prin cimitire, azil, spitale de nebuni, buletine pierdute, traseism electoral,etc.

       Interesant ce spune Mitraliera asta:
       În loc să dăm amnistia și grațierea în 2017 și să realizăm dreptatea până la capăt, pentru care ne-au votat românii, am stat într-un scandal pe temele justiției doi ani și jumătate; prin aceste lucruri am pierdut aproape un milion de voturi”, susține Rădulescu.
       El adaugă că un alt motiv pentru scorul slab al PSD la alegerile europarlamentare a fost „nepriceperea” de a alege „echipe de profesioniști în comunicare și manipulare pe Facebook”.
       Bai, pesedeii au ajuns rau de tot daca Radulescu sau Codrin Stefanescu fac "ideologia" partidului. Astia nici macar nu stiu sa socoteasca, ce sa inteleaga ei ca in afara de dependentii de partid nimeni nu voteaza cu ei. S-au dus vremurile cu comunistii emanati din convingere. Acum orice om care mai gandeste cat de cat nu va pune stampila pe zapacitii astia.
       Iar asta cu profesionisti in manipulare suna cunoscut. Tovarasii trebuie sa combata.

       Pentru prezidentiale se zvoneste ca Orlando ar fi acum in carti.
       Last edited by Gil26; 3 weeks ago.

       Comment


       • Ca nu a ajuns Ponta presedinte este un lucru bun pentru ca ar fi avut de gand sa aduca chiar SRI la guvernare, pe Maior, chiar daca Iohannis este mai cleptoman decat Basescu si Ponta la un loc. Insa este foarte sigur ca liberalii au furat la alegerile din 2009 cat PSD in doua randuri de alegeri. Si, spune ICCJ, au furat si in 2014. Nu poate nimeni nega o decizie a ICCJ care a condamnat un liberal pentru fraude electorale.

        Daca ne uitam la furtul banilor, vedem pe https://maricorupti.ro/statistici aceeasi statistica. PNL+PDL = 25 de mari corupti. PSD doar 19.
        Eu zic sa nu ne mai mintim. Liberalii sunt chiar usor mai rai, mai corupti si mai ticalosi decat PSD-ul. Trebuie sa excludem perioada post FSN pentru ca multi dintre coruptii liberalilor au plecat tot din FSN. In perioada PDL/PNL/PSD, clar liberalii de astazi sunt campionii coruptiei.

        Imi place foarte mult cand opozitia gaseste tinta in PSD pe unii excentrici cum sunt Radulescu sau Stefanescu. Si ii identifica cu doctrina partidului, lucru cu care ei nu s-au ocupat niciodata. Sunt mereu elemente de linia a doua, poate chiar a treia in partid. A fi purtator de cuvant nu inseamna ca faci doctrina. Pe aia o propun altii. Ca de exemplu, Oana Bogdan, "roata motrice" a PLUS (zice Ciolos).

        Vestea proastă e că ne confruntăm cu o criză de sistem: modelul bazat pe creștere economică infinită pe o planetă cu resurse finite și-a atins limita” a scris pe Facebook, de Ziua Mediului, Bogdan, despre care Dacian Cioloș spus în trecut că ”a fost și este roata motrice în jurul căreia s-a construit echipa executivă care a dat formă și substanță proiectului politic RO+ devenit, mai apoi, PLUS”.

        ”Vestea bună e că un model bazat pe creșterea stării de bine a oamenilor mai degrabă decât pe productivitate și creștere economică (ce deseori nu se reflectă în calitatea vieții) este posibil, dar doar dacă există #voință #politică. Programul politic al PLUS este construit în sensul acesta. Dar mai vorbim noi despre asta...”, mai notează Oana Maria Bogdan
        Deci, ce ne spune Oana Bogdan? Ca modelul de crestere economica este depasit (el fiind consumator de resurse ale planetei). Si ca tot ce conteaza este sa ne simtim bine cu ceea ce avem deja. Tare. Taaaare. Foarte tare. Ai auzit Gil? Sa fii multumit cu ce ai avut acum 2 ani. Ca vin liberalii si taie ce a dat PSD. Iar apoi vine Ciolos si o sa te faca sa te simti bine cu ce ai deja. Cresterea economica este naspa.

        Nu ma intereseaza bursa zvonurilor din pre-campanie, Iohannis seful galaxiei si alte rahaturi. Sunt intoxicari de multe ori gandite pentru manipularea candidatilor. Intre Iohannis si Barna eu aleg Barna. Nu un hot de case cleptoman si mitoman.

        Comment


        • Cine mai crede ca doctrina pesedeului se face prin linia a treia? Cand a fost asta vreodata? Acum tot "vocalii" astia trag sforile. De fapt sunt dispus sa invat si eu (asta daca poate sa explice cineva) care ar fi doctrina asta actuala a frumosului partid. Programul de guvernare il stiu asa ca sper sa nu se amestece borcanele.
         Iar marele ideolog e pe la mititica acum. Asta ce se credea un Erdogan, Orban sau un mic Putin si visa in sevrajul sau la un regim totalitar dragnist. Descultul din Teleorman ce a profitat de conjunctura si s-a cocotat in functii apoi a impartit ciolane. Ala ce credea ca are genunchii tari pentru oricine (si ca sa demonstreze asta si-a tras si pitipoanca tanara).
         Tu chiar crezi ca un "doctrinar" din linia a treia avea vreun cuvant in fata PreaMaritului? Pe aia din linia a doua a avut grija emanatul sa ii elimine si sa puna pupincuristii lui. Astia care acum incearca sa mai vasleasca la corabia ce se scufunda in speranta ca fostul capitan se va intoarce pe vas. Dar mitul Invincibilului s-a spulberat si a iesit la iveala josnicia lui. Greu sa mai poata sa carmuiasca, cel mult sa grabeasca scufundarea.

         Si despre sfidarea tipic dragnista-pesedista. Tot un purtator de cuvant, Alin Serbanescu de la CNADR sau cum s-o mai numi acum. Da cu tifla la toti, stie ca scaunul sefului (si implicit al lui) este asigurat politic. De curand tipa sus si tare ca lucrarile de reparatie la A2 sunt realizari marete. Ca se fac in iunie si in plin sezon, ca soferii plangeau de prin primavara ca isi rup masinile, nu conteaza. Doar banii trebuie sa circule. Bine macar ca sefuletul le-a oprit. Dar cioculet ala tot dai si lupta. Uita ca si marele barosan a facut pipi contra vantului si s-a cam udat (ma rog racorit).

         Comment


         • Originally posted by Gil26 View Post

          Intre timp sectia aia speciala a lui Daddy le-a luat procurorilor obiectul muncii si l-a scapat pe Sebastian Ghita de un dosar. Tovarasul de nadejde la nevoie se cunoaste. Ca tot se vorbea de baietii cu ochi albastrii.
          Faci un mare deserviciu justitiei lasandu-te prada dezinformarii si manipularii. Ca procurorii fac abuzuri nu mai este niciun secret. S-a vazut acum cateva zile in cazul fetitei rapite de procurorul de caz din casa in care traia de 8 ani alaturi de asistentii maternali pe post de parinti si o fetita ca o sora.

          Sa recapitulam situatia din conflictul DNA-SIIJ.
          https://www.g4media.ro/breaking-seba...-coruptie.html
          Ai aici mai multe detalii.
          La fond Ghita a fost achitat dupa ce cei 3 judecatorii au eliminat "probe" adunate de DNA printr-o metoda "neloiala".... adica ...
          martorul cu identitate protejată Aurel Diaconescu, care este una și aceeași persoană cu martorul Răzvan Alexe, arată în declarația sa că știe că Răzvan Alexe primea informații de la niște prieteni de-ai lui Sebastian Ghiță despre conținutul unui dosar instrumentat la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploiești în care Alexe era vizat.

          Cât de legal sau loial este acest procedeu de a obține probatorii ar fi trebuit însă să stabilească Completul de 5 judecători al ICCJ.
          Adica dovada procurorilor era ca eu, sub numele Ionescu, declaram ca am fost martor ca eu, ca persoana reala Popescu, am primit mita. Deci Ionescu (eu) vazuse ca Popescu (eu) primise mita. Abuz al procurorului considerat asa de judecatori. Vorbim despre dosarul lui Ghita instrumentat de legendarii Portocala si Onea, niste penali, infractori cu toate actele.

          In ce a constat razboiul comunicatelor? DNA ascunde adevarul si nu spune public ca a refuzat sa colaboreze cu SIIJ. Desi a depus apeluri la deciziile judecatorilor, a refuzat sa predea rationamentele juridice ale acelor apeluri catre SIIJ pe motiv ca nu mai are dreptul legal sa mearga in instanta si sa sustina cauzele. Nimeni nu le ceruse asta ci SIIJ le ceruse argumentele din spatele cererilor de apel ca sa fie studiate de procurorii SIIJ. DNA a zis ca nu le da catre SIIJ si sa se descurce singuri.
          https://www.stiripesurse.ro/document...a_1360260.html
          Scrie asa in memoriul DNA:
          Sectia de investigare a infractiunilor din justitie ... urmeaza sa aprecieze si asupra caii de atac declarate in prezenta cauza, daca se impune o eventuala retragere sau mentinere si, pe care de consecinta, MOTIVAREA acesteia.
          Precizam ca la declararea caii de atac, DNA a avut in vedere cuantumul pedepsei aplicate si modalitatea de individualizare a acesteia, in raport de gravitatea infractiunii savarsite de inculpata.
          In acest context, revine Sectiei de investigare a infractiunilor din justitie sa aprecieze daca se impune o eventuala retragere sau mentinere a caii de atac si, pe cale de consecinta, motivarea acesteia.
          Motivarea cailor de atac ordinare in aceste cauze este o chestiune ce presupune exercitarea atributiilor judiciare, atributii pe care asa cum am aratat mai sus procurorii DNA nu le mai pot exercita, avand in vedere legislatia in vigoare.
          Fata de cele ce preced, este contrat dispozitiilor legale ca procurorii DNA, desi nu mai au competenta functionala si nici posibilitatea de a exercita atributii judiciare de alta natura in aceste cauze, SA MOTIVEZE caile de atac

          Comment


          • Am inteles. Deci Ghita e un nevinovat, o victima. Nici usturoi nu a mancat.
           La fel si Valcov ala proaspat "spalat"acum. Si multi altii din sleahta PreaCuratului, care la fel ca Isus s-a sacrificat pentru ei.

           Comment


           • Ghita este vinovat, este si corupt, este si securist. A facut bani pentru serviciile secrete romanesti care si-au finantat astfel operatiunile specifice.
            Dar doar intr-un stat totalitar se inventeaza probe pentru a baga pe cineva la puscarie. Nu unul de drept. Stat de drept este unul unde domneste legea.
            Gil, cand o sa pricepi tu ca justitia pe care o cautati voi in piata, cu furci si topoare, nu este stat de drept ci doar razbunari politice? Tu ar trebui sa fii manios si sa urli de furie ca DNA condusa de Kovesi a tolerat golani si penali in functii de magistrati-procurori pentru a rezolva dispute intre securisti, pentru a-l rezolva pe Ghita care avea dispute cu "sistemul" (statul paralel). Procurorii DNA sunt cei care l-au scapat pe Ghita.

            „Cel mai bun mod pentru a arăta ce înseamnă domnia legii (rule of law) pentru noi, în fiecare zi, este să ne reamintim ce se întâmplă atunci când nu există aceasta.” - Dwight D. Eisenhower

            Un rege care se ghidează după reguli este de preferat unui conducător care uzează de putere discreționar?

            Organizația World Justice Project stabilește patru criterii fundamentale pentru rule of law.
            • Accesibil, impațial
            Justiția este necesar să fie competentă, să acționeze după principii etice.
            https://www.euractiv.ro/edu-just-rul...5-puncte-12071

            Comment


            • Sa comentam si subiectul fierbinte al adoptiei cu probleme din Baia de Arama.

             1) Comportamentul procurorului este abuziv, prin nerespectarea Codului Civil. Plangerea penala facuta de parintii adoptivi care a dus la prezenta mascatilor si a procurorului este o tactica abuziva inspirata probabil de procuror ... am mai vazut scheme din acestea prin dosarele politice. Exista multe mecanisme in lege care protejau copilul si favorizau familia curenta.... insa....

             2) Comportamentul managerului de caz (de adoptie) si lipsa de tact si negociere a serviciului social care se ocupa cu adoptiile este penibil si caz de incompetenta groaznica. Acestia sunt la originea scandalului si ar trebui sanctionati. Daca au luat si spaga, sa ajunga in puscarie. Daca au fost influentati de vreun serviciu de la ambasada americana, sa faca puscarie pentru trafic de influenta.

             3) Daca managerul de caz ar fi fost mai competent psiho-pedagogic si ar fi fost mai diplomat, ar fi reusit sa comunice cu familia de asistenti maternali si sa le explice realitatea cruda a Romaniei. Un copil rrom are prea putine sanse in Baia de Arama din Romania. Discriminarea etnica este inca foarte solida si doar cateva exceptii au reusit sa sparga barierele. Da, obiectiv privind lucrurile, in familia bogata a romanilor americanizati si in America unde multi cetateni de culoare au cariere respectabile, ba chiar de presedinte, copilul rrom ar avea mai multe sanse. Din pacate, romanii care au lucrat la caz, incepand de la cei din serviciul de adoptii care nu au negociat viitorul copilului cu parintii actuali, si pana la procuroarea abuziva, au stricat totul. Ca asa-i in Romania. Asa au stricat procurorii si procesul lui Ghita de care vorbeam anterior.

             Comment


             • din cate am auzit, familia fetitei , "mama" nu prea mai avea dreptul de cativa ani de a tine fetita si una din indatoririle ei era sa pregateasca psihic copilul pt adoptia ce urma sa vina odata si-odata. pe de alta parte, tot din zvonuri, procuroarea e ceva prietena cu judecatorul care a dat sentinta de adoptie. tot la zvonuri as baga si faptul ca noua familie a luat copilul pt a-l dezmembra, ambii parinti fiind angajati ai unor companii farmaceutice, rspectiv firme de transplant.

              despre liberali: daca-mi aduc aminte, am zis nu o data ca sunt ca psd. in plus, au facut mereu cicocu mic si si-au vazut de interese cand psd facea rahaturi. si mai mult, au fost impreuna cu pd si udmr, cel mai mult la putere din '90 incoace. ca sunt mai rai decat psd, discutabil, sunt cel putin la fel de rai. nu stiu acum numarul membrilor de partid si nr coruptilor spalati de noile legi, dar cert e ca se at cu psd la sefia clasamentului coruptilor.

              incompetentul din capul statului: sa-l ia cu duba, din partea mea. pe el si pe toti ceilalti care nu-si pot justifica averile. simplu si la subiect, daca ai 1 milin de euro in cotn si salariul tau e de 20000lei lunar, nu cred ca la varsta de 50 de ani ai 500 de ani lucrati ca sa poti justifica averea.

              despre psd: o sa am, probabil o urma de icnredere in ei cand se vor dezice de sinucigasul ratangiu si cand justitia deschide dosar de obstructionare si favorizare a infractorului pe numele alora care l-au anuntat ca urmeaza sa fie saltat si a doctorilor care au semnat foaia aia cu rana de glont. atat de trasa de apr a fost faza incat si fiica-mea de 3 ani s-a prins ca ala se preface. numai pesedistii cred in nastase ce-mi mai palce la psd-isti, ca-s si consecventi ai dracu' cand era firea prietena cu dragnea, era mama psd-ului. acu' a devenit subit curva incompetenta. asta spune multe despre psd-isti si sustinatorii lor.

              garara cu taierile: manipulare fsn-sta, ca si manipularile lui ciolos, nimci nou sub soare. gargara si subiecte de discordie. de castigat vor avea doar psd, pnl si usr, nu noi.
              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

              Comment


              • Ai auzit gresit, Seba. Uite chiar de la propagandistii pro-sistem. Asistentului maternal i-a fost retras dreptul doar dupa ce familia s-a opus deciziei instantei de la Craiova (stii, tribunalul ala dubios in care domnea chiar Bercea Mondialul). Si are mare dreptate sa se opuna pentru ca sunt multe lucruri suspecte acolo.
               https://www.g4media.ro/revarsare-de-...ul-sorina.html
               In 24 mai, Comisia pentru Protecția Copilului, din cadrul Consiliului Județean Mehedinți, i-a retras Marianei Șărămăt atestatul de asistent maternal profesionist, „constatând că aceasta nu şi-a respectat obligaţia privind copilul pe care-l avea în plasament, de a contribui la reintegrarea acestuia în familia adoptivă, încălcând, astfel, grav interesul superior al copilului şi, privându-l pe acesta de a avea o familie”. (Sursa Newsweek).

               Sorina ajunge la familia adoptivă o lună mai târziu, în urma intervenției unui procuror însoțit de mascați, după ce familia Săcărin a făcut o plângere penală pentru privare de libertate și rele tratamente.

               Mariana Șaramăt nu mai avea de două luni niciun drept de a mai ține copilul acasă și, tot din aprilie, Sorina avea din punct de vedere legal părinți adoptivi.
               Ce spune Sorina Matei, jurnalist de investigatii?
               Pe scurt, povestea este simplă.
               Tribunalul Mehedinţi pe 18 februarie 2019 a decis ca fetiţa să rămână la familia care a crescut-o, respingând cererea de adopţie internaţională.
               Decizia tribunalului Mehedinţi a fost întoarsă total de decizia Curţii de Apel Craiova, pronunţată pe repede înainte, după 2 luni şi un pic, pe 23 aprilie 2019. Asftel, un complet de judecată din 3 judecătoare, condus de preşedinta de complet judecător Lucia Mariana Lăloianu, a decis definitiv ca fetiţa să fie dată spre adopţie internaţională familiei din SUA.

               Supriza apare când constatăm cine este preşedinta de complet din Curtea de Apel Craiova care a decis aşa ceva, întorcând decizia Tribunalului Mehedinţi în cazul fetiţei.

               Preşedinta de complet care a luat decizia este Lucia Mariana Lăloianu, chiar soţia procurorului general al Parchetului Curţii de Apel Craoiva, Constantin Lăloianu, reînvestit în această funcţie de Secţia pentru Procurori a CSM începând cu data de 1 ianuarie 2019.

               Constantin Lăloianu nu este numai soţul preşedintei de complet care a luat decizia în privinţa fetiţei, este chiar şi şeful direct al procuroarei, Maria Antoaneta Piţurcă, şefa secţiei de urmărire penală din Parchetul Curţii de Apel Craiova, cea care a luat mandat de percheziţie şi vineri a ridicat fetiţa cu forţa într-o procedură penală din casa oamenilor care au crescut-o, a târât-o pe asfalt şi a băgat-o într-o maşină privată a celeilalte părţi implicate.

               Pot să vă mai spun că şeful procuroarei, soţ al preşedintei de complet care a dat decizia în cazul fetiţei, Constantin Lăloianu s-a ocupat în trecut inclusiv de dosarele lui Bercea Mondial.
               Pe ce s-a bazat tribunalul Mehedinti? Pe procesele verbale de integrare cu familia bogata romano-americana care spuneau ca fetita este fericita in familia asistentilor maternali si nu doreste integrarea in familia adoptiva. Directia Copilului este nemultumita de decizia tribunalului Mehedinti si face apel. Cine este Directia Copilului? Cei care au refuzat numeroase cereri ale asistentilor maternali de a o adopta pe fetita.

               Eu miros aici trafic de influenta facut de familia bogata la Directia Copilului si la procuratura din Craiova. Abia astept ca procurorul Iorga de la SIIJ sa investigheze colcaiala de ticalosie din procuratura si judecatorimea din Craiova.

               Cu rezerve privind sursa: https://www.justitiarul.ro/cazul-sor...pentru-export/
               Last edited by gecmc94; 3 weeks ago.

               Comment


               • @ gecmc94, raspund scurt la postul #4151. Abuzul nu trebuie sa il combati cu un alt abuz. Strict la cazul Ghita, nu era mai corect ca instanta sa decida daca dosarul a fost instrumentat corect sau nu? Ca doar stimabilul cetatean Sebastian Ghita are avocati buni. Dar asta a decis frumoasa Sectie Speciala a lui Livache. Bun, procurorii DNA poate au "comis-o", dar "specialii" astia ce au facut?
                Pe langa asta multiubitul conducator a dorit sa "combata" asa zisul stat paralel cu o serie de legi si OUG care favorizeza marii infractori. Cred ca pricepi (dar evident ca trebuie sa sustii frumosii astia) si tu care lucru ar fi mai grav: "atrocitatile" sau furtul pe fata si datul cu tifla tuturor. Si in tarile cu apa mai calda sunt mari infractori. Dar statul nu este subrezit de legislatie iar marile furaciuni ridicate la rang de virtute. De fapt in asta a constat toata lupta lui Draknea. Nu sunt de acord cu "saritul peste cal" al procurorilor dar nici nu doresc un stat al infractorilor sfidatori. Este destul de clar ca Draknea si acolitii au derapat in partea cealalta.

                Azi un cosmar a devenit realiate. Renate Weber Avocatul Poporului. De fapt Avocatul Diavolului. Ajungem sa il regretam pe Ciorbea inactivul cu buzunarele umplute de Draknea. Ala se facea ca nu vede, nu aude si nu pricepe, diavolita asta a lui Tariceanu insa vrea sange.

                Tot pe tema asta. Ce ziceti, poate pesedeul sa scoata unul si mai si ca Draknea? (poate Serban Nicolae care acum e doar un mic copil alaptat de marele conducator)
                Last edited by Gil26; 2 weeks ago.

                Comment

                Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google