Statii Radio CB

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #76
    Intrebare a avut cineva antena President Alaska?Daca da cum e?Merita banii?

    Comment


    • #77
      Daca folosesti amplificator de citeva sute de W, da. Pe o statie de 4w n-are sens.

      Comment


      • #78
        juristule antena lu taicamiu e President Alabama. am avut de ales intre alabama si alaska. alabama a fost un pic mai scumpa dar cu tot cu statia president walker bat mai bine ca alte statii chiar si cu antena necalibrata.
        vom fi iarasi ce am fost si mai mult decat atat !

        Comment


        • #79
          Antenele au 2 caracteristici: puterea suportata si cistigul in dB. Ideal e sa ai antena cu cel mai mare cistig, si care suporta puterea statiei/amplificatorului pe care-l folosesti. N-are sens sa dai banii pe o antena care suporta de citeva zeci de ori puterea emitatorului. Pe de alta parte, acordare corecta a antenei e extrem de importanta.
          President e un brand serios, si caracteristicile declarate pentru produsele lor sunt reale.
          Last edited by 12volti; 19 August 2009, 09:15.

          Comment


          • #80
            Va intreb si eu cum ii auzi pe toti care au statii pe masinile lor sau ca sa ma exprim mai clar,,,cum se intelege ceva acolo daca vorbesc mai multi odata pe raza de acoperire a statiilor.
            Din cate am inteles de aici de pe posturile voastre,ati scris ca se aude mai multi odata in difuzor si nu vad cum deosebiti vocile clar?
            Sincer va spun ca nu am avut vreodata dea face cu vreo statie din asta nici la mine si nici la altu nu am vazut ca sa ma lamuresc de principiul lor de functionare.
            Statiile astea emit/receptioneaza pe o frecventa comuna??
            Sau trebuie aleasa frecventa sau canalul in prealabil din innainte?
            Dar ca sa vorbesti cu un singur om si atat cum procedezi?
            Va rog lamuriti-ma si pe mine cum se vorbeste cu statiile astea ca poate pe viitor o sa imi iau si eu una!
            Eventual as vrea una mai puternica de 4 W,adica sa bata pe vreo 50 de km ca sa intreb daca pe o anumita portiune de drum se afla vreun accident sau ambuteiaje si ca sa stiu dinainte de a pleca la drum,,,,adica daca ma aflu la tara,la peste,etc...si sa mai stau la aer decat in masina in trafic.
            Mersi si astept cateva lamuriri.

            Comment


            • #81
              ivane pot sa iti recomand sa faci o proba la cineva. in principiu nu vorbesc foarte muti deodata. numai ca daca nimeresti in jurul tau doi moldoveni care discuta impreuna ceau mancat si pe la ce curve au mai fost, se duce naibii infotraficul. in rest mai asculti o poanta buna, o stire si ai parte de muuuuulte urari de "drumuri bune, Doamne ajuta!"
              vom fi iarasi ce am fost si mai mult decat atat !

              Comment


              • #82
                Pai daca il gaseam pe acel cineva nu mai intrebam aici de aceste statii,,,asa doar de dragul de a intreba.Vreau si eu niste lamuriri mai clare te rog,asta este tot ce cer,nimic mai mult.

                Comment


                • #83
                  eu ti-am zis ce am observat cat am folosit eu. si mai este o chestie intreaba mai toti acelasi lucru chiar daca s-a spus cu un minut mai devreme informatia. banuiala mea e ca nu au statii performante si nu receptioneaza pe distanta lunga astfel incat nu aud cand i se raspunde acelasi lucru unui alt coleg. in loc sa investeti intr-un detector de radar sau gps mai bine iti iei statie ;) . cu toata vorbaraia de acolo iesi mult mai castigat si faci si rost de motorina daca ai nevoie.
                  vom fi iarasi ce am fost si mai mult decat atat !

                  Comment


                  • #84
                    Nici una nu o poate inlocui pe cealalta. Cel mai bine e sa le ai pe amindoua.

                    Comment


                    • #85
                      vroiai sa zici pe aman-trei cumva? sau la care doar doua te referi? eu spre exemplu as opta pentru stati cb + detector. de gps chiar nu ai nevoie daca ai statia si sa nu uitam si de indicatoarele existente, fie ele putine sau incomplete.
                      vom fi iarasi ce am fost si mai mult decat atat !

                      Comment


                      • #86
                        Ma refeream la detectarea radarelor mobile, unde ziceai ca decit detector mai bine statie. In we-uri sunt foarte putini cu CB-uri care te pot avertiza. Iar in cursul saptaminii, orice masina de politie e considerata de camionari ca fiind cu radarul pornit. Oricum sunt nenumarate situatiile in care esti "descoperit" in zone cu radar, chiar daca ai CB. E suficient sa nu fie nimeni in zona cu statie, si ti-o furi artistic daca n-ai detector.

                        Comment


                        • #87
                          Originally posted by maistoru View Post
                          ivane pot sa iti recomand sa faci o proba la cineva. in principiu nu vorbesc foarte muti deodata. numai ca daca nimeresti in jurul tau doi moldoveni care discuta impreuna ceau mancat si pe la ce curve au mai fost, se duce naibii infotraficul. in rest mai asculti o poanta buna, o stire si ai parte de muuuuulte urari de "drumuri bune, Doamne ajuta!"
                          Te referi la cetatenii din Republica Moldova, sau la romanii din zona moldovei ? Sa o crezi tu, ca numai ''Moldovenii'' vorbesc despre ce au mancat si la ce curve au fost.Nu stiu dece asociati Moldovenii cu niste retarzi,intradevar este o zona mai saraca dar oamenii sunt mai sufletisti.
                          LOGAN--> <--TOYOTA

                          Comment


                          • #88
                            dan.gutu ma refeream la "moldoveni" in sensul de caracter. nu am nici o treaba cu cetatenii din zona moldovei cum nu am nici cu tiganii cinstiti.

                            daca s-a simtit vre-un urmas al lui stefan cel mare si sfant jignit imi cer iertare in fata marii adunari nationale.
                            vom fi iarasi ce am fost si mai mult decat atat !

                            Comment


                            • #89
                              Dan,omu nu a facut cu intentie aceasta remarca!Fara suparare,,dar si soferilor de pe RATB la noi in Bucuresti le spunem "moldoveni".Nu stiu cine a scos vorba asta,,,dar este la nivel national aceasta vorba.Repet fara suparare si personal am cunoscut foarte multi moldoveni si in armata,si in viata de zi cu zi,unii sufletisti altii rai la suflet.
                              Poate intradevar a auzit doi moldoveni care discutau acest lucru.Putea la fel de bine sa fie doi tigani,doi unguri,doi ardeleni sau munteni sau alte natii de oameni.
                              Oricum eu mai astept si alte opinii mai clare legate de statiile astea de la cei ce le folosesc mai des dacat detectorul radar sau gps-ul.
                              Multumesc

                              Comment


                              • #90
                                @IVAN MARIAN- Eu am o statie STABO-MAGNUM primita in folosinta de la FANE-CL si e foarte buna. Ieri dupa-masa am plecat catre Oltenita si am fost avertizat ca sunt 2 echipaje(din care unul cu radar), spre com.Gradistea. M-am intors azi-dimineta si am fost surprins sa ma intalnesc cu un Matiz care avea statie si cu care m-am conversat despre drum si radare..Cum spunea cineva mai sus, e buna in combinatie cu detectorul de radar, iar in plus poti afla destule informatii pe un anumit traseu, inclusiv unde se mananca mai bine si ce local sa ocolesti...
                                LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google