Announcement

Collapse
1 of 2 < >

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Loganclub.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Loganclub au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Loganclub nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Loganclub (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Loganclub(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
2 of 2 < >

***REGULAMENT***

Acest regulament a fost modificat la data de 19-11-2006.
Reguli privind utilizarea forumului LoganClub&ClubSandero

Motto: Se urmeaza, se respecta sau .. se cauta alt forum.

1. Principii generale

Forumul de fata a luat nastere din munca unor entuziasti, dornici de a crea o noua comunitate în Internet-ul românesc, existând atât asemanari cât si deosebiri fata de alte comunitati similare. Daca doresti sa te integrezi în aceasta comunitate, esti rugat sa parcurgi urmatoarele rânduri, pentru a nu aparea pe viitor neplaceri de nici un fel.

În continuare, dorim sa lamurim un principiu care guverneaza orice comunitate sau, mai general, orice site de pe Internet. Din momentul în care ai tastat adresa site-ului, ai intrat pe o proprietate privata, unde gazda are dreptul de baza al oricarei societati democrate, acela de a si-o administra dupa cum crede de cuviinta. Nu trebuie ca aceste cuvinte sa te sperie, nu am creat forumul doar pentru noi însine ci dorim sa formam o comunitate bazata pe oameni care respecta regulile noastre. De aceea trebuie sa stii ca, daca doresti sa te integrezi în aceasta comunitate, trebuie sa te supui regulilor de mai jos, ce au fost create de niste oameni, pentru niste oameni. Daca un principiu enuntat nu coincide cu un principiu de-al tau la care nu poti renunta, esti invitat, fara suparare, sa renunti frecventarea forumului, eventual sa-l frecventezi doar citindu-l si fara a interveni în nici un fel.

Sa lamurim acum cine sunt gazdele acestei comunitati:

Administratorii
a) Administratorii sunt persoanele care detin acest forum si se ocupa atat cu partea tehnica a sa cat si cu partea administrativa.
b) Statutul de administrator poate fi acordat doar in situatii speciale si doar la propunerea celorlalti administratori.
c) Administratorii au dreptul de a gestiona orice mesaj de pe acest forum si nu raspund in fata celorlalti membri pentru actiunile lor.

Moderatorii
a) Moderatorii sunt persoane care au dreptul de a gestiona mesajele celorlalti utilizatori ai forumului.
b) Moderatori se supun, ca oricare alt utilizator, acestui regulament si au grija ca el sa fie respectat.
c) Gestionarea mesajelor se face respectand prezentul regulament, abaterile grave sau repetate de la aceasta regula soldandu-se cu retragerea dreptului de a modera.
d) Functia de moderator nu implica privilegii ci responsabilitati. Functia de moderator implica posibilitatea de a edita, muta, sterge sau bloca mesajele celorlalti utilizatori.
e) Functia de moderator este propusa si acordata doar de catre administratori si nimeni nu poate interveni in privinta aceasta.
f) Moderatorilor li se poate retrage dreptul de moderare doar de catre administratori. Destituirea se poate face fara un motiv anume insa acesta actiune va fi comunicata.
g) Desi nu este necesar, moderatorii pot da explicatii pentru actiunile lor.
h) Este necesar ca moderatorii sa dea explicatii pentru actiunile lor atunci cand un utilizator cere expres acest lucru.

Super moderatorii au aceleasi drepturi ca si moderatorii, cu diferenta ca aria lor de acoperire este reprezentata de întreg forumul.

Orice membru poate obtine una din functiile de mai sus daca se remarca în mod pozitiv pe o perioada îndelungata si implicarea sa în forum este însemnata.

Nota: În mod implicit, dreptul de postare în cadrul tuturor sectiunilor forumului este restrictionat.

2. Reguli si recomandari

1. Forumul LoganClub&ClubSandero este deschis tuturor persoanelor, indiferent de nationalitate, sex, religie, clasa sociala etc. Totusi, cunoasterea foarte buna a limbii române scrise este obligatorie. Recomandam, de asemenea, cunoasterea limbii engleze la un nivel suficient pentru a întelege un text tehnic. Exprimarea scrisa este, prin definitie, mai complexa decât cea orala si, prin urmare, încearca sa te faci înteles prin ceea ce scrii. În unele contexte este indicata o exprimare cât mai apropiata de cea literara, în alte contexte mai relaxate se poate folosi si un limbaj familiar însa în ambele cazuri este foarte important sa fii înteles cât mai usor de catre ceilalti.

2. Pe lânga cunoasterea limbii, este necesara cunoasterea regulilor de baza ale limbajului scris (majoritatea valabile în orice limba), dupa cum urmeaza:
- scrierea cu înflorituri (k, sh, tz, y) este interzisa, cu exceptia cazurilor în care pot aparea confuzii;
- spatiu se lasa dupa si nu înainte de semnele de punctuatie; semne de punctuatie sunt considerate inclusiv semnele de exclamare si întrebare;
- nu se lasa spatiu dupa prima paranteza, nici înaintea celei de-a doua; se lasa, în schimb, înaintea primei paranteze;
- un singur semn de exclamare sau de întrebare este de cele mai multe ori suficient, trei semne sunt considerate maximul admis, un numar mai mare ducând la enervarea cititorului; desigur, uneori se impun si exceptii, important e ca exceptia sa nu devina regula;
- orice propozitie începe cu litera mare, orice nume propriu începe cu litera mare (acest punct este doar o recomandare);
- numarul punctelor de suspensie este trei, nu doua si nici mai mult de trei;
- scrierea cu diacritice este optionala;
- scrierea nejustificata cu majuscule, litere îngrosate, italice, subliniate, cu culori sau alte artificii este interzisa.
În general, tineti cont de faptul ca un post trebuie sa poata fi citit rapid.
Orice abatere de la regulile de mai sus îngreuneaza parcurgerea textului si enerveaza inutil cititorul. Cine doreste cu orice pret sa iasa în evidenta, o poate face în alt mod, nu "chinuind" ceilalti membri ai comunitatii.

3. Fiecare utilizator este identificat printr-un singur nume de utilizator (user). Înregistrarea sub alt nume a aceleiasi persoane se numeste "clona";
clonele sunt interzise. Daca ai uitat parola, exista o functie pentru recuperarea ei pe care esti rugat sa o folosesti sau, în cel mai rau caz, poti apela la un administrator care te va ajuta.

4. Nu jigni, nu declansa scandaluri (asa-zisele "flame-uri"). Faptul ca esti nervos, chiar daca ai dreptate, nu îti scuza comportamentul. Nu vor fi tolerati cei care se ascund în spatele anonimatului pentru a aduce jigniri sau injurii altor utilizatori sau unor institutii. Chiar daca sunt folosite stelute, "beep"-uri în loc de cuvintele explicite, acest lucru nu ajuta cu nimic pentru ca aici intentia conteaza.
Nu sunt acceptate discutiile explicite privind promovarea oricarui tip de activitate ilegala sau imorala (warez, pornografie, xenofobie, rasism etc).

5. Posturile monosilabice, care nu aduc nimic bun discutiei ("cool", "de acord", "super", "rulz", "vreau si eu d-ala") sunt interzise. Nu suntem pe un canal de IRC ci pe un forum, daca nu va puteti abtine cautati alte comunitati în care aceste lucruri sunt permise.

6. Posturile trebuie sa fie bazate pe argumente, nu pe opinii subiective.
Trebuie acordata mare grija discutiilor contradictorii, gen benzina vs diesel, unde subiectivitatea tinde sa depaseasca anumite limite.

7. Nu se ofera nici un fel de premiu celui care posteaza cit mai multe mesaje. Nu se face nici o diferentiere intre cei care posteaza mai des si cei care posteaza mai rar. In afara de citeva titulaturi care sint doar cu numele si nu confera nici un fel de alte facilitati nu se face nici o distinctie intre cei cu posturi multe si cei cu posturi putine. In concluzie, scrieti numai daca aveti ceva de spus.

8. Ne rezervam dreptul ca, dupa un numar variabil de posturi (ce de regula nu va fi mai mare de 10-20) sa retragem dreptul de a posta pentru userii care nu corespund cerintelor noastre. Faptul ca ai câteva categorii unde poti posta liber, nu înseamna ca poti sa te complaci în postura de membru si sa "poluezi" astfel discutiile fara a respecta regulamentul.

9. Înainte de a deschide un thread nou, este recomandat sa urmezi etapele descrise în continuare:
- apeleaza la functia Search a forumului pentru ca e posibil ca subiectul sa mai fi fost discutat;
- daca ai posibilitatea si rabdarea necesara, citeste mai multe discutii legate (chiar si vag) de subiectul pe care intentionezi sa-l deschizi; s-ar putea sa gasesti raspunsul în alta discutie, cu subiect aparent diferit de ceea ce cauti si care nu apare la cautare.

10. Daca te-ai decis sa deschizi un thread nou, ai grija ca titlul sau sa fie scris citet si sa reflecte pe cât posibil subiectul abordat. Asadar, titlul "Problema cu ambreiajul" este de preferat fata de "Am o problema".

11. Daca thread-ul se refera la o problema, ofera cât mai multe detalii despre aceasta si nu astepta ca ceilalti utilizatori sa-ti ceara detaliile. Spre exemplu, enunta de la început anul de frabricatie, motorul, codul motorului etc, facând referire inclusiv la componentele care nu-ti par importante, e mai bine sa oferi detalii în plus decât în minus.

12. Citeste, daca se poate, tot ce s-a discutat într-un anumit thread. Este scuzabil repetarea unei întrebari la care s-a raspuns în ce-a de-a saptea pagina din cele 40 dar este inacceptabil pentru un thread de 2-3 pagini.

13. Pentru ca ideea postului sa fie mai clara, poti apela la smilies, însa nu abuza de ei. Ca si semnele de exclamare, folosirea lor repetata si în numar mare deranjeaza.

14. Butonul Quote ("citat") ajuta în momentul în care se doreste citarea unui pasaj din alt post (propriu sau apartinând altcuiva), pentru a face referire la el. Acest lucru are sens doar daca acel post nu este chiar ultimul, în caz contrar acesta se va repeta în mod inutil.

15. Daca doresti sa editezi (modifici) un post, ai la dispozitie o ora( pentru aceasta. Totusi, daca dupa acel post exista interventii ale altor utilizatori, iar prin modificare sensul postului tau este schimbat total, acea succesiune de posturi nu va mai avea nici un înteles. Este, asadar, interzisa aceasta practica.

16. Remarcile "paternale" sunt acele remarci facute de catre utilizatorii obisnuiti care se erijeaza în "conducatorul absolut", fara a avea acest drept. Nu trebuie uitat faptul ca cei desemnati sa faca ordine sunt moderatorii. Cel mult, se va acorda acest drept membrilor de valoare si cu vechime.

17. Scandalurile pornite împotriva unor dealeri/service-uri sunt interzise.
Daca o firma te-a nemultumit si doresti sa pornesti o discutie pe aceasta tema, trebuie sa o faci civilizat, cu argumente solide (mergând pâna la prezentarea de documente doveditoare, în caz ca ti se cere acest lucru). Chiar si faptul ca firma respectiva are o atitudine reprobabila nu justifica un comportament jignitor la adresa ei.

18. Anunturile publicitare trebuie însotite de detalii complete, incluzând pretul, modalitatea de contact, eventual specificatiile complete ale produsului si/sau imaginea sa. Titlul thread-ului trebuie sa specifice explicit actiunea de cumparare/vânzare si produsul (produsele) în cauza. Sunt interzise comentariile pe marginea unui produs, nu iti convine pretul/starea lui, nu te obliga nimeni sa-l cumperi.
Nu se permite "UP" la mai putin de 24 de ore.

19. Semnatura este un text optional ce va fi atasat fiecarui post, la sfârsitul acestuia. Nu se accepta semnaturi lungi (maxim 3 linii). Introducerea unui link spre un alt site este permisa numai cu agrementul moderatorilor forumului. Se accepta imagini in semnatura la dimensiunea maxima de 150 x 15 pixel. Orice depasire a acestei dimensiuni poate fi sanctionata cu un warning. Moderatorii au dreptul de a edita semnatura fara o instiintare prealabila a userului.

20. Daca nu poti sau nu doresti sa respecti acest regulament, singura solutie consta în încetarea participarii la acest forum. În caz contrar, vom fi nevoiti sa luam toate masurile necesare pentru ca forumul LoganClub&ClubSandero sa-si desfasoare existenta în bune conditii, incluzând interzicerea dreptului de a mai posta (ban-area), temporara sau pe termen nelimitat. Încetarea activitatii pe forum se face "ca atare", fara a fi întreprinsa nici o actiune din partea nimanui. Asadar, nu cere sa-ti fie sters user-ul, nu-ti sterge propriile posturi, nu scrie posturi kilometrice pline de acuze la adresa administratiei, nici aici si nici pe alte forumuri. Cu alte cuvinte încearca sa parases,ti decent comunitatea iar membrii acesteia sa-si aduca aminte cu placere de activitatea ta.

21. Administratorii si moderatorii forumului vor avea intotdeauna ultimul cuvint si nu sint obligati sa dea explicatii. Este frumos din partea lor atunci cind se explica dar de cele mai multe ori, explicarea fiecarui gest in parte ar necesita mult prea mult timp - iar timpul este un material pretios, cel putin pentru noi. Daca cineva se simte cu totul si cu totul nedreptatit sau abuzat este rugat sa trimita un email administratorilor forumului si va fi tratat cu toata atentia cuvenita.

22. Ultima si cea mai importanta dar oarecum evaziva regula - se recomanda mentinerea discutiilor in cadrul obiectivului principal al acestui forum - MASINILE Logan- vor fi descurajate in mare masura discutiile total pe dinafara. Se admit exceptii in cazul unor subiecte de interes pentru toata lumea - care sint acestea - ramine a se stabili de catre moderatorul forumului in cauza, la fata locului.
23.La sectiunea "My ride" nu se accepta comentarii inutile de genul "Sa o stapanesti sanatos" , "sa-ti traiasca masina" , "multi kilometrii" etc.
Rugam sa va rezumati strict la intrebari si comentarii legate de masina
24.A se completa Locatia corecta la profil.
Concluzii

Nu trebuie sa consideri aceste reguli ca fiind îndreptate împotriva ta. Nu sunt decât niste masuri menite sa creeze un forum de calitate.Din pacate, experienta a demonstrat ca, daca se porneste de la premisa ca noul-venit sa aiba drepturi egale cu membrii vechi, forumul a suferit o scadere drastica de calitate, aceasta pe lânga necesitatea unei munci titanice din partea moderatorilor pentru a se mentine ordinea. De aceea am adoptat masurile de mai sus care presupun, pentru membrii de valoare, un mic efort în primele zile de la înscriere. Speram ca acest efort sa fie din plin meritat.

Se accepta sugestii de imbunatatire (si e chiar recomandat sa o faceti fiind in interesul vostru) atat in ceea ce priveste prezentul regulament cat si in ceea ce priveste forumul sau site-ul ca functionalitate sau continut.

Speram sa te simti bine în aceasta comunitate, sa facem schimb de experienta legata de marca Logan.
See more
See less

Discutii Amicale Despre Politica

Collapse
X
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Am gasit niste amanunte interesante despre cazul mitei austriece de 20 milioane de euro in total catre liberali.

  Pare ca totul a pornit din Austria pe 5 mai 2017 cand procurorii austrieci au facut o mare actiune de perchezitie la constructorii din acea tara. Swietelsky (a treia mare companie de constructii austriaca), Habau, Strabag (cea mai mare), Porr ... pana la 20 de companii. Motivul: price fixing, oferte false la licitatii, intelegeri cartelare. La ei acolo.

  https://www.nachrichten.at/nachricht...;art15,2559294

  LINZ / VIENNA. The recent house searches in the construction industry for alleged price fixing also affect the Upper Austrian companies Swietelsky and Habau. Both are cooperative. According to reports, the large-scale raid of the judiciary should continue next week at smaller companies.
  For many Austrian construction companies, the Economic and Corruption Prosecutor's Office (WKStA) carried out house searches on Wednesday and Thursday. As reported, the suspicion of illegal price fixing in civil engineering projects in the room. In total, there were around 20 companies or Group locations.

  In addition to Strabag and Porr, the two largest Upper Austrian companies were also affected - Swietelsky and Habau.
  Probabil ca in timpul acelor investigatii, procurorii austrieci au gasit si plati suspecte, in conturi off-shore facute catre Josef Hornegger, reprezentantul companiei austriece Swietelsky in Romania. Si asa s-a ajuns ca in aprilie 2018 sa se faca mai multe perchezitii in Linz la sediul firmei.

  Perchezitiile au avut loc saptamana trecuta in sedii din orasul Linz ale companiei de constructii Swietelsky.
  Este vorba de o ancheta efectuata de Directia austriaca pentru infractionalitate financiara, a confirmat Adolf Scheuchenpflug, directorul companiei Swietelsky.
  Investigatia vizeaza fosti angajati ai companiei suspectati ca au „actionat in mod ilegal” in legatura cu atribuirea unor contracte publice in Romania in urma cu cativa ani, precizeaza firma Swietelsky.

  Procurorii DNA spun că, în perioada 2009-2013, Josef Hornegger, directorul reprezentanței din România a companiei austriece, a contribuit la negocierea și plata unui comision de 10% din valoarea sumelor încasate de la compania feroviară, către oficialii romani implicați în deblocarea plăților sau care le puteau influența.
  Ei bine, primul protocol DNA/PG-SRI a fost semnat pe 4 aprilie 2009. SRI asculta pe unii dintre liberali chiar din oct 2008 (pe Tariceanu, despre care exista 430 de file de comunicari interceptate de SRI in perioada 13 oct 2008 - 7 dec 2015).
  interceptari.png

  Cum putem sa ne explicam ca austriacul acesta a reusit sa negocieze comisioane de 10% din platile statului roman, inapoi catre ministri precum Vladescu, parlamentar precum Boureanu, fara ca SRI sa stie? 430 de pagini de stenograme despre Tariceanu si nimic despre coruptii Vladescu si Boureanu sau alti secretari de stat cu nume mai putin cunoscute din zona finantelor si a CFR?

  O explicatie este ca SRI-ul este chiar atat de prost si incompetent. Si pe care o cred doar curcile.
  Eu cred ca a existat o protectie politica pentru aceasta spaga. Si ea nu ar fi fost niciodata investigata daca nu se trezeau procurorii din Austria sa caute firma Swietelsky din cauza cartelului din 2017. Investigatie care a dus la aflarea si despre niste spagi din Romania. Si care apoi a pus DNA-ul la treaba in mai 2018 pentru ca altfel, SRI-ul se facea ca nu vede iar DNA-ul se ocupa cu cele doua angajate din Alexandria.

  Asa se trateaza coruptia la romani. Neincrederea in institutiile statului si in justitie este pe deplin justificata.

  Comment


  • Asa se trateaza coruptia la romani. Neincrederea in institutiile statului si in justitie este pe deplin justificata.
   Pai parca Dragnea a "tratat" coruptia. A avut grija si de institutiile statului si de justitie. De acum incolo putem avea deplina incredere in ele.
   Si o dovada va fi data de 15 aprilie.

   Comment


   • Ce este pe 15 apr?

    Comment


    • Teoretic ar fi data cand idolul national va putea vedea rezultatul luptei sale. Poate poza in victima sau invingator. Sau iar se amana suspansul. Oricum batalia lui continua. Doar nu vrea sa plece ca un prost din functie si viata. Intre timp a mai facut pe mascariciul la Craiova.
     Si tipic pentru orice manifestatie a pesedeului:
     Este cazul unui tanar din comuna Amarasti, judetul Valcea, care a recunoscut sincer reporterilor de la Epoch Times Romania ca participa la manifestatia PSD doar de dragul plinului facut la masina unchiului sau.
     Mai un mic, mai o bere, mai un plin de rezervor, mai luati cu arcanul.... amarastenii astia.
     Last edited by Gil26; 1 week ago.

     Comment


     • Bai, nu stiu cati au fost platiti, cati au venit fortati. Eu stiu insa sa demasc propaganda. Este foarte posibil sa fi fost acel tanar din Amarasti, Valcea. Este chiar posibil ca primaria comunei, poate un pesedist, sa fi vrut sa aiba pe cativa acolo, sa para ca face treaba de partid. Si sa fi platit unora plinurile de masini ca sa mai transporte inca 2-3 consateni. Distanta dintre Amarasti si Craiova este de 90 de km (se poate verifica pe harta). Dus-intors, aproape 200 km. Deci macar 12-15 litri din acel plin de 45 l (ca nu s-au dus cu pana prostului la benzinarie) sunt transportul. Stimulentul material pentru soferia la miting a fost de 30 de litri de benzina.

      Pentru banii acestia de transport gratuit, m-as fi dus si eu sa strig vreo doua impotriva lui Augustin Lazar, procurorul tortionar comunist care zice ca procuratura comunista a facut acte discutabile. Sau contra SRI-ului care nu a mirosit spaga liberalilor Vladescu si Boureanu.
      Last edited by gecmc94; 1 week ago.

      Comment


      • Apropos, eu l-as aresta pe acel "tanar sincer" care a acceptat sa faca ceva contra vointei lui. Una este sa vrei sa spui unele lucruri la un miting politic si sa iti faciliteze un partid transportul, si alta este sa faci asta de dragul unchiului, care avea nevoie sa umple masina cu oameni. Trebuia sa lase locul cuiva care stie de ce merge. Iata un tanar frumos si liber, un natarau spagar.
       Last edited by gecmc94; 1 week ago.

       Comment


       • Stai linistit ca si prin ograda opozitiei (mai ales a peneleului) se petrec din astea. Dar la pesede e traditie la scara mare.
        Nu vad de ce ar trebui arestat tanarul. A fost sincer si asta a fost alegerea lui. Iar asigurarea transportului la manifestatii e ceva normal. Mita electorala e altceva. Si aici cei care se ocupa de asta ar trebui trasi de urechi. Totul pleaca de sus in jos. Dragnea, Olguta, Oprisean,.... si ajunge la secretarul de partid care vrea sa dea bine in fata sefilor. Sa arate cati a adus el la meeting. Iar la Craiova Daddy i-a laudat pe cativa din astia.
        Atunci cand oamenii vin din convingere la o manifestatie (nechemati de vreun partid) au grija jindarii de ei. De fapt astia (cei care gandesc liber) sunt cei mai periculosi pentru partidul rosu. Cu dusmanul de clasa (opozitia) e mult mai usor.
        De Lazar si SRI se ocupa marele conducator cinstit si drept. Plus propaganda partidului.
        Last edited by Gil26; 1 week ago.

        Comment


        • Ei, Gil? Ce mai pricepi din asta cand inculpatul Dragnea beneficiaza de 35 de zile de amanare multumita celor doua exceptii de neconstitutionalitate depuse chiar de DNA, Raluca Mirica. N-am citit motivele, doar ca mi se pare amuzant.

         Comment


         • Parca punctul forte al avocatilor a fost faptul ca sotul unei judecatoare este prin PSD. Deh, apoi una se pensioneza. Totul se prescrie. Victorie usoara. Pacat ca pentru asta a distrus tot in justitie.
          Patru inculpati din cinci recunosc vinovatia, unul nu. Decizia CCR, completuri,.....

          Una peste alta Dragnea a invins. Sfarsitul lunii mai nu mai are importanta. Si vin alegerile. Tariceanu se vedea la prezidentiale, dar pana la urma tot Daddy se baga in fata.

          Comment


          • Mai este acuzatia DNA cum ca Tariceanu are niste probleme cu ancheta presupusei mite de la Fujitsu Siemens Austria in perioada 2007 2008, posesoarea licentelor Microsoft. Cica ancheta pornita de la procurorii austrieci. Insa dupa 10 ani, intervine prescrierea faptelor. Asa au scapat multi ministri. Nu inteleg ce scop are cererea DNA catre Parlament, alta decat manevra politica.

           Si Iohannis prin avocatii lui au amanat niste procese multi ani de zile.
           https://www.riseproject.ro/artificiu...laus-iohannis/
           Last edited by gecmc94; 5 days ago.

           Comment


           • Daca ne uitam la problema din punctul de vedere al echitatii sociale, poti sa vezi problema ca fiind specularea portitelor legislative de avocati foarte priceputi si foarte scumpi.
            Hai ca as putea pricepe, Dragnea Jr avea firmele de porci, Teldrum este falimentara dar nasul lui Dragnea este un bogat Stanescu. PSD are bani.
            Dar la Iohannis? Platea PNL-ul procesele caselor lui Iohannis produse inainte ca Iohannis sa fie PNL-ist? Asta nu o cred.
            https://www.zf.ro/profesii/cel-mai-b...-mici-15069771
            Cat costa avocatii de la Musat si asociatii pe care i-a folosit Iohannis ani de zile? Intre 150 si 500 de euro pe ora. Pfoaaaaaa.
            Cine a platit zecile de mii de euro din partea lui Iohannis? N-ar fi exclus sa fi atins suta de mii de euro. Acestia sunt toti banii produsi de Iohannis din chiriile respective.
            „Noi am menţinut acelaşi nivel al onorariilor ca şi până acum, investind constant în (...) serviciul juridic pe care îl oferim clienţilor noştri. La Muşat & Asociaţii, onorariile standard sunt calculate pe tarife orare în funcţie de natura şi complexitatea proiectului, şi respectiv de senioritatea avocaţilor implicaţi, şi pot varia între 150 şi 500 euro“, precizează Mona Muşat, managing partner în cadrul casei de avocatură Muşat & Asociaţii, una dintre cele mai vechi şi cele mai cunoscute de pe piaţa locală.

            Comment


            • Originally posted by gecmc94 View Post

             Stia A Lazar, procurorul, ce se intampla la Aiud? Tot din legea din 1969:
             ART. 30 - In exercitarea atributiilor de supraveghere, au acces in locurile de detinere si de munca presedintele tribunalului sau judecatorul delegat de acesta si procurorul competent potrivit legii. De asemenea, delegatii organelor cu atributii de control, precum si persoanele autorizate de ministerul in a carui subordine se gasesc locurile de detinere.

             Fumigenele si intoxicarile tale nu ajuta. Augustin Lazar era presedinte si a decis stiind foarte bine ce se intampla la Aiud (chiar si prin asumare si semnatura).

             Ce imi place la nebunie cand useristii nascuti ieri se refera la "foarte multi tampiti care cred". Tolontan, Davidescu, Ernu, Romania Curata, Narcisa Iorga, Asociatia 21 Dec 1989, prof dr Corneliu Liviu Popescu,.... toti sunt tampiti care cred. Iar tu/voi sunteti aplaudaci de slugi si de complici de tortionari care redefinesc culmea anti-comunismului. Sa va fie rusine.
             Sa ii uram bun venit pe lista tampitilor care cred. Dupa cateva zile de reflectie de la acel moment, cred ca o putem include si pe Alina Mungiu Pippidi.
             Iar azi, chiar judecatorul CCR Daniel Morar, eroul useristilor si hastagistilor. Lui Daniel Morar i-am apreciat cateva opinii la CCR, m-au cam enervat altele (pe care le cred chiar gresite). Mi-a placut ca nu a aplicat protocolul neconstitutional cu SRI din 2009. Acum, Daniel Morar mai face un gest de onoare.

             "Decizia dvs. de a acorda premiul G.D.S. pe anul 2018 domnului procuror general Augustin Lazăr m-a determinat să reflectez asupra semnificaţiei acestui premiu, acordat şi subsemnatului în anul 2011", afirmă Morar în scrisoarea deschisă.

             El spune că, atunci când G.D.S. i-a acordat premiul în anul 2011, pentru „modul în care, în pofida presiunilor politice, a asigurat eficienţa, independenţa şi imparţialitatea anchetelor de corupţie şi fraudă în dosare cu politicieni şi alţi funcţionari publici”, a apreciat acest gest nu atât ca o recunoaştere a meritelor şi a realizărilor sale profesionale, în calitate de procuror-şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, cât, mai ales, ca o acceptare a faptului că este format în spiritul valorilor civice pe care organizaţia le promova.

             "Tocmai de aceea, în contextul dezvăluirilor recente ivite în spaţiul public cu privire la activitatea domnului Augustin Lazăr ca procuror în perioada regimului comunist, surprinderea mea a fost cât se poate de mare atunci când am aflat că premiul G.D.S. pe anul 2018 a fost acordat acestuia, în pofida faptului că activitatea dânsului a presupus volens nolens, prin actele întocmite în dosarul disidentului anticomunist Iulius Filip, cauţionarea regimului represiv. Din câte ne dăm seama, domnul Augustin Lazăr nu a fost un torţionar, însă nu este nici un inocent", scrie fostul şef DNA.

             "Constatăm, de asemenea, că societatea românească postcomunistă nu a generat o dezbatere serioasă cu privire la rolul magistraturii în perioada 1945-1989 care să fi evidenţiat măcar o ”culpă istorică” a judecătorilor şi procurorilor. Aceasta însă nu face legitimă dorinţa unui procuror, care a cauţionat într-un fel sau altul un regim represiv, de a ocupa cea mai înaltă magistratură în cadrul Ministerului Public, aceea de procuror general într-o societate democratică în care, în plus, comunismul, ca regim politic, a fost condamnat. În condiţiile în care domnul Augustin Lazăr a păstrat tăcerea cu privire la aceste aspecte ale carierei sale, măcar în momentul în care ele au apărut în spaţiul public ar fi trebuit să-şi prezinte demisia. Nu a înţeles să o facă, dar nu aceasta este vina dvs. ”Vina” dvs este că, în aceste condiţii, după tot ce ştim/ştiţi acum şi în pofida valorilor pe care le-aţi promovat de-a lungul anilor, înţelegeţi să îi acordaţi premiul G.D.S. Astfel, în opinia mea, premiul dvs încetează să mai recompenseze o persoană care promovează valorile unei societăţi democratice şi ale statului de drept", argumeneză Daniel Morar.

             "Rostul acestei scrisori nu este acela de a critica alegerea dvs., ci doar de a-mi justifica decizia de renunţare la premiul G.D.S. pe care mi l-aţi acordat în anul 2011", precizează el.

             Comment


             • Mda. DNA-ul este o fata morgana decapitata. Dragnea este un Mesia al coruptilor "inocenti". Pentru a pune capacul, maine sunt pregatite codurile in parlament.
              Conform art. doi "ce face seful facem si noi" si Valcov a obtinut amanarea prin iunie. Pana atunci are tot timpul sa termine de sapat prin cimitire.

              Din ciudateniile frumoasei aliante. Dragnea si Valcov erau chititi pe justitie. Tariceanu si Vosganian ahtiati dupa bani. Cum naiba s-a facut ca Tudorel a ajuns la justitie iar Orlando la finante? Competenta? Pai Tudorel a "ievaluat", a dat ordonata, a creat inspectia lu' peste, iar acum e incompetent ca nu a vrut sa o dea si pe celalata. Orlando a dat si el ordonanta la ordinele sefului, dar nu a fost chiar pe placul lui Tariceanu. Incurcate sunt itele. Oricum "Tari" e mic si bea laptic.

              Si din tara lui Pacala si Tandala. Acum cand Tudorica e pe faras s-a trezit si opozitia cu motiunea de cenzura pe justitie.
              Sau galceava lui Daddy cu "ievaluatorul" si "docila" este o alta piesa de teatru?

              Comment


              • N-ar fi exclus sa fie o piesa de teatru. De exemplu, conducerea PSD trebuie sa se justifice in fata baronilor, in ultima luna de campanie electorala, de ce n-au schimbat legile justitiei complet. Poate de aia s-a trezit neintrebat Toader sa trimita o ordonanta de urgenta, ceruta de CSM, dar la care a adaugat chestii fara sa intrebe pe nimeni. Stia ca va genera un conflict (chestia cu judecatorul care poate ajunge procuror sef). S-a blocat astfel orice alta ordonanta. Dragnea pare suparat si prelungeste comisia lui Iordache inca 3 luni, adica sa se vada cu europarlamentarele in caruta. Cine stie care ar putea fi jocurile?

               Comment


               • Daniel Morar, CCR, (postul #4962)..... Pai cu astia si-a facut Draknea toate poftele.
                PS: Interesant postul anterior.
                Last edited by Gil26; 5 days ago.

                Comment

                Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google