Omologare Jante: Petitie Catre Fabrica

Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • valnetin tu inca crezi in mos craciun? sau dece crezi in aceasta petitie? cei de la dacia nu stiu ce masini au conducte de incalzire pe spate(ca exemplu) dar sa fie ei impresionati de petitie nici gand.

    sigpic

    Comment


    • Cu tot respectul SoNyKeL, ce legatura au conductele de incalzire cu jantele!? Intr-adevar, e regretabil ca cei de la Dacia nu stiu ce echipare au modelele sale la nivel de conducte de incalzire, dar dimensiunile jantelor sunt cu totul alta mancare de peste fiind o piesa care se supune unei serii de standarde complexe controlate printr-un sistem de omologari costisitor si dur. Nu cred ca cei de la Dacia si-ar permite vreodata sa monteze alte jante decat cele omologate pe masinile produse...
      Cat despre Mos Craciun, nu cred in el ca persoana reala, palpabila, dar exista ca notiune. Asa si petitia asta, nu e garantata, exista doar ca idee. Cum poti sa faci pe Mos Craciun sa faci un copil fericit, asa poti bine mersi sa fac un club intreg fericit semnand petitia ;)
      sigpic
      ^Logan turbat (WIP)^

      Comment


      • nu semnez petitia ptr ca nu cred in ea si prefer comfortul...
        desi cred ca am semnato la inceput doar asa de efect de turma...
        Last edited by SoNyKeL; 13 January 2010, 19:00.

        sigpic

        Comment


        • Luna ianuarie a fost pe departe cea mai productiva de pana acum la semnaturi. Cu toata opozitia irationala intampinata cam peste tot, in special pe vestitul "quattrurning", am strans inca 50 de semnaturi...
          Merge bine, dupa 300 urmeaza dialogul cu fabrica.
          sigpic
          ^Logan turbat (WIP)^

          Comment


          • Pai si ce dimensiune le cereti celor de la Dacia sa omologheze ?
            LOGAN--> <--TOYOTA

            Comment


            • 225/35/18
              ar fi frumos macar o dimensiune pe 16 :P
              Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

              Comment


              • dap, macar de 16, sa nu ai nici talonul mic ( balonul anvelopei ) nici sa nu ai probleme daca o lasi mai jos din suspensie, desi nici cu 18 nu ai probleme si nici sa nu te coste cauciucu de sa te rupa ca nu mai e de 15 ( ieftin ) si e de 17 sau 18 sa te usuce la buzunar
                Life is short...play more!
                http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578

                Comment


                • dan.gutu, felicitari pentru o intrebare pertinenta

                  Idea petitiei este aceea de a porni un dialog cu fabrica. Dimensiunile vor fi determinate chiar de cei in masura din interiorul Dacia, daca vor fi de acord. Ei sunt cei mai in masura sa faca acest lucru luand in considerare limitarile tehnologice si cerera petitiei.
                  sigpic
                  ^Logan turbat (WIP)^

                  Comment


                  • Semnat."Succesuri!!!!!!!!!"

                    Comment


                    • cate semnaturi trebuiesc?

                      Comment


                      • Eu unul sunt de acord cu aceasta petitie... si nu o spun doar din cauza "efectului de turma" ci pentru ca mi se pare normal ca toti romanii sa spuna ce nu le convine nu sa taca si sa spunem las` ca trecem si peste asta, iar la capitolul ca nu este trecut in talon nu este nici o portita de scapare pt ca din nefericire am luat o amenda la inceputul anului pt viteza de 73 km/h chiar la ciurel la benzinaria lukoil si mi s-a cerut inclusiv cartea masinii unde este specificata dimensiunea.
                        Cat de dat spaga, fratilor serios, nu v-ati saturat sa tot dam spaga la niste infecti de gabori care traiesc din contributiile celor care isi rup carca pe un salariu de mizerie si cine stie in ce conditii ?Eu unul nu cred ca ar trebui sa iti fie frik de politisti mai ales cei cu burta ) cand vine vorba ca mi-am pus niste pleope la faruri sau folie pe geamuri...
                        Cum Doamne iarta-ma o sa facem ceva in tara asta dak toti spunem- eh ! am zis si eu asa ca au zis si restul ! - fara suparare dar asta o mai aud pe la mine prin scara la cine stie ce consiliu cand spun toti in cor dak unu e mai cu tupeu ( bineinteles la mine in scara traiesc fosti informatori si securisti care sunt trecuti cu brio de 60 ani ).
                        Ce are dak Valentin a venit cu ideea asta ?
                        Eu unul zic jos palaria pt oamenii care spun lucruri istete si vor sa faca fapte de invidiat !!!
                        Aduceti-va aminte ca tot unul a spus ceva cand a inceput revolutia ca daca nu ... si acum aveam 2 ore de tv si mancare cu portia si sa nu mai spun cozi interminabile de zile intregi ... cred si sper ca pe forumul asta intra persoane tinere, nu batranei comunisti.
                        Valentin, din partea mea oricand un vot si inca odata - JOS PALARIA !!!

                        Comment


                        • Razvan.YPC, mersi de compliment! Respect si din partea mea celor care au semnat petitia dar mai ales celor care au criticat-o.
                          Personal am hotarat sa nu mai astept omologarea oficiala, am "trisat" si am trecut pe 17". Am dat de destulde neajunsuri dar pot spune ca avantajele au meritat. Nimic nu se compara cu o guma de vara performance mai lata!
                          Cunsocand legislatia RAR si sumele exorbitante cerute de RAR pentru reomologarea INTREGII MASINI cand vine vorba de dimensiuni de jante non-standard, am hotarat sa contribui la bugetul local prin amenzile datorate jantelor neomologate. Din punctul meu de vedere RAR-ul este o institutie arhaica care NU merita banii mei. Asa ca o spun cu zambetul pe buze: daca voi fi oprit de un domn politist pentru jante, ii voi inmana cu cea mai mare placere talonul si voi plati amenda in cel mai scurt timp posibil stiind ca macar acei bani vor fi folositi la intretinerea drumului nu la intretinerea unei institutii care nu face altceva decat sa ignore metodologiile altor tari, mult superioare in favoarea unor metode comuniste si invechite.
                          Revenind la petitie, sunt 283 de semnaturi in acest moment, imediat ce trecem de 300 voi contacta Dacia pentru discutii. Nu ma astept sa rezolv ceva dar sper ca asa Logan Club se va face remarcat. Putem fi pentru Dacia mai mult decat un grup de nebuni care "strica" Dacii prin tuning, ii putem ajuta sa inteleaga piata si cerintele ei, mai ales ca acum vor sa se adreseze unui public mai tanar!
                          sigpic
                          ^Logan turbat (WIP)^

                          Comment


                          • Nu cred va omologa dacia alte dimensiuni din motive pur tehnice,trenul de rulare,planetarele si subansamblele din cutie au fost gandite pentru anumite dimensiuni.Pentru proiectarea unei masini sunt ani de munca,teste de siguranta si iar teste,iar tu vrei o modificare a dimensiuni jantelor peste noapte.
                            Nu am votat.

                            Comment


                            • Nu-i problema crull, Dacia n-a facut omologarea, au facut-o nemtii pentru ei deja. La ei se poate 18" pe Logan, la noi nu! De aici vine si nemultumirea si petitia de fata.
                              Piesele mentionate de tine rezista binemersi pe Nissan Micra cu jante de 17" in echipare de la producator (jante grele mediocre), iar anii aceia de munca mentionati de tine sunt valabili pentru trenuri de rulare dezvoltate de la 0, daca o simpla marire de janta cu 1", ar necesita ani si ani de teste, atunci tarile care acum accepta astfel de modificari n-ar accepta asa ceva in legislatia lor! Dovada sunt certificarile TUV pentru jante mai mari de 15" pe Logan aparute inca din 2005!
                              Legat de omologarea peste noapte, nu am facut aceasta afirmatie din simplul motiv ca nimeni nu ar accepta asa ceva fara teste. Teste pe care Dacia poate accepta sa le faca sau nu, este la latitudinea lor.
                              Noi vrem sa aratam ca ne pasa, ca vrem ceva mai mult de la Dacia. Dumneata nu vrei mai mult de la Dacia, ai dreptul sa faci asta, dar sa te lauzi in public ca n-ai votat... Ce-ar fi daca de exemplu la sectiunea bazar toti userii care citesc anuntul si NU cumpara ar posta "eu NU cumpar"? Cred ca moderatorii ar considera asta off-topic!
                              Daca nu sunteti de acord cu petitia sau aveti critici, sunteti liberi sa va exprimati aici, voi raspunde cu cea mai mare placere incercand sa explic motivatia si baza acestei petitii, chiar daca de cele mai multe ori explic acelasi lucru in mod repetat pentru fiecare in parte.
                              sigpic
                              ^Logan turbat (WIP)^

                              Comment


                              • am semnat si eu.
                                My Ride BR 86 TIV Mai Furios Si Mai Iute

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google