Probleme Tehnice Logan II

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Garantia la senzori a fost de un an, timp in care deja am schimbat deja un display la ei. Acum am deja 2 ani si 3 luni, deci sunt pe cont propriu cu senzorii.

    Comment


    • Salutare tuturor,
      Din vara anului 2021 intampin problema chederelor (de pe partea dreapta) care nu mai stau cum trebuie la geam. Se ridica, cel din fata dar si cel din spate. Ati mai intampinat aceste probleme?
      De asemenea chederul de la portbagaj a ruginit la imbinare.
      Toate acestea urmeaza sa fie schimbate pe garantie. Credeti ca, cu noile chedere totul va fi in regula? Sa imi fac griji de un montaj deificitar?
      Am atașat câteva poze și capturi dintr-un video.
      p.s cheder chederele de la geamuri se ridica doar când tragi de ele. In rest stau cu burtă, ridicate fata de cele de pe stânga.
      Attached Files
      Last edited by EmanuelO; 16 October 2021, 23:39.

      Comment


      • E vorba de fapt de bagheta exterioara de la geam - peria geamului cum se spune. Se schimba pe garantie, mergi cand ai timp. Pana atunci, ca sa nu se mai ridice, poti sa le indoi putin, incet cu incet si faci proba ca stau culcate.

        Comment


        • Multumesc pentru detalii, crezi ca cei de la garantie il pot monta gresit?
          Chederul din spate cred ca trebuie tot scimbat, pentru ca e unita acea bagheta exterioara.

          Comment


          • Il pot remonta cei de la garantie fara probleme.

            Comment


            • Buna ziua, am nevoie de o informatie daca ma puteti ajuta. Care este siguranta corespunzatoare prizei de 12 volti dintre scaune pentru un 0.9 Tce 2019? Am ramas fara curent la aceasta priza si nu reusesc sa o identific in tabloul de sigurante din habitaclu. In cartea tehnica a masinii nu este data aceasta informatie iar pe net am gasit un clip in care se spune ca ar fi vorba de un releu (in carcasa albastra) de 40 A, ceea ce ar insemna ca pe aceasta priza mai exista si un alt consumator mai mare. Am verificat toate functiile: lumini, semnalizari, geamuri, clima.... si par sa functioneze toate. Va multumesc.

              Comment


              • Daca este vorba de priza accesorii spate aceasta din cate stiu (sper sa fie si corect) este ”deservita” de siguranta F3 de 15A din cutia de sigurante habitaclu, este a treia siguranta incepand din stanga din primul rand si care este doar pentru aceasta priza.

                Comment


                • Atasat si doua capturi pentru exemplificare (desigur ca depinde si de nivelul de echipare, eu nu am aceasta priza pe masina mea, sper sa fie conforme).
                  Attached Files

                  Comment


                  • Multumesc mult, Gil26, intr-adevar aceea era siguranta. Am schimbat-o si s-a rezolvat problema. Nu avea nicio legatura cu releul B pe care il suspectam in urma unor informatii eronate. Mersi inca o data.

                    Comment


                    • dupa aproape 4 ani, bateria originala a masinii a murit. Drumurile scurte, pornirile dese si doua descarcari complete (la interval de o luna), iarna trecuta (faruri uitate aprinse),si au spus cuvantul. Am luat un Varta C14, 270lei, daca ma tine si asta 4 ani e mai mult decat suficient.

                      Comment


                      • Un pret ok , probabil gaseai rombat mai ieftin .

                        Si eu am patit o descarcare acum vreo 3 luni , stau cu emotii mai ales ca ar trebui sa gasesc o baterie compatibila sistemului Start-Stop...aproape dubla ca pret

                        Comment


                        • caranda era cu 70 de lei mai ieftina, rombat nu aveau unde am fost. Am zis ca ptr 70 de lei mai bine iau Varta.

                          Comment


                          • Salutare,vin cu rezolvarea la o problemă ce am avuto la un Logan 0.9 cu gpl,poate ajută și pe alții. De ceva timp la prima pornire din zi mașina pornea greu ,se "bâlbâia",mergea in 2 pistoane cum se zice în termeni populari.Rezolvarea a fost să merg numai pe benzină câteva zile,aproximativ 500 km,am alimentat de câte 50 lei benzină zilnic și am scăpat de problemă. Drumuri bune!

                            Comment


                            • Pai ai facut f bine ca ai mers si consumat benzina veche , pornirile se fac pe benzina si daca acea benzina numai are aceleasi proprietati ca atunci cand o iei de la pompa ....iti da probleme la un moment dat .In general posesorii de motoare si pe GPL uita sa mai mearga din cand in cand pe benzina ..dar este recomandat . La fel este recomandat si lin cazul AC-ului sa il mai pornesti din cand in cand chiar si in sezonul rece .

                              Comment


                              • Pai ac-ul îl folosești la dezaburire mai rapida.
                                Cel puțin eu.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google