Probleme Tehnice Logan II

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• vali2008
    replied
    Salutare!
    Eu nu cred ca e condens, e prea mult..
    Legat de aeratoare, problema nu se pune pe faptul ca inchid/deschid, ci pe faptul ca pe langa ele (l(la imbinarea de caroserie) trece apa. De vazut si chederul de la portbagaj, sa nu fie miscat de pe pozitie..

Leave a comment:

• apy
    replied
    Am șters bine locul, am lăsat să se aerisească portbagajul, nu a plouat și nici nu am spălat mașina și iarăși este la fel de ud. Cumva se formează condens. Am comparat și cu alte Loganuri care au tava de cauciuc și la ei e uscat. Probabil o sa pun un dezumidificator.

Leave a comment:

• Heger
    replied
    Cel mai probabil pe la aeratoare ( intre tabla si aeratoare). Am patit-o si eu. Se dau jos stopurile si se da cu mastic pensulabil la imbinarea aeratorului cu tabla, pe exterior - cu aeratorul montat, evident
    Last edited by Heger; 11 May 2023, 06:39.

Leave a comment:

• t0rquemada
    replied
    Ai două soluții:
    1. garanție
    2. te sui în portbagaj cu o lanternă și altcineva pune furtunul (de grădină nu jet) pe mașină

Leave a comment:

• apy
    replied
    Mi se aduna apa in portbagaj, mai ales la roata de rezerva. Aeratoarele acționează când închid ușile, am testat cu telefonul mobil (video). Se întâmplă de mult timp, incep sa am mucegai. Am incercat să am cât mai gol portbagajul dar tot așa se întâmplă.
    Attached Files
    Last edited by 77sky; 11 May 2023, 08:05.

Leave a comment:

• Silica
    replied
    Daca virezi pe zapada sau gheata, roata are miscari de "vibratie" - oscilatie pe care nu le percepe caorseria, pe o suprafata mai aderenta (parcari cu suprafata vopsita sau plastic, etc.) acea oscilatie se poate percepe in caroserie.

Leave a comment:

• Alltricks
    replied
    Salut,
    pe asfalt....

Leave a comment:

• Silica
    replied
    sa observi pe ce fel de supafata apare trepidatia la virajul pe loc

Leave a comment:

• Alltricks
    replied
    Doar ce am venit de la service, partea de suspensie este ok,zgomotul la franare nu a putut fi identificat.
    la tester a apărut codul Df362,care a fost sters si trebuie sa revin pentru o retestare.Nu stiu daca eroarea poate afecta consumul,prea multe info nu am primit.
    Pe langa ștergerea codului mi-a resetat si calculatorul de bord...cel putin asa a spus.Nu stiu daca are legătură cu resetarea,dar la virarea pe loc,trepideaza volanul acum....

Leave a comment:

• valioglu
    replied
    Asa trebuie sa stea cupa aceea, nu sta lipita de caroserie. Rolul ei este de a mentine tija amortizorului in pozitie pe caroserie cu masina ridicata pe cric sau elevator.
    Scartaitul e probabil de la frane, sunt multe cauze posibile cum ar fi praf din saboti adunat pe interiorul tamburilor.

Leave a comment:

• Silica
    replied
    Subscriu, flansa din poza are doar rol sa tine amortizorul atarnat cand nu mai exista sarcina pe el (ridicare pe cric).
    Zgomotul poate proveni de la rulmentul de sarcina, dar pana la el de verificat altele.
    Last edited by Silica; 19 April 2023, 14:37.

Leave a comment:

• prometheus
    replied
    Ce se vede in poza este ceva normal, acel spatiu se modifica in functie de pozitia rotilor (virate stanga/dreapta).

Leave a comment:

• nelu_242000
    replied
    Scârțâit de frane(disc-plăcute) și consum (anvelope uzate-dezumflate).

Leave a comment:

• Alltricks
    replied
    Salut,
    poate cineva sa ma ajute si pe mine cu un raspuns la distanta dintre flansa si oala,daca este ok?
    Am vorbit cu mai multe persoane si parerile sunt impartite.
    Ca si simptome,atunci cand opresc la semafor se aude un scartait.
    De asemenea,aveti idee la ce as putea sa ma uit daca a crescut consumul?Media din bord ajunsese la 12 l,acum vad ca a inceput sa mai scada,a ajuns undeva la 7l %.Nu am nici un fel de eroare in bord,masina merge normal,bujiile au fost schimbate anul trecut,reviziile filtre ulei facute la timp.
    Multumesc.
    Attached Files

Leave a comment:

• sunshine
    replied
    Eu am Clio 0.9 TCe dar comportamentul descris este similar, nu consumă ulei și nici antigel iar uleiul este negru începând cu 4-5000km de rujaj preponderent în oraș. Ce pot să îți spun este că am observat diferențe de comportament între benzina de la diverși furnizori. Eventual, încearcă să alimentezi de la altă benzinărie data viitoare și vezi dacă obții rezultate diferite.

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google